Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ce ma enerveaza vreme asta..pe cand sa iesim iar s-a innorat:((

Meli, multumim

Gabitzo, acum normal ca vreau si eu porumb, noroc ca fix merge scumpul sotior s aia Milumil acum in pauza de masa.

Va pup, nu stiu ce salata sa pap acum la pranz..

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Exact asa Delia, noi ne-am tot uitat care este cel mai ok si cu optiuni utile si am ramas la polly
meli, scumpo, porumbul e crud, asa-i? nu e gata fiert. ca l-am trmis pe A la legume-fructe nu la chestiii gatite

Lore, ca ai zis de titulatura...vine la la piesa mea de suflet Supergirl;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ioi fetelor, cate incurajari pe capul meu!!! va multumesc mult! la toate! Bona nu voi angaja pentru inceput, o sa ma ajute sotul si sora (cand nu va avea cursuri la facultate), pentru ca inca mai sper sa am o Daria cuminte, care sa manance si sa doarma si sa pot sta cu Vladic eu, nu bona, ca el sa nu se simta indepartat primele luni de acomodare. Asa ca o bona chiar nu ar avea la ce sa ma ajute. Eventual mi-ar trebui cineva sa-mi gateasca, dar asta cred ca o sa luam la pachet de Fair play si la plimbare cred ca o sa vina sora'mea cu mine. In vara cred ca o sa-mi caut si bona, cand deja Dariuta ma va solicita mai mult, iar Vladic va fi deja obisnuit cu statutul de frate mai mare (sper!!!).

Adriana - chiar de groaza ce povestesti tu cu studentii! Dr meu stie de data trecuta atitudinea mea fata de acest aspect, pentru ca am discutat cu el lucrul asta! si sa-l fereasca Dumnezeu sa nu-mi respecte principiile!!! Bine ai facut ca ai plecat. Oricum noi nu suntem niciuna obligate sa stam la controlul efectuat de un student, pentru ca se face numai cu acordul pacientului,mai ales in situatia unei mamici aflate in travaliu, cred ca e ceva normal sa nu se faca fara acordul ei! Daca ei nu inteleg asta, cred ca ar trebui sa punem piciorul in prag!

bex - chiar ca-i mancacioasa Carinuta! Noi nu am ajuns niciodata la performanta de 210 ml la o masa macar!

Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor
acuma l-am culkat pe Dragos de dimineata de la 7 iar apoi sa ieism afara, vad k iese soarele si ieri cand am iesit picura iar apoi a fost un soare frumos, asa e timpu asta ce sa facem?

azi am fost la un control de rutina , k sa nu merg la doctor sa imi fac analize si,.,,,, am fostla un bioenergoterapeu si mi-a zis perfect ce am, iar deluni merg ;la 5 sedinte sa vedem apoi rezultateul, iar consultatia a fost 15 lei.
ce ziceti??/ voi credeti in asa ceva??

pupiki

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Elena ,dar de ce sa faci asha ceva?

fetelor am o prietena care are papucasi de bebe.Are magazin in centru.Preturile sunt un pic mai mari, dar calitatea e super buna.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Elena - sincer nu cred in energoterapie.

Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lore, acu descarc niste poze

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Cristina draga sunt sigura ca te vei descurca de minune, asa cum credem si avem temeri inainte de primul copil, sunt normale aceste temeri inainte de al doilea dar vei vedea ca o sa ai toata disponibilitatea si puterea pt amandoi, are DD grija! Eu te admir foarte mult ca esti o curajoasa(si pe toate mamicile cu 2 bebei), ca de fapt tu ii oferi lui Vlad cel mai frumos cadou si cel mai bun partener de joaca, chiar daca sunt fetita si baietel.

Elena nu stiu mare lucru despre bioenergoterapia. Eu am facut cu mare succes sedinte de acupunctura pt o .
Chiar vroiam sa va intreb daca nu stiti un cabinet de acupunctura?, ca d-na dr la care mergeam eu, nu mai practica.

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lore, gata, am trmis. din pacate una mai veche, ca sotu asta al meu ma enerveaza si imi face poze fara blitz..si logic ca nu ies ca lumea, cum bb se misca..
intre nume si prenume e liniuta jos, nu?

no, ma rog..

a fost super azi afara..am renuntat la fasul de iarna..uraaaaaa

alex, dar cum ii faci baita la bb cu unghii lungi? eu numa unghii scurte am.

l/a cam prins soarele pe bebita mea pe fata..cu ce ziceti sa il dau?

alex, eu am un sterilizator primii pasi..si nu prea imi place...se face aiurea asa metalul acela..si tre s ail curat mereu..

mai fetelor da ce repede va sperie acolo un norisor..umbrela si gata..la cat e de cald...acolo 3 stropi d eploaie.
no, mergem la masa si apoi afara din nou..da cu trebi, de data asta

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

aici mi-s!!
nu prea am timp de povesti si nici chef ca-s cam necajita ca nu-mi mai trece boala asta care nici nu stiu ce e de fapt. in fine, si cu laptele stau tot mai rau pt ca tot orez mananc si chestii dinastea. asa ca is un pic depresiva si fara chef de vorba.
in fine, eu acum m-as duce la un bio-energo-terapeut, orice as face numai sa-mi treaca

in rest sa stiti ca m-am uitat la poze, meli, e mortala timea cu porumbul, tare m-am distrat. si carinuta cea scumpa cu hainutele de ingeras, ce faina a fost la botez!

mami de irina

Mergi la inceput