crese si gradinite craiova

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petriana spune:

buna fetelor,am fost noi la joyland,e binisor daca nu iei in calcul ca usa da diract in str imparatul traian[destul de circulata]si ca nu este incuiata,multe scari de urcat si de coborat,in sali foarte cald iar pe hol curent.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JUVENTINO spune:

O gradinita particulara foarte buna: Gradinita AXIA de pe strada Matei Millo nr. 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petriana spune:

ne poti spune mai multe ,te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona80 spune:

buna fetelor,CRISTIS A INVIAT!
multumesc pt mesaje!
o sa merg la butterfly sa ma interesez.mi se pare cea mai buna oferta.daca mai aveti noutati....astept!
merci1 va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

O gradinita buna in zona Billa stie cineva? nu neaparat particulara..nu ma intereseaza nici program prelungit.

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Salut! Am fetita de cateva luni la Joyland. Nu e ce mi-as fi dorit sa fie si la banii pe care ii dau sunt f revoltata!! Sa va spun din necazuriel noastre:
- dupa aproape doua luni mi s-a imbolnavit din vina lor, pentru ca au organizat o petrecere, iar sarbatorita a venit cu mancare din afara (fara vreun aviz). S-a consumat tort cu frisca (sintetica), sucuri cumparate, cartofi prajiti etc si, cum eu nu ii dadusem asa ceva, a facut o eneterocolita oribila. O sapatamana am tinut-o acasa, de la un medic la altul si abia am pus-o pe picioare. Am un copil ff rezistent si f rar s-a imbolnavit, deci i s-a intamplat nu ca ar fi fost ea sensibila, ci pentru ca ori a fost lasata sa manance mult ceva ce nui-a priit, ori ceva nu a fost proaspat.Am trecut peste incident, fiindca doar fetita mea s-a imbolnavit, cel putin asa au zis ei, si am dus-o mai departe, cu promisiunea, din partea lor, ca nu se va mai intampla sa primeasca hrana din afara gradinitei (fara aviz medial), cand ei au propria bucatarie.
- de Paste au avut o saptamana liber, pe banii nostri, deci luni, marti, miercuri, joi si vineri. Ei au zis ca s-ar putea sa lucreze marti si miercuri, dar, pt ca doar fetita mea si inca doi copii mergeau in acele zile si directoarele au tot intrebat daca sigur o aducem, am renuntat si am zis ca o voi tine acasa. M-am simtit aiurea sa ma tot intrebe, sa ma sune, mai ca nu se rugau de mine ca sa o tin acasa si sa stea si personalul o saptama in vacanta. In fine, dar cand i-am intrebat daca ni se dau bani inapoi pe acele zile (macar baii de masa, ca in contract, adica o suta de mii pe zi), au zi ca ni se dau dau banii de masa inapoi, dar doar pe doua zile, nu pe cinci, fiindca au fost libere celelalte (desi hrana nu se concumase!). Liber a fost, dar sotul meu a lucrat si pe 1 si pe 2 mai, nu toti patronii au dat liber, macar puteau sa ne dea ceva inapoi sau sa recupereze, dar chiar nimic....In fine, am trecut si peste asta ca sa nu para ca sunt eu cea mai saraca de acolo si ca vreau 5 sute in loc de 2 sute de mii. Eu vreau sa fim corecti si, daca e o afacere, de ce sa piarda doar unul, adica noi? M-am simitit inselata (de cei de la gradinita) cand in saptamana cu liberele am stat numai eu cu copilul, fetita mea se plictisea fara copii si fara tobogane, eu aveam mult de lucru (la calculator si nu putem face nimic), banii erau dati la gradinita, dar copilul statea tot acasa cu mine..........
- dupa aceasta vacanta am aflat ca nu mai avea rucsacul cu hainutele in gradinita, fiindca, inainte de Paste, i se furasera. Cum nu aveau paza si nici cheie la intrare, au intrat niste tigani si au furat de acolo, printre care si lucruri ce apartinea fetitei mele. Nu as fi stiut daca nu ma revoltam ca o culcasera in maiou cu o zi inainte, fetita mi-a spus acasa si uite asa am aflat, si ei si-au dat seama (din spusele lor)ca printre cele furate din gradinita erau si hainutele cu rucsacul nostru. Ce au spus ei la toate aste? Ne cerem scuze! Dar dauna? Dar zilele libere cand mi-am tinut copilul acasa, iar ei au inasat banii? dar cand copilul a fost bolnav din vina lor si am cheltuit pe la doctori ca sa scape de enterocolita? mereu scuze, insa bani inapoi ioc! Eu am platit si pentru securitate, iar hainutele si rucsacul au fost furate cand erau copii in gradinita! Deci tiganii au facut furtul cand se lucra in gradinita, nu cand era inchisa gradinita! Au pus cel mai mare tarif, insa invata pe parcurs, pe pielea copiilor nostri ce inseamna o gradinita.
- saptamana viitoare au organizat o excursie in afara orasului (costa 300 de mii), iar noi nu putem merge cu fetita, fiindca suntem ocupati si, in consecinta, pe fetita nu o las in excursie si consider ca e prea mica la doi ani jumatate sa reziste o zi intreaga pe autocar. I-am intrebat daca o mai aduc la gradinita in acea zi. Mi-au zis ca nu, fiindca se considera excursia activitate a gradinitei si ca cei care nu merg, stau acasa.....gradinita e inchisa in acea zi. Adica, ma forteaza sa merg? Si banii mei pe acea zi? La fel, eu platesc, copilul e sanatos, dar il tin acasa ca ei pleaca. Asta mi s-a parut ca a pus capac la toate. Si mai au de gand sa organizeze excursii de acest fel. E castigul lor, nu? Fiindca incaseaza banii pe ziua aceea si nu platesc nici gaze, nici apa, nici lumina, ca pleaca. Iar parintii platesc inca o data ziua daca merg in excursie, ca excursia nu e gratis, nu e in contul banilor dati la gradinita pe acea zi, si nici bani inapoi nu ni se dau daca nu mergi. Mi se pare o escrocare pe fata!
- educatoarele au inceput sa le plece. Sunt recrutate studente, prost platite (mai slab ca la stat) si e normal sa caute altceva mai bine platit. O sa imi para rau doar dupa educatoarea fetitei mele care era f f draguta, insa si ea e studenta si sunt sigura ca nu va mai sta nici ea prea mult.
- peste putin timp isi schimba si sediul, undeva pe la Parc, pe o straduta infundata ca sa aiba curte, zic ei, insa eu nu o sa ii urmez. De maine nu o mai duc. Mi s-a facut lehamite si eram abia la inceput, am fi avut ani buni de inghitit "scuzele" lor. Voi cauta o alta gradinita, din cele private, fiindca am nevoie peste vara. De la toamna voi vedea: daca imi place ce gasesc , raman, daca nu o voi duce la stat.
Asa ca "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!" Au pus tarife mari ca sa ii castige pe oamenii cu bani. Noi ne-am dus fetita fiindca era aproape si pentru ca era foarte curat, persoanaul amabil, copilul micut pentru a fi lasat oricum. Dar m-am convins: nu nevoile copilului, ci afacerea lor sa meraga, asta conteaza la aceasta gradinita si poate la multe altele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

M-am gandit ca nu vreau sa va definitivez eu parerea despre Joyland, ci sa va las pe voi sa mergeti si sa vedeti. De aceea, va voi spune si partile bune, ceea ce m-a multumit pe mine:
- educatoarele au foarte mare grija de copii, ii duc la baie de manuta, ii sterg la fund, schimba pampersul celor care il mai poarta inca, stau la masa cu copii si ii ajuta sa manance pe cei care nu stiu. Aici fetita mea a invatat sa manance singurica;
- copii sunt recompensati pentru reusite: daca mananca tot, daca mananca primul, daca invata rapid o anumita poezioara, cantecel etc sau termina bine de colorat, pictat, confectionat samd. Recompensa este o bratarica, un inelas, o floricia, o coronita si alte lucruri marunte;
- fetita mea (la doi ani si jumatate) a inavatat foarte multe lucruri in limba engleza: stie sa numere pana la 10, stie poezioare, centecele, diferite formule; in limba romana, de asemeni, a invatat cantece, poezii, zilele saptamanii,sa numere, a invatat sa coloreze, sa tina creionul in mana.
- atunci cand am sunat si le-am spus ca o iau mai devreme acasa fiindca o tin la regim (avusese scaun moale in ajun), s-au oferit sa ii fac chiar ei, separat de ceilalti copii, mancare de regim. Si, intr-o ora i s-a facut, special pt ea, pilafiorul.
- totul este proaspat, pregatit in bucataria proprie (la alte gradinite, mancarea este adusa de firma de catering). Li se face cozonac proapspat sau chec sau pandispan sau placinta pentru desert. Rar au primit produse din comert (cornuri cu ciocolata, prajiturele de patiserie);
Si, cu toate acestea, eu, incepand de azi, nu am mai dus-o. Se vor muta la un alt sediu, mult mai departe pentru familia noastra. Poate va fi mai bine pentru copii. Poate am fost noi mai ghinionisti (ma refer la imbolnavitul fetitei din vina lor si la furtul hainutelor)sau chiar poate ne uitam foarte atent la ce soatem din buzunar si la corectitudinea celor cu care "facem afacerea", caci , pana la urma, aceasta prestare de servicii este ca o afacere. Sunt sigura ca pentru altii nu e deranjant ca dau mai mult decat ar trebui, poate au ajutoare cand tin copii acasa, eu nu am si asta ma doare foarte mult: si cu banii dati, si cu copilul acasa, si cu treaba nefacuta. Sper sa gasesc ceva mai bun (ma refer la o alta gradinita), macar din punct de vedere financiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelush spune:

Despre Joyland am auzit si eu de la verisoara mea ca patronii sunt pocaiti, ca totul primesc din strainatate (materiale, jucarii, si alte dotari), ca incearca sa isi impuna religia lor: nu exista icoane in gradinita, de Sfintele Sarbatori sunt mereu discutii cu educatoarele (care sunt ortodoxe), fiindca vor serbarile de Craciun si Paste sa fie organizate dupa ritul lor religios. Stiu ca, pe perioada verii vor chema "fratii" americani sa faca diferite activitati, insa vor fi platite la ora, deci pe langa suma platita lunar la gradinita. In aceste conditii, poate doar cei din religia lor vor vrea sa frecventeze o astfel de gradinita, ca doar nu o sa imi duc baietelul acolo ca sa il converteasca ei sau sa nu mai contenesc a le pompa patronilor bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joyland spune:

Buna ziua,
am vazut aceasta discutie pe forum in care s-a adus vorba despre gradinita JoyLand si, de dragul corectitudinii si al bunei informari, am dorit sa raspundem la unele afirmatii care s-au facut aici. Suntem oameni de caracter si acolo unde aceste afirmatii sunt adevarate vom recunoaste ca sunt adevarate, iar acolo unde consideram ca sunt eronate sau gresit formulate vom veni cu argumente. Voi raspunde celor 3 postari de pana acum, facute de catre "petriana", "corsge" si "cornelush".

Din capul locului apreciem cuvintele bune pe care "corsge" le-a spus la adresa noastra. Nu vrem sa luam nici una dintre postari drept malitioase, desi una dintre ele pare a fi un pic rau intentionata. Cred ca experienta partial negativa a lui "corsge" a determinat-o sa scrie opiniile de mai jos, opinii pe care le respectam. Stim ca asa cum ea a gasit experienta cu noi mai putin fericita sunt zeci de alti parinti care sunt multumiti de gradinita noastra si care ne apreciaza, chiar daca nu au timp sa o faca in scris.

Voi lua pe rand opiniile exprimate de catre dumneavoastra.

---
1. usa da direct in str imparatul traian; nu este incuiata; multe scari de urcat si de coborat; in sali foarte cald iar pe hol curent.

