Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare, fetelor! Va scriu de la facultate, am terminat un seminar mai repede si mai am unul...
Co, ai o fetita superba, acum imi dau seama cat de mare e , sambata am realizat cat de mult a crescut!Ma bucur ca a avut parte de un botez asa de frumos..ea nu isi va aduce aminte dar pentru voi, parintii, sunt momente de nepretuit.

Alex, si mie mi-a recomandat doctorita Eurespal pentru tuse si l-am folosit cand a fost nevoie, e foarte bun. Iar paracetamol poti sa iei linistita daca simti ca nu esti in regula.

Ioana, Alexia cea vorbareata are dureri de dintisori, nu doarme noaptea, nu doarme ziua, e complicat tare...
Cat despre ce i-ai putea lua fetitei de 2 ani:sbscriu ce au spus si fetele, hainute sau jucarii. O papusa..chestii din astea.

Lore, si eu am ceva idei de surprize cu poze doar ca nu am timp sa ma ocup.O sa iti trimit un PM si iti spun la ce m-am gandit si poate te ocupi tu pentru ca vad ca iti place!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by ALEX29

va rog mult de tot sa ma dezmeticiti un picutz
dr fetei mi a facut o reteta cu NUROFEN ,PANADOL ,EURESPAL SI AUGMENTIN (nu e cazul sa i dau dar a zis ca e ok sa l am in casa)

oare nu s prea multe siropuri ????????
si ii mai dau si FE si Vigantol
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

reteta:nurofen-calmeaza rapid durerea si reduce febra
Panadol-ti-am scris ieri pt ce e
Eurespal-sipor pt tuse cu secretii ,este antiinflamator
Augumentin-e antibiotic ,contine amoxicilina(penicilina) ,e pt rosu in gat, puroi...

draga Alex,drita ta a vrut de fapt sa ai tu in casa aceste medicamentwe in caz de urgente...daca nu face febra,e vesela,mananca,are scaune normale,doarme ,nu tuseste,stranuta ...eu zic sa nu-i dai nimik din toate astea!

vigantol,eu i-am dat Soranei zilnic 2 picaturi pana la un an ,peste un an doar in lunile cu r(adica mai racoroase).

Fier,iam dat doar la indicatia medicului pediatru ,in urma lipsei constatate dupa efectuarea analizelor de sange!

Ioana,eu la copii merg cu succes de fiecare data (indiferent de conditia sociala) cu jucarii.inca nu am vazut-cunoscut nici un copil care sa nu se bucure de jucarii!
cu hainele nu nimeresti itotdeauna.
sau mai sunt carucioare pt papusi.mama ce mai impinge Sorana la al ei

Bex,sa-ti traiasca micuta crestina...foarte scumpa ,expresiva,eleganta ,nota 10 e mica pt ia!!!!!FELICITARI!!!!!!!!

Miha 78,ma bucur ca ai scris...sa-ti faci curaj sa intri mai des!un pup mare pt tine si pt Tudor!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO - Felicitari pentru scumpica ta, botezata.Acum este intr-adevar un ingeras si la propriu si la figurat.Va sarutam si sa va fie de bine!
ALEX - Imi pare rau pentru Tiadris.Parerea mea; daca nu are temperatura mai bine nu-i da tot felul de siropuri, incearca ceva naturist - este totusi prea micuta pentru atatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO pupicuri multe pt printesuca ,f mult mi a placut costumashul
tare mandra trebuie sa fie nasica de papusica ,iar voi sunteti niste super amandoi si niste frumosi

ANCA draga multumesc mult mult
ANDREEA esti o scumpica

sunt mai bine acum ,TIADRIS are 64,5,nu i mai dau nici un medicament ,of da am tras o sperietura nu gluma
am luat un paracetamol si tare mult m a ajutat

ma duc sa fac

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Frumoasa Carinuta, dupa cum ne-a obisnuit. I-am aratat-o lui P si a zis..eieie.. ceva de genu asta...

Cred ca azi mi-a zis mama: s-a speriat cand am rupt o hirtie si a inceput sa miriie si a zis mea..mea..

Anca.. cred ca m-ati hotarit..iau ceva jucarii. Poate chiar carucior, de ala am vrut sa iau azi, dar n-am stiut daca le place asa ceva.

Alex sanatate rapida ambelor frumuseti!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana ,uite modelul de carucior al Soranei ...luat din Metro
http://good-times.webshots.com/photo/2135456110101878452FLYnVo
asta e resistent "saracu" la cat la smotocit S si s-a urcat in el ...
e pe cadru metalic.

poti completa cadoul cu un set de lego ,cel de pe mobila colorat(cu piese mari)
http://good-times.webshots.com/photo/2798266110101878452LTDQRE

Alex,bea tu un ceai cu lamaie si pune-te in patuc,cat ai vrut sa scrii ca are febra piti 64,5????

acuma a venit Sory acasa plecat de dimineata,ma omoara cu sedintele lui,auzi poezie... cica a foat ultima saptamana asta....

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, carucioru ala pe care scrie Urban parca?Ala e pt papusi? Nu e pt copii? pare mare.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Avem din nou computer, so...I'm in. Ma duc sa citesc din urma si revin!
Pana atunci, vreau sa va spun ca aveti niste copii superbi si tare frumos a fost, pacat ca prea scurt!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor , asta scrieam aseara pe forum dar din pacate nu a vazut nimeni,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ciao fetelor,a zi nu am intrat deoarece am avut musafiri si acuma au plekat toti, sunt franta mai ales k Dragos o dormit 30 minute toata ziua, asa e de cand l-am nascut , acuma mai doarme cat de cat dar pana pe la 7 luni dormea de dimineata de la 7 pana seara la 20, 3 somnuri a cate 5 minute maxim, va dati seama?? a fost greu dar acuma vine si mai greu deoarece umbla, inca nu singur si trebuie sa fim tot cu el. dar asta e, bine k suntem sanatosi si ne avem unul pe altul, aaaa!!! azi am facut 10 luni nici nu stiu cum a trecut timpul.

noapte buna dragele mele

luna asta vreau sa il intarc, imi va fi greu k ne-am atasat unul de altul dar vom reusi.cel mai greu va fi cu sticluta sa bem laptele deoarece nu o accepta si nici suzeta. ce ma sfatuiti??/cum sa fac??/ce sa fac??/

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

ELENA,Alexia are 10 luni si 2 saptamani si e total dependenta de laptele meu. Sa ma anunti si pe mine cum vei reusi sa-l faci pe Dragos sa accepte biberonul, sunt foarte interesata.SUCCES!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput