Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 17
EvaF spune:
Tot n-am plecat...
Andy, m-am uitat si eu la pozele tale. Esti frumoasa foc si vad ca si tu pe la Paris, tot in Franta prin poze. Cum ti-a placut Parisul?
Barbata-miu e francez, deci evident ca ador Franta...
Miruna, termina cu prostiile. O sa iasa bine analizele. Ce te gandesti la cai verzi pe peretzi...
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
miruna22 spune:
sunt panicata rau....dar ma tratez cu ....voi!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Anculet
Buna seara fetelor!
O intrebare scurta: Chlamydia,Toxoplasma,Rubella,CMV,Epstein-barr,Mycloplasma,Ureaplasma,Listeria....sunt analize de sange?
Nu ma lasati fara raspuns!
chlamydia se poate face si din secretie vaginala, mie asa mi-a dat dr sa fac si a iesit negativa, toxo rubella cmv listeria toate sunt de sange sigur ca le-am facut si eu
andreea
merci de intrebare, ma simt gravida
cel putin asa spereco la sfarsitul saptamanii viitoare abia
daca ma tine optimismul pana atunci, deocamdata stau bine cu psihicul
oana
cum te simti??si eu astept sa vad pozici cu burtici chiar sunt curioasa ca sa fac o comparatie cu a mea care seara e un balonbebelushul
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by miruna22
sunt panicata rau....dar ma tratez cu ....voi!
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
7+aluna
foto
felicic76 spune:
s-a ales prafu" de tot ce-am scris
este a treia oara! ma c...........c in el de cadou, laptop nashpa de la sotu" ca-i mai ieftin
........
7+
aluna
foto
felicic76 spune:
scuze fetele! msg chiar nu vroiam sa apara! am niste pb tehnice, credca v-ati prins voi, july: ce faci?, voicu bebi:stai linistita ca ai bebe in burtica!, nocom:dau 5 ani din viata sa vad cum bebe 1 pupa bebe 2 pe burtica!andy: ai vazut parisul, acum poti sa nasti, sa-l duci si pe bebe acolo, sa vada Notre Dame si restu"............... si mai vroiam sa scriu multe, dar asta s-a defectat de tot!
pup toate burticutele!
p.s.ar fi culmea sa nu apara msg
p.s.1 Delphinas, cum te simti
7+
aluna
foto
felicic76 spune:
oanasm: nu ai fost la bazin? eu te invidiez cand spui asta .....si ca sa dau cu bata in balta definitiv, voi mergeti la solar? avem voie?
evaf; esti o scumpa in roz! vreau sa vad o mica eva in roz...please....ca eu vreau baiat si vreau sa ne incuscrim!
7+
aluna
foto
JulyMorning spune:
'mna seara.
Iaca m aterizat si eu de la doctor. Eco nu am facut, se pare ca s-a stricat ecograful si doctorul care face eco nu mai vine pana nu inlocuiesc/repara astia scula. Asa ca am tras un consult pe masa cu doctorita mea si ceva vorbe
. Se pare ca totul e minunat, sarcina creste mititica, e plasata sus, bine de tot. Vineri mi-a dat trimitere la un alt medic la eco, sa vedem si in poza ce e pe acolo.
Partea cea mai proasta, care m-a deprimat total... tre sa fiu abstinenta!!!!!!!!! Nu stiu cat, ca mi-a fost si frica sa intreb....
Ce naiba ma fac, ca sunt in niste chefuri de mama-mama...
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+
Anculet spune:
Buna fetelor! inca o intrebare 
Pentru urmatoarele analize:Chlamydia,Toxoplasma,Rubella,CMV,Epstein-barr,Mycloplasma,Ureaplasma,Listeria....sa ma duc la recoltare fara a manca nimic dimineata? Influenteaza in vreun fel rezultatele,daca pap nitel inainte de a pleca de acasa?
O sa le fac la Institutul Cantacuzino...am inteles ca sunt f scumpe
claudinna spune:
hello si de la mine!!
Anculet, nu cred ca afecteaza analizele daca mananci ceva inainte. in special pt glicemie nu tr sa mananci cand faci analize de sange...dar astea nu au legatura
deci:
- eu am 14 sapt si ceva...m-am ingrasat 2 kg, chiar azi m-am cantarit
- TT mi-a zis sa ma duc sa-l fac dupa 15 martie, adica la 15-16 saptmani
- o sa va pun poze cu toporasii si viorelele culese
- poza dezbracata cu burtica in vant inca nu fac, dar va pun cateva cu burtica pe o mobra:). se vede destul de bine burtica la mine ca oricum aveam dinainte, insa se vede ca acum e de gravideala:)
eu dorm de cand vin de la serv si pana pe al 21...si mi-am rugat sotzul sa ma trezeasca dupa o ora, dar se pare ca i-a parut rau de mine...sa vedetzi ce noapte alba fac eu...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+