Intr-adevar, faptul ca usa de la intrare dadea direct in Str. Imparatul Traian era un lucru mai putin de dorit. Usa nu era inchisa permanent deoarece la anumite ore fluxul de parinti era foarte mare, fapt care a determinat si intrarea anumitor persoane care au sustras cateva hainute (vezi obs de mai jos). Am instalat o sonerie pentru cazurile in care usa era inchisa si cineva dorea sa intre. Iarasi este adevarat ca salile erau calduroase, iar pe holul de la intrare nu era neaparat curent (pentru ca acea cladire avea o singura intrare), ci era mai degraba racoare datorita existentei unui singur calorifer pe hol si a deschiderii frecvente a usii de la intrare intre anumite intervale orare. Din pacate, acea cladire a fost cea mai buna solutie la ora respectiva. Noul sediu nu mai are aceste incoveniente deoarece: iesirea este intr-o mica curte, deci nu mai este direct in strada; o mai buna structurare a incaperilor; o izolare mai buna; este cu un nivel mai mica, deci mai putine scari de urcat si prezinta interfon la intrare pentru o siguranta mai mare. Ne pare sincer rau pentru ca stim ca sunt mai multi parinti care ar fi dorit o alta cladire si pe care pana acum nu i-am putut multumi.

---
2. imbolnavire din cauza noastra, datorita hranei aduse din exterior

Ne pare rau ce s-a intamplat cu fetita dumneavoastra, si am spus-o si atunci. Nici acum nu credem ca s-a imbolnavit din cauza noastra, dar nu putem dovedi contrariul atata timp cat nu am fost la analize cu ea. Putem spune doar urmatoarele fapte:
- din aproximativ 38 de copii care au participat la petrecere (se poate sa fi fost mai putini, nu am datele exacte la aceasta ora), un singur copil a prezentat simptome de enterocolita, fetita dumneavoastra.
- torturile pe care parintii le cumpara din exterior (luate din afara gradinitei) sunt insotite de certificat de calitate, si avizele pentru distribuirea sau consumarea de catre copii intre varstele intre 2 si 7 ani. Din torturile respective (precum si din bucatele gatite de catre noi) sunt oprite probe alimentare care sunt depozitate in spatii speciale, care pot fi controlate oricand de catre persoane autorizate - supracontrol Politia Sanitara (Sanepid).
- Produsele achizitionate sunt insotite de certificate de calitate si avize pentru consumul de catre copii. De exemplu, la PIC, persoana care se ocupa cu Protectia Consumatorului ne-a declarat ca suntem singura institutie care cere certificat de calitate si aviz de insotire a marfii. Nu stiu daca a exagerat sau nu, dar suntem foarte seriosi cu alimentele pe care le dam copiilor.
- Asistenta medicala calculeaza si stabileste impreuna cu bucatareasa meniul zilnic in functie de norma ratie zilnica specifica varstei copiilor (calorii, proteine, glucide, etc), lucru care iarasi nu stiu in cate gradinite se intampla in mod real si responsabil.

---
3. saptamana libera de Paste fara a returna din bani

- sarbatorile legale (prima si a doua zi de Paste, 1 Mai, 1 Decembrie, 25 si 26 Decembrie, s.a.) nu sunt considerate zile lucratoare, deci nu returnam banii inapoi pe mancare pentru acele zile. In acest an, intre Paste, 1 Mai si week-end-ul urmator, au aparut alte cateva zile lucratoare, pe care asa cum bine ati mentionat si dvs. nu au fost libere pentru toti angajatii. In aceste zile, 29,30 aprilie si 2 mai, gradinita nu a functionat desi ar fi trebuit, deci pentru aceste zile aveti dreptul la returnarea banilor, asa cum vi s-a si transmis 200.000 pt luna aprilie, si 100.000 pt luna mai. Asa cum gradinita functioneaza sambata cu cativa copii, sunt absolut convins ca gaseam solutii si pentru acele 3 zile daca parintii ne-ar fi transmis clar ca nu au solutii alternative. Poate a fost o scapare de comunicare intre noi, iar daca aceasta scapare a fost in totalitate din partea noastra ne cerem scuze.

---
4. rucsacul cu hainute a fost furat

Din nefericire, aveti dreptate sa fiti suparata pe faptul ca vi s-au furat din hainute. Persoanele respective au intrat initial in gradinita cerand detalii si o fisa de inscriere. Dupa ce au fost conduse afara din gradinita, au revenit, parintii care-si asteptau copiii au sesizat prezenta lor, dar nu si faptul ca au sustras haine. Acest lucru a fost depistat de catre noi, dar prea tarziu. Nu avem nici o scuza pentru acest fapt. Desi problema rascumpararii hainutelor a fost discutata in echipa de conducere, ea nu a putut fi pusa in aplicare pana in acest moment si nu din reaua noastra intentie. Este in totalitate vina noastra si ne-o asumam. Putem spune doar ca la noul sediu prezenta interfonului la intrare a eliminat aceasta problema.

---
5. excursie organizata in afara orasului, nu s-a participat si nu s-au dat banii pt mancare

Mai sunt si alti copii care nu au putut merge in aceasta excursie, si carora, ca de obicei li se returneaza banii pentru mancare, odata cu factura lunii urmatoare, fiind considerata zi de absenta de la activitatile JoyLand.

---
6. invata pe parcurs pe banii copiilor ce inseamna o gradinita

Echipa de conducere are experienta (chiar in conducerea unei Scoli). Personalul angajat are experienta, inclusiv asistenta medicala, bucatareasa, etc. Persoanele cu vechime mai mica sunt tocmai educatoarele, dar parintii sunt foarte incantati, pentru ca obtin rezultate foarte bune cu copiii datorita entuziasmului, seriozitatii si implicarii. Credem ca avem unele dintre cele mai bune educatoare si suntem mandri de ele.

Pe de alta parte nu suntem perfecti si nu putem avea pretentia ca le stim pe toate. Este loc de mai bine. Parintii vin catre noi cu sugestii, iar daca acestea se pot implementa, le punem in practica.

---
7. educatoarele au inceput sa plece; sunt recrutate studente (prost platite)

Nu am intentionat sa angajam doar studente. Dintre toate persoanele care si-au exprimat intentia de a se angaja la noi, cateva au fost selectate pentru interviu, dintre acestea cateva au dat teste cu copiii, si dintre acestea unele au fost angajate. Am fost foarte drastici la angajare cautand cele mai potrivite persoane pentru copiii dumneavoastra. Unele sunt inca studente si le ajutam pe cat putem sa-si termine studiile, deoarece si noi am fost studenti si angajati in acelasi timp si stim ce efort necesita. Intr-adevar nu sunt cel mai bine platite. La ora angajarii am stabilit de comun acord salariul, urmand ca acesta sa creasca nu in functie de cele de la stat, ci in functie de performante, initiativa si implicare. Am preferat sa promitem o suma pe care sa o putem onora, decat sa promitem mai mult si sa nu ne putem tine de promisiune cum se intampla la alte firme.

Pe de alta parte, asa cum probabil multi stiti, salariul, desi este un factor important, nu este singura modalitate de recompensare. Incercam sa oferim angajatilor un cadru de lucru pe care nu cred ca il gasesc la alte firme (sau gradinite). De exemplu, le punem la dispozitie materialele de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea, ele trebuind doar sa le specifice. Dorim sa creem relatii cat mai familiale intre conducere si angajati, si nu un raport de genul angajat-angajator, bineinteles fiecare stiindu-si rolul in echipa. Desi firma noastra nu se afla in topul celor mai bune firme pentru care sa lucrezi, credem ca daca ar fi, ar ocupa o pozitie de top. :)

---
8. schimbatul sediului "undeva pe la Parc, pe o straduta infundata"

Noul sediu este aproape de centru, pe strada Ana Ipatescu, la nr. 36, strada destul de cunoscuta in Craiova. Daca strada a fost infundata, acest lucru este temporar, si s-a datorat doar faptului ca in aceste zile se schimba bordurile, si se asfalteaza in zona, strada fiind uneori blocata de utilajele de lucru. Oricum, locatia nu se compara cu cea veche. Sunt numai avantaje si nici un dezavantaj (poate cu exceptia departarii de ultra-centrul Craiovei, aspect pe care il tratez mai jos). Venim in intampinarea parintilor prea ocupati sau cu un program de lucru mai dificil cu posibilitatea de a asigura transportul copilului de acasa la gradinita si invers.

---
9. patronii sunt pocaiti; primesc totul din strainatate; incearca sa-si impuna religia lor; discutii cu educatoarele; plata suplimentara pe perioada vacantei; nu se doreste a se pompa patronilor bani;

Aceste afirmatii, desi asa cum am spus par malitioase, le pun pe seama neinformarii sau dezinformarii, mai ales ca nu ati avut ocazia sa ne cunoasteti pe noi sau gradinita (ma refer la "cornelush").

Intr-adevar, cele trei persoane care am demarat aceasta firma, suntem crestini, membri in doua biserici baptiste din Craiova, "pro DEO" si "Alfa si Omega", deci am putea fi incadrati de catre anumite persoane in categoria "pocaitilor". Nu doresc sa mut discutia in registrul religios, deoarece nu este locul, vreau doar sa mentionez ca orice om care doreste sa se informeze poate afla cu cateva cautari pe Google, ca in cadrul crestinismului exista mai multe ramuri: ortodoxia (cea mai raspandita la noi), catolicismul, greco-catolicismul, bisericile protestante (luterana, presbiteriana), neoprotestante (din care fac parte si bisericile crestine baptiste). Fara a intra in detalii de ordin teologic, consider ca apartenenta la o ramura a crestinismului nu trebuie catalogata ca buna sau rea, doar datorita factorului demografic local, pentru ca in vestul europei, de exemplu, biserica ortodoxa este minoritara, cu toate acestea membrii ei nefiind deloc marginalizati din acest punct de vedere.

Discutiile cu educatoarele legate de Sfintele Sarbatori nu au fost decat indrumari pentru a incerca sa scoatem in evidenta esenta acestor sarbatori, mai putin pe "Mos Craciun" si pe Iepuras, iar acest fapt este dorit de catre orice crestin ortodox care observa schimbarea ce are loc in ultimii ani, de la o Sarbatoare Sfanta catre o Sarbatoare a cumparaturilor, cadourilor si a meselor pline, fara ca aceste lucruri din urma sa fie neaparat rele. Putem pune la dispozitia oricarui doritor materialele video brute filmate la serbarile noastre, daca ne scriu pe adresa gradinitei si solicita acest lucru.

Pe langa faptul ca la JoyLand nu se studiaza disciplina "educatie religioasa", pentru parinti, faptul ca personalul este de incredere, avand o conduita morala cat mai aproape de impecabil nu poate fi decat de ajutor. Nu dorim sa convertim copiii (la ce, la crestinism?) ci ne-am bucura daca ar implementa in vietile lor cateva elemente din morala crestina: ajutorul fata de aproape sau de cel mai slab, ascultarea si puterea de a avea o opinie proprie, excelenta sau lucrul bine facut, respectarea cuvantului dat, etc., valori care sunt din ce in ce mai greu de gasit in societatea actuala. Nu dorim sa facem baby-sitting, ci impreuna cu parintii, sa cladim caractere.

In gradinita avem copii ai caror parinti sunt musulmani. Suntem un camin pentru copii si nu pentru diverse parti-pris-uri confesionale.

Faptul ca primim totul din strainatate este un fals total. Am investit sute de milioane de lei, pe care nu stim in cati ani ii vom recupera, din banii proprii, cu chitante si facturi doveditoare atat pentru bani, cat si pentru investitiile facute. Iar ce nu am cumparat am luat de acasa si am adus la gradinita.

Pe perioada vacantei nu se va achita o alta taxa pe langa abonamentul lunar. Aceasta este destinata celor din afara gradinitei. Exista parinti care poate doresc sa duca copiii doar cateva ore pe zi la Clubul de Vara, din cand in cand, sau poate doar impreuna cu prietenii copiilor, etc. si nu se preta o taxa gen abonament.

La observatia ca parintii pompeaza banii patronilor nu pot sa spun decat ca nu suntem inca pe profit cu gradinita. Am dorit sa oferim un lucru de calitate si acest lucru ne costa. Asadar, pana sa fim "pe profit", nu pot spune decat ca noi pompam bani in gradinita. Speram ca acest lucru sa se termine cat mai repede, deoarece dorim sa putem imbunatati serviciile si sa oferim un salariu celor care au pornit JoyLand - care pana acum nu au un venit din gradinita.

---
In loc de concluzie

Desi am fi dorit ca persoanele care au fost nemultumite de serviciile noastre sa vina mai intai spre noi pentru a putea remedia din probleme, odata ce acestea apar, salutam aceste mentiuni publice pe forum, si suntem dispusi sa raspundem in limitele unui dialog civilizat, pentru ca nu avem nimic de ascuns, dimpotriva, suntem mandri cu ce am realizat pana acum pentru copiii dumneavoastra. Nu putem decat sa garantam ca veti gasi o echipa deschisa la orice fel de critici atat pozitive cat si negative, atata timp cat ele sunt constructive.

Spuneam la un moment dat ca atunci cand mi-am ales liceul pe care sa-l urmez nu am cautat cel mai apropiat liceu, ci cel mai potrivit pentru mine, care sa-mi fie de mai mare ajutor pe termen lung. Nu m-a deranjat ca era in partea opusa a orasului. A fost mai greu pentru mine, dar a meritat. Sunt convins ca parintii care doresc IN PRIMUL RAND binele copiilor, sunt dispusi sa renunte la o mica parte din confortul propriu, pentru o investitie in copil. Merita!

Nu dorim sa fim o gradinita de cartier la care parintii sa-si aduca copiii doar ca suntem mai aproape de casa. Vrem sa fim prima optiune pentru parintii care cauta cea mai buna solutie PENTRU COPII.

Asa cum am spus, nu suntem perfecti, dar ne imbunatatim continuu. Dorim sa fim un ajutor pentru parinti in cresterea copiilor, nu un inlocuitor al acestora. De aceea, cautam sa creem un parteneriat intre parinte si gradinita, astfel incat copilul de astazi sa creasca intr-un tanar frumos, si apoi intr-un adult de nadejde.

Cu mult respect,
Conducerea JoyLand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corcor spune:

Buna fetelor,
Am citit mesajele voastre despre gradinitele din Craiova, iar pentru mamicile care sunt interesate sa-si duca copii la gradi, vreau sa va povestesc despre gradinita la care este fiica mea. Gradinita se numeste JOYLAND si este exact ce mi-am dorit pentru fiica mea. Este o gradinita cu adevarat europeana. Conditiile care le ofera gradinita pentru copii sunt fff. bune. Fetelor, credeti-ma, am intrat in bucataria gradinitei si nu am vazut niciunde asa curatenie ca acolo, iar personalul este extraordinar.
Taxele sunt diferite in func#355;ie de programul ales pentru copilul tau. E adevarat ca unii parinti nu isi permit ceva particular, dar daca cei care isi permit, aleg sa mearga pe varianta invatamantului prescolar privat, cred ca raman mai multe locuri libere la gradinitele de stat bune si astfel toata lumea poate fi mul#355;umita. Dealtfel, cred ca se pot face eforturi financiare pentru educatia copilul tau, asa cum este si cazul familiei mele. Exista si posibilitatea ca sa vina masina si sa-ti ia copilul din fata blocului sau curtii :).
Fiica mea este la aceasta gradinita chiar de la deschidere si sunt foarte mul#355;umita de evolu#355;ia ei . Am doar cuvinte de lauda despre JOYLAND.
As vrea sa-i spun lui cornelush ca tocmai faptul ca patronii sunt cre#351;tini, mie imi da cea mai mare siguran#355;a despre calitatea acestei gr#259;dini#355;e si corectitudinea oamenilor care o conduc. De asemenea, as vrea sa-i spun si mamicii care este nemul#355;umita in ceea ce prive#351;te aceasta gr#259;dini#355;a, respectiv corsge. Cred ca in urma unei colabor#259;ri nu se face antireclama cu atat mai mult, ca de fapt, nemul#355;umirea ei nu este cu privire la educa#355;ia fiicei sale pe care a dobandit-o de la JOYLAND si de care spune ca este multumita, ci cu privire la afacerea acestor oameni care încearc#259; sa fac#259; ceva de foarte buna calitate intr-un sistem particular destul de pretentios. Sunt sigura ca nu a vorbit cu nimeni din conducerea gr#259;dini#355;ei despre nemul#355;umirile ei, pentru ca ar fi fost l#259;murita si sunt de asemenea sigura ca ar fi continuat sa-si duca fetita la aceasta gr#259;dini#355;a, mai ales ca acum JOYLAND are o locatie foarte buna pentru copii, m#259; refer la faptul ca au loc de joaca in aer liber, adresa ei fiind pe strada Ana Ipatescu, u#351;or de ajuns.
Deci, pentru mamicile, de fapt parintii, care cauta calitate in educatia copilului lor, gradinita JOYLAND este o alternativa excelenta, eu vorbind din propria mea experienta.
Pupici pentru mamici!!!

Mergi la inceput