Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 21
musettepink spune:
Oana am uitat sa te intreb,mai stranuti?eu pana nu stranut in fiecare zi macar o data nu am liniste.
Voi cum stati cu stranutul?
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
MommyMagda spune:
Oana, FELICITARI pentru bebelul
dansator!
BRAVO, ai spart gheatza!
Povesteste-ne cum e, please!!!!!

11+
MommyMagda
Nocom spune:
OANA YUPYYYY!!!!!
cam asta facea bebe,
sau asta
????? Ce super senzatii. de acum incolo o sa-l tot simti si o sa-l iubesti din ce in ce mai mult. De acum o sa constientizezi in fiecare clipa ca ai un bb in burtica in caz ca pana acum mai uitai cateodata.... Te felicit si nu pot decat sa sper sa ajung si eu cat mai repede sa-l simt pe bb2!!!
Anis, asa de dragute fetele!!!!!! Niste zane!!!! Acum inteleg de ce vrea sotul tau tot fete!!! Pai daca va ies asa de reusite, de ce sa treceti la baieti?!?!?
Claudinna, eu nu stiu unde sa vad pozele tale, nu le gasesc nici pe cele cu floricele, si nici pe cele cu motocicleta....![]()
Oare de ce??? Vreau si eu....
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
EvaF spune:
JulyMorning, de fapt nu, suntem fix amandoua in 14 saptamani si 2 zile, doar ca eu ma trec cu 14+ pentru ca am mai mult de 14 saptamani si tu cu 15+, dar avem fix aceleashi zile de sarcina!!
Iti dai seama, nashtem in aceeashi zi, daca bebe vin cand zice nenea doctorul!!!
Sa ma trec si eu cu 15+? Eu am crezut ca voi va trecetzi cu cate saptamani atzi implinit deja nu cu saptamana in care atzi intrat...

14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele
Uauuu ce de vesti bune...ma bucur enorm pentru voi
Oana FELICITARI pentru primii fluturasi
...cand afli ce e in burtica??parca retinusem ca zilele astea..
musettepinkpupici de la mine...tu ce mai faci, cum te mai simti???
Claudinnafrumoase poze si frumoasa burtik
Anisai niste fetite absolut adorabile..sa va traiasca si sa va bucurati de ele
joyte asteptam cu vesti bune
alinatu ce mai faci...nu te-am mai zarit zilele astea..pupici
Pup toate fetele si va doresc o zi minunata
+12
+puiutul Maria (23.12.2004)
Codruta27 spune:
Dragutele mele, cu experienta in "arta" echografiilor, ia spuneti-mi si mie va rog, pentru masurarea pliului nucal, e o echografie speciala, sau una obisnuita. Adica, eu merg la control, si nenea dr. vede ca am 11 sapt. si zice sa masoare si pliul nucal, daca tot sunt acolo? Sau, voi face intoarsa a mea cale, pentru a pliului masurare?
10+
Bebe mic
Nocom spune:
Clauuu, a gasit si tanta pozele tale. Doar erau ca la toata lumea, cum sa le gasesc?!?!?!?! Eu dadeam clik pe casuta si acolo vedeam numai ecografiile si nimik mai mult.... dar mai jos nu putea citi neuronul meu... ca de... era prea comun...
Super burtica si super mamica. Pup la dublu!
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
andy_galro spune:
Hello fetele!!!! Aseara nu am mai putut sa intru pentru ca nu mi-a mai mers netu' dar recuperez acum.
Evaf multumesc si eu de complimente. Intr-adevar Parisul este extraordinar. sa stii ca la semnatura si eu ma trec cu saptamanile implinite.
Felicic76
da am vazut parisul si o sa pot sa-i spun la BB: uite in pozele astea erai deja de 2 luni la mami in burtica![]()

July ma bucur ca sarcina ta evolueaza bine ....in ce priveste ....
....cred ca va trebui sa fiti un pic cuminti pana va da dr. acordul
Anis ai 2 printese extraordinare. Sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ele!!!!
Oana felicitari pentru fluturasi!!!! Hai povesteste cum e, ce simti????
Multi
pentru toate burticutzele!!!!!
Andreea
11+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
oanasm spune:
multumim dragelor mult de tot! na ca zau de nu m-am emotionat de la atatea felicitari! eram intr-o sedinta...si...zbang..simt ceva la burtik..in partea...centrala spre dreapta...gata...din acel moment nu am mai auzit multe
..noroc ca m-am trezit la final si am discutat cu directoru ce aveam eu ![]()
![]()
..acu ..io zic ca a fost bb...sau niste..aere in burtica

???![]()
![]()
joy hai cu vestile bune azi si mai ales cu poze/filme!!!! iti tinem pumnii azi..hai ca va fi bine de tot!
eu vineri merg la dr...sper sa aflam ce are copchilu' asta intre picioare![]()
![]()
![]()
musette io stranut...da...dimineata..ma fac cu rimel...si poc..stranut...si rimelu e piele![]()
hai ca mai vorbim...
Oana
15+ 
o noua viata
filmuletz bb
musettepink spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Dragutele mele, cu experienta in "arta" echografiilor, ia spuneti-mi si mie va rog, pentru masurarea pliului nucal, e o echografie speciala, sau una obisnuita. Adica, eu merg la control, si nenea dr. vede ca am 11 sapt. si zice sa masoare si pliul nucal, daca tot sunt acolo? Sau, voi face intoarsa a mea cale, pentru a pliului masurare?10+
Bebe mic
in cadrul aceleasi ecografii dr tau masoar si pliul nucal,eventual il poti intreba tu de el si vezi ce-ti raspunde.nu trebuie o ecografie speciala.
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!

13+