Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mami_alexiao sa te anunt cum voi reusi dar astept sfaturi de la restul mamicilor care au trecut prin asa ceva.

va pupam

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buun, am citit! N-ati fost prea harnicute, ca am citit repede.

Co, Carina a fost un ursulet delicios! Adorabila, iamiiiiiiiiiiiiiii!!! Sa o pup toata!

Anca, pacat ca nu ai adus fetita cu gropite.

Oana, data viitoare musai cu Maria!Sa vada fetele ce ne seamana printesele.

Cristiana, zambetul Sofiei, mi-a inseninat seara! Hai mai desc daca ai vreme!

Alex, sper ca e bine Tiadris!

Raluca, voi sunteti bine?

Meli, ma bucur de corectie...hihihi..Imi pare rau ca nu am vazut-o live pe piti..

Lore, mia culpa, uite ca n-am mai vorit cu sora mea de Albena, dar stiu sigur ca era un hotel de 3 stele superior. Deci, imi imaginez ca la cel de 4 stele nu poate fi decat mai bine. Ma bucur mult ca vi s-a potrivit oferta. Noi mergem in prima saptamana din august, uffff, ce putin a lipsit sa ne coordonam...Doar ca noi inca nu am luat bilete. Dar ne mobilizam luna asta!Aaa, si inca ceva, sotul meu a fost innebunit dupa David si ochii lui! Acum musai sa mai fac un baiat cu ochi albastri.

Nico, mi-a placut mult de Andreiutul tau!

Delia, regret ca nu am stat mai mult de vorba!

De fapt, parca nu am prea reusit sa vorbesc cu nimeni...offf...Orisicum sotul meu era fascinat de ditati adunarea de mamici si bebelusi, cateva zile a povestit despre asta la toata lumea....hihihi...

Co, te astept la recuperat de mesaje.....hai ca nu maie mult pana la stadiul urmator...hihihi...

In concluzie, maine descarc si eu poze, pana atunci am vizionat, superbe! Superbi copii! iar voi mamici, niste frumoase! Ma bucur ca v-am cunoscut si eu, eu mai fusesm la o prima intalnire, ed care imi amintesc cu mare drag in Chios...Dar asta a fost pe la inceputuri, pe atunci eram mult mai putine. Regret ca nu ne-am putut socializa mai mult, Sara a fost cam indispusa ca i-am stricat programul de somn, dar si-a revenit rapid acasa!

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna dimineata si de la noi.mamici....cu intarziere scriem.mami de sara

ioana

Mergi la inceput

mi-a parut f bine fetelor de cunostinta ,,,,pe care inca nu am reusit sa va cunosc.deoarece mi-a trebui vreo 8 luni sa intru pe forumchiar dac amergeam la intalnirea cu mamicutele

ioana

Mergi la inceput

scuze.......tot scriu si nu ma semnez..........sunt mami lui sara.....am scris mai devreme ca nu ma reuist in 8 luni sa intru pe forum,chiar daca mergeam din cand in cand la inalnirea cu mamici si pitici

ioana

Mergi la inceput

nu va retin numele....ce ma enerveaza.si vroiam sa-mi dau si eu cu parerea.mami_alexia,sper sa nu gresesc,sunt mami de sara,dar sara mai mare,,am fost sambata si eram cele mai mari.cati dintisori aveti voi?n-am apucat sa vb prea multe cu toate ca mi-ar fi placut,pt ca au cam aceasi varsta,,as fi vrut cu toate sa vb si sa va cunosc mai bine,dar asa se intampla cand este multa lume

ioana

Mergi la inceput

buna fetelor.mami_alexia am uitat sa spun....noi avem 6 dintisori.va pup[dualsara si mami

ioana

Mergi la inceput

numai stiu ce sa scriu,sunt tot mami cu sara mai mare si ma inteles ca trebe sa scriu 10 mesaje ca sa le vedeti rapid.nu?habar n-am cate am scris deja.chiar Meli........si noi vrem tare mult sa iti cunoastem papusica,,,doar ele se cunosc inca din burtica.......faceau gimnastica impreuna si radeau.nu-i asa?va pupam

ioana

Mergi la inceput

jur ca numai pot.....mor de somn,abia mai vad tastele,sara doarme de ceva vreme,suntem amandoua obosite ca am fost la tara si ne-am trezit f devreme,abia astept sa ma pun langa ea..........da,tin sa va anunt ca dorm cu ea,stiu ca e o greseala,dar ce pot face?
inca papa titica,numa langa ea doarme........cate mai alaptati bebei asa mari?sara are 11 luni si o sapt,chiar as vrea sa vb cu o mamica in situatie.nici nu stiu ce sa fac.......cat sa-i mai dau?va pupam pe toate

ioana

Mergi la inceput

buna seara di nou,tot noi suntem,,,,mami de sara,de fapt numai eu ca ea doarme deja.eu cred ca am scris deja 10 mesaje,sunteti dragute sa-mi spuneti careva?Alex.......nicin-am stiut,citind aiic am citit ceva de tiadris..........ceva cu paracetamol,ca te-ai speriat......a fost bolnavioara?pupici la pitici si burtici

ioana

Mergi la inceput