Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

si ca v-ati gandit la mine.
Noi am avut multe probleme si nu am mai intrat doar v-am mai citit si asta foarte rar.
Acum sunt bine, am scapat de pielonefrita dupa o saptamana de febra si doua saptamani de antibiotice. Insa abia am scapat de una ca am dat de alta adica m-am racit. Si am reusit sa o racesc si pe Stefi. Ea din fericire a facut doar o forma usoara si batista bebelusului a devenit cel mai bun prieten al nostru.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Bun venit fetelor noi si multi pupici celorlalte. Aveti niste copilasi superbi si care tare au crescut de cand nu m-am mai uitat la poze.
Cred ca de 8 martie v-ati distrat pe cinste. Tare frumoase pozele.
Noi pe 8 martie am avut botezul. Iar Stefana a fost o cumintica in ciuda faptului ca in biserica a fost foarte frig si a bagat-o in apa cu totul. Mi-a fost o groaza sa nu raceasca dar cred ca am scapat.
Sa aveti o zi superba.

Mergi la inceput

Lore, vreau si eu adresa ta de mail.
Si sa va intreb ceva. Fetele care alaptati, le-ati dat ceai piticilor? Ca eu i-am mai dat baby drink cu biberonul dar mie frica sa nu se invete cu biberonul. Ii dau mai ales cand sughite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata
intrebare- ptr suculet de mar la bebe MAR GALBEN SAU ROSU? sau nu conteaza...
BEX- frumoasa fetita ta. tareeee dulce. seamana cu tine. ati fost dragute la botez amandoua.

o zi buna tuturor..a noastra va fi grea...incerc sa-l dezvat pe edi de dormitul cu tzitzi in gura..e greu...nu adoarme nici sa mor...aseara a adormit pe la ora 10 jumate dupa 2 ore de incercari.....am cedat eu , evident. iar in timpul zilei e si mai crunt ..cred ca vecinii o sa-si piarda rabdarea la cat urla asta micu. sper sa nu-mi sune la usa.:)

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

PUISOR..si eu alaptez si ii dau si ceai..si tot ii place tzitzi ...la noi a fost bine ca s-a invatat si cu sticluta ptr ca multe siropele sau alte medicamente le putem administra asa. acum eu cred ca depinde si de copil. edi va avea pe 20 martie 5 luni si bea din sticluta ceai si chiar si lapte muls de la mine de vreo 2 luni si pana acum nu am avut probleme cu hranitul la san.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
Velenmaria, dar cand ii scoti sanul din gura se trezeste?Alexia adoarme doar asa, mancand, dar procesul nu dureaza mai mult de un sfert de ora, maxim 20 minute.Si cand adoarme, ma retrag si nu e nici o problema.
Puisorul, bine ai revenit!Parerea mea este ca nu va refuza sanul daca ceai ii dai o data pe zi cu biberonul.Daca pana acum i-ai dat ceai cu biberonul si nu a refuzat sanul, nu-l va refuza nici de acum inainte.Si sa stii ca e bine sa aiba si notiunea biberonului ca sa nu patesti ca mine.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineata, scumpelor:)
imi era dor de o cafeluta cu voi:)!

Asa, va multumesc inca o data ca sunteti ca intotdeauan niste scumpe si ca mi-ati laudat papusa:)!
Sunt f fericita ca am botezat-o, cum spuneam a fost f cuminte si scumpica, a stat cu noi pana aprope spre final:) La botez preotul nu a udat-o prea tare, am apreciat mult, doar cat i-a atins caputul cu un strop de apa si a deschis rochita cat sa o atinga putin pe piele. La restaurant a fost ok, tortul tiramisu a fost fff bun.! si pentru ca rochia nu mai era o problema am mancat ...3 felii de tort

Am primit cadouri f frumoase de la invitati, hainute, o canita de argint, albumul bebelusului, o editie de botez, in engleza si un magnetel dew frigider cu mami bear cu o baby girl in brate ff dragut:)

nasii au f foarte scumpi si ff atenti:) am dansat, ne-am distrat fain, toata lumea a apreciat cardholder-urile cu mieluseii, pe care evident le-au luat acasa:)
o sa va fac poze si cu cercelusii Carinei sa ii vedeti, a primit 2 perchi, f frumosi:)

Asa ssa nu uit, scumpa mica a primit la biserica un buchetel, ca si de miresoica, f frmumos, pe care l-a ytinut nepotica mea in mana langa nasi. F fain a fost:)

Alex, scumpo, cum e Tiadris?

Gabi iubita.

Ani, bune ca esti ok:)

Fetelor, un pupic pentru toate si pe fetele mele de cafea, va astept, eu mai am jumate de cana;)

Azi stau mai, mult cu voi, nasica a plecat la ai ei pentri cateva zile:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

Velenamaria-la a mea ii plac merele galbene mai mult,important e sa fie coapte,nu conteaza de care!

Puisorul-bine ai revenit,am crezut ca s-a intamplat ceva.

incerc si eu azi sa va pun niste poze cupiti,papam cucuruz,hihi,eh,l-a gustat numai,dar e buuuuuun!acum a plecat dr.Dana Campean,a spus ca e ok,suntem bine,crestem mari,hihi,totul e ok.am ascuns de ea premergatorul,hihi,ca stiu ca nu-i de acord.ata ete.va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,vreau sa va intreb legat de alanizele obligatorii,de cand au iesit hartiile pana cand trebuiesc facute? ca am auzit si varianta ca degeaba ti-au iesit,inainte de ziua de nastere nu poti sa te duci.cica ies mai repede dar numai dupa ce ai ziua de nastere trebuie sa te duci.stiti ceva in legatura cu asta?

Alex-cum va simtiti?mai bine?oare nu e de la dintisori?acum mi-a povestit medicul ei ca a avut un caz care a facut ca o viroza de la dintisori,cu febra,curgea nasucul,si avea diaree.

Soanso-tu nu stiai cu analizele pt Sorana?ce ai facut pana la urma?alea obligatorii?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA fetelor si multumim mult pt grija purtata ,iubita mea micutza e f bine ,m am speriat tare cand am vaz ca are peste 37 temp
ANCA am vrut sa se inteleaga ca are 64,4 temp
PUISOR bine ai revenit
ELENA23 ma bucur ca esti ok acum si ca au plecat musafirii ,cred ca esti tare obosita
GABI bine ca esti acum cu comp ,ce ti face puiutzu ?
CO

fetelor care mai mergeti dupa cei 150lei ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput