Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Freshana mi-e frica de raceli, tocmai am trecut de o raceala care nu trecea si pina n am luat antibiotic nu s a lasat.

Nocom, frisoane zici?. Eu as bea numai apa rece dar... ma protejez
Ce zice piticu de bb? El ce vrea sa fie?

andreeaUK, bafta la cerclaj, sa stea bb cuminte in saculetz

La prima sarcina am folosit crema hidratanta Dove si n am avut probleme deloc. Si acum am inceput la fel( mai des ar fi trebuit lenea asta :))

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

uuuhhhhhhhhhhh nu mai pot. de mai bine de o ora si jumate dau cu aspiratorul. si nu oricum. am un scaunel mic si ma asez pe el si dau un pic, apoi m-am mutat. mie chiar imi place sa dau cu mopul, dar chiar nu mai pot sa dau acum. sunt prea obosita. relex de acum.
feteleeee trebuie sa ma apuc de invatat ca pe 24 am examen pt permis. mi-e asa lene sa invat. as dormi mai mereu. si asa ca la mine e o vreme ciufulita. ploua marunt.
fetele eu am o mica durere in stanga jos, cam in dreptu lu "pusulica". o fi ca am facut oleak de efort? da nici sa stau lehuza nu pot.

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

delphinas iubita esti sora cu mine sa stii..ca si eu adineauri am terminat de dat cu aspiratorul..cu toate ca mereu cand dau , ma folosesc de scaunul de la pc dar azi nu,si ce ma mai doare spatele si ma intepa asa pe la burtica si m-am asezat jos sa ma odihnesc ca nu mai puteam...data viitoare iau scaunul si fara efort

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, mamici!

M-am intors si eu de la eco

Regret ca m-am dus la Giulesti pentru ca pe langa faptul ca am asteptat o gramada, m-a mai si repezit doctorul si nu am vazut nimic pe monitor. DPB 24,4, cord ritmic, placenta posterior fundica grad 0. Prea multe nu am aflat.

Partea BUNA e ca bebele meu e ok, ceva mai maricel decat ma asteptam: 12 sapt si 6 zile (tb. sa schimb semnatura )

De pliul nucal nu a zis nimic, ma gandesc ca poate e si prea tarziu, acum, la 13 sapt. Dr. mi-a spus ca pliul nucal se masoara doar daca este necesar... whatever that means

Oricum, am de gand sa-mi fac o programare pt o eco sapt viitoare in alta parte. Tare as vrea sa-l vad si eu pe bebe miscandu-se si sa am si eu o poza cu el. Mi-ati putea recomanda un cabinet de incredere in Bucuresti??

10+

Bebe mic

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza (again) burticutzelor!
M-am intors si eu de la vampiri unde am mai prestat 2 eprubete pt. ditamai lista de analize de virusologie. Doamne ajuta-mi sa fie toate bune!
Am avut noroc si mi le-au recoltat desi programul este pana la 11.00. Lucky me!!
M-am programat joi la eco pt. masurare pliu nucal si sa mai vad daca Omidutzu e OK, pt ca in ultima sapt am avut un pic de contractii si o mica-mica scurgere maronie. Dar, traiasca utrogestanu' si no-spa !

Hai ca cica tb sa mai fac si treaba ca asta se face la serviciu.
DAR SUNT CU OCHII PE VOI!

11+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by Nocom

Heeeyyyy andy_galro, ce dor mi-a fost de tine!!! Ce mai faci? bine-bine? Ma bucur asa de mult cand mai apari si ne mai zici una alta... nu stiu de ce mi-ai picat cu tronc si mi-esti draga-draga!!!! PUP!

Va pupacesc pe toate!!

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Poate de aceea ca suntem de aceeasi varsta la sarcina??? ma simt foarte bine si doresc tuturor o sarcina asa ca a mea . Eu sunt foarte optimista de felul meu si asta ma ajuta mult. si mie esti draga, draga . Sa ai grija de tine !!!! cand mai mergi la eco?

Andreea11+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Fetelor, eu mi-am cumparat o crema cu 96 % aloe vera , am ulei de masline 100 % virgin si imi dau cand cu una, cand cu alta.
Eu am burtica, adica de la 8 sapt. mi-am cumparat pantaloni de graviduta deoarece nu mai puteam sa port absolut nimic si e necesar acum. Pnaa acum mi-e bine asa: pielea este destul de hidratata, elastica.. imi prieste f.f.f bine.

Delphinas, curaj!! mai ai putin.
Pana la 9 sapt. am fost la fel. Dormeam pe mine. Cat imi pregateam masa sa pap ceva si apoi o strangeam eram atat de obosita incat trebuia sa dorm 1 ora. Acum...... e ata d ebine. Pot sa zic ca incepand cu sapt. 12 imi este f.f. bine.
AM energie, am chef de plimbari, treaba.... sper sa fie la fel si la tine.
Asa ca.. inca putin si apoi gata, scapi de starea asta de oboseala. Nu va fi asa pana la final.

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Joy, pliul nucal se masoara intre saptamanile 11 si 14. Putea foarte bine sa-l masoare. Eu te sfatuiesc sa-ti schimbi doctorul. Cum adica se masoara doar daca e cazul? Pai e o masuratoare simpla, neinvaziva, daca se poate, de ce sa nu se faca?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Ioana, la multi ani sa fii fericita si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanat6s!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Joy, la eco de 12 sapt mie mi-a masurat plicul nucal si deasemnea si pe bebe. Adica avea 6,3 cm.
Dr-ul meu a avut rabdare, mi l-a arata pe bebe cum se misca, imi explica tot ce face.
Parca e mai frumoasa sarcina cand ai si un dr. de treaba!!
Sfatul meu: schimba-l de pe acum !!
Succes!!

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput