***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Acina,

uite link-ul cu aparatul cu pricina:

http://www.laredoute.fr/vente-maxi-rase-peluches.aspx?productid=324109119&documentid=207608&categoryid=22919833&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Ma tenteaza si pe mine, evident ca l-am pus in cos si acuma nu ma mai opresc. Offff...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, ala e aparatul. Eu l-am luat cu 11,99 stiam ca pe produsele deja reduse nu merge nici un cod. Si pe 8.02 nici nu era codul ala, dar daca voua va merge folositi codul, cu conditia ca totalul sa fie mai mare de 10 euro.

Bagati tricourile de 1,20 sunt bune de dat cadou.

Au inceput sa curga catalogele pe toate conturile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ioana 77, merci de raspunsul cu prosoapele.
Flavia, multumim de codul cu -15 !! L-a folosit finutza mea cu succes, aseara. Ai idee daca merge de mai multe ori pe acelasi cont ?
Ieri, in fine, am trimis mail sa intreb de produsul lipsa din primul colet. Partea proasta e ca eram pe fuga, si am bagat mail la prima rubrica – aia cu returul produselor – in loc sa ma duc mai jos, unde zicea de remboursements… Sper sa inteleaga ce vreau de la ei…

Cat priveste bon d’achat-ul, valoarea lui a fost exact cat a fost valoarea produsului pe care nu-l mai aveau in stoc (12.30 EUR), desi pe scrisoare era trecut “Avoir 12.91”. Dar inainte sa imi ia banii de pe card, suma de plata a fost diminuata cu 12.91, deci e corect ca mi-au dat bon doar pentru 12.30 euri… nu?

Am citit pe Aide… ca daca suma pe care ti-o datoreaza ei este mai mare de 15 euro, iti trimit cec . Credeti ca e bine de pus in “Ghid” chestia asta ?

Caprioara, eu am inteles de la fete ca sub 10 eur/comanda nu se livreaza in Ro, ci iti anuleaza comanda.

Va pup, spor la reduteala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

totonica, daca tot mi-ai bagat cuiu cu adidasii aia de copil si din cauza ta mai dau o comanda te rog da-mi si mie codul pe care l-ai folosit, ala cu 32 eur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca nu ti-au luat banii de pe card de ce iti mai trimit bon? Sau nu am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor sper sa fiti online cu un mic help.
Problema mea persista nu pot selecta alt card decat american expres. Am schimbat mailuri cu ei dar nu mi-au solutionat deloc problema. M-am gandit sa creez un alt cont. Nu retin insa ceea ce s-a mai scris aici, tb sa schimb adresa din vechiul cont? sau pot cu alt user si parola cu ac. adresa.
Pls help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Clau, ai dreptate ... cred ca n-am socotit eu bine Cred ca ar fi trebuit sa primesc bon pentru 12.91 in loc de 12.3. Mai sap i.e. dau tel la banca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Eu am mai multe conturi pe aceeasi adresa doar cu user si parola diferite si am mai inversat cate ceva la adresa.Pana acum n-am avut probleme cu nici un cont.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor sper sa fiti online cu un mic help.
Problema mea persista nu pot selecta alt card decat american expres. Am schimbat mailuri cu ei dar nu mi-au solutionat deloc problema. M-am gandit sa creez un alt cont. Nu retin insa ceea ce s-a mai scris aici, tb sa schimb adresa din vechiul cont? sau pot cu alt user si parola cu ac. adresa.
Pls help

Am patit si eu de cateva ori intr-o zi, m-am enervat si am intrat mai tarziu, deci am redeschis PC dinnou, m-am logat si a mers...Succes!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mersi mult Inex o sa incerc asa, ca am cosul plin si astept de 2 saptamani sa imi rezolve problema cu cardurile. Ultima data mi-au zis sa le trimit numarul cardului si codul de siguranta, ceea ce nu am facut pentur ca ar insemna sa poata face plati cu cardul meu oricine intra in posesia informatiei. Incerc sa fac un nou cont.

Mergi la inceput