Gravidute si mamici de CLUJ- 63
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana13 spune:
Salut
Nu stiu cum dar la noi nu a plouat azi. Nici nori nu prea sint...
Patrick, dupa petrecerea de 8 martie, doarme noptile fara trezire pt alimentare sau alte intimplari... cred ca s-a linistit, cind a vazut ce fetite frumoase sint in Cluj, acum e cuminte, asteptind sa creasca mare sa le prinda....
Alex nu erau acum la Cora oferte si pt scaune de masa? este la Chicco si alt model de scaun, tot bun, dar mai ieftin cred si decit cel de la Primii pasi, oricum, cred ca mai bun decit ala. Este magazinul chicco in marasti, probabil stii.
Eu am avut o experienta placuta cu studentele de la fac de "moase". Erau in practica in timpul travaliului meu si erau asa de dragute si de zimbarete, si ma ajutau mult: imi dadeau apa, imi faceau ordine pe pat(eu sint fff dezordonata), imi dadeau mingea... tot felu. Bine, chestii de astea externe.. nu m-au controlat ... Dar m-au controlat cit am stat in spital 2 rezidenti, 2 doctori,2 moase, 1 profesor ramolit
au avut timp...
Cristina sa ai o nastere usoara - intr-o ora sa-ti vezi fetita cuminte! Cred ca, stiind cum poate fi nasterea, esti mai speriata decit la prima.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
pentru ca unele dintre noi nu se cunsosc live (Printre care si eu), am hotarat sa fac un montaj in care sa ne cunoastem mai bine.Poate unele din noi suntem mai tacute, ne este jena sa intrbam :"tu cine esti?"Acest montaj ne prezinta pe fiecare.cele mai frumoase mamici cu cei mai frumosi copilasi.
www.onetruemedia.com/shared?p=5400ba2aa86ca6a5fa6e89&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
bex spune:
Diana
ne-ai lipsit si multumim de complimetari;) Irinuca scumpa ce face?
Paula, un medic f bun pe acupuntura stiu, dar e in bistrita...
sincer eu sunt mai mult cu medicina clasica, nu am incercat nimic alternativ...
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
RAMONELLA spune:
Lore hai odata,nu ne tine in suspans!![]()
La noi a fost un vant pe Campului....acum s-a mai potolit,dar Bea doarme...
Meli tare scumpa piti!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
antoni spune:
mersi fetelor,inca odata pt piti
Lore-ce pui la cale? moooor de curiozitate.vrei ajutor,hihi,vorbeste care nu stie nici ca nu-i logata!
mami-alexia-ce nasol cu studentii,adevarat ca si ei trebuie sa invete dar chiar pe sarcina asa avansata?offff
Ioana-felicitari pt noptile frumoase,hihi,Doamne da sa tina.
Diana-sper sa fii ok,capul sus,mai avem sizile nasoale.
Victo-bine faci mami,spor la plimbare.
eu astept sa se trezeasca matuca,suntem bine, ne dragalim toata ziua!]
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Am reusit.Eu sper sa va placa.
Vreau sa imi spuneti daca o pun pe prima pagina.
Am mai facut sub fiecare fotografie Ni-ul persoanei,dar nu stiu de ce nu apare,dar acum nu mai pot.Astept sa vad ce ziceti.poate o sa o modific,maine,pimeine cand o sa am timp
www.onetruemedia.com/shared?p=5400ba2aa86ca6a5fa6e89&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">AICI
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
geanina-nica spune:
Noi am fost afara si a fost super,aici vremea e un pic cam nebuna,odata e frig odat e cald de parca suntem in mai,am fost in tricou,si ALVARO,si-a bagat nisip si la cocosel.![]()
LORE-
super numa ca nu pot sa vad doar pe ALEX,CA mi se blocheaza calculat
,asa-s de nervoasa.![]()
da i-mi imaginez ca-i super.
FETELOR .TRE SA-I FACEM CINSTE LA LORE.
bex spune:
Lore, multumim frumos! Foarte frumos montajul!!!!sa ne traiesti !!
M-am emotionat f tare...mi-am amintit de cand eram gravidute...si acum suntem cu copilasi...inca o data multumim

Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Ioana13 spune:
Lore am dormit un pic linga pui si cind m-am trezit : surprizaaa!!! Foarte frumos si multa munca din partea ta! 

Cu cine seamana D cu ochi asa albastri? Tu ii ai caprui si parca si sotul tau?
Am crezut ca sint ce mai mare dintre voi, dar noroc ca a aparut Anca spre final. Anca
.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Loreee,multumim!!!!!!!!!!!!Ce frumos!!!!

Imi place tare mult!M-am emotionat.![]()

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj