***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Elyanne, vezi ca nu e bun link-ul la cap. 85.

Christina

Doar mancasem o cifra

flavia ramona ce imi faaaaci

Codul ala (15 euro) mi-a redus la 0 2 pijamale care amandoua faceau fo 14 euro... Si acu' ma mananca degetele sa dau o comanda de 10 euro, cu alea doo pijamale si inca ceva pe langa... In plus am si un bon de fo 6 euro de la comanda veche... pe care nu stiu cum sa-l folodeeesc
N-am nici 9 cifre... nimic... doar valoarea, nr. comenzi... si apare de doua ori... odata pe 29 (cand probabil au inregistrat comanda) si odata pe 7 martie... Io de unde iau cele 9 cifre???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Am intrat doar sa va spun ca vineri(7 martie) am primit un pachet. Stiam de la mama ca am aviz si am scris aici ca am aviz pentru comanda de pe 8 februarie. Ei bine, nu coletul ala a venit, ci cel aferent commenzii din 28 februarie. Nu-mi venea sa cred! Si eu mai astept si un colet din 1 februarie.
Deci acum, situatiea sta asa- mai am sa primesc:
-comanda din 1 februarie
-comanda din 8 februarie.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Mai e cineva careia sa nu-i fi venit comanda din 7 februarie??

www.ebiju.ro/aid-181.html" target="_blank">bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna dimineata!

am intrat doar sa va spun ca tocmai am primit un catalog de la LR; este vorba de catalogul de primavara-vara pe 2008. Voi l-ati primit? Este foarte interesant, mai ales ca nu prea am timp sa ma uit mai deloc pe site sa fac comenzi. Noroc cu sfaturile voastre...

In alta ordine de idei, in ultima saptamana am primit 2 colete, sper sa am timp mai tarziu sa intru sa scriu despre produse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by elyanne
Codul ala (15 euro) mi-a redus la 0 2 pijamale care amandoua faceau fo 14 euro... Si acu' ma mananca degetele sa dau o comanda de 10 euro, cu alea doo pijamale si inca ceva pe langa... In plus am si un bon de fo 6 euro de la comanda veche... pe care nu stiu cum sa-l folodeeesc
N-am nici 9 cifre... nimic... doar valoarea, nr. comenzi... si apare de doua ori... odata pe 29 (cand probabil au inregistrat comanda) si odata pe 7 martie... Io de unde iau cele 9 cifre???

Eu am primit scrisoare cu codul, dar am inteles de la fete ca poti sa il ceri si pe mail, daca scrii la Aide...

Flavia, codul acela minunat reduce si preturi deja reduse ? Adica daca iau o carca de produse cu 1-4 euri, imi reduce 15 din totalul comenzii ? Sau e valabil doar pentru pretul unui singur produs ? Azi clar mai bag o comanda

Si mai am o intrebare, pentru cine a cumparat de la LR prosoape: merita sa luam de la ei ? Am vazut ca sunt destul de scumpe, chiar reduse... Oare se aseamana calitativ cu ce se gaseste pe piata romaneasca ? Ma gandeam sa merg la Ikea, ce ziceti, or fi mai bune (raport calitate-pret) prosoapele de la LR ?

Multumesc mult si spor la reduteala !

Am, am uitat sa va spun: am reusit sa "marit" doudouna nr 126, facturata la pret de nr. 162 ... cred ca ma apuc de bisnita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Flavia, sa traiesti 1000 de ani !!! Super coduri ne-ai dat !!!! Codul ala de -15 Euroi imi reduce la 0 pantalonasii scurti pentru fetite!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Deci v-am dat de lucru???

Din pacate eu nu prea am timp sa caut, am profitat ca a fost fiu-meu pe ulita si am avut ceva timp, o sa mai caut cand o sa mai pot.

Cris, codul mie mi-a redus doar ce a fost la pret intreg, nu si la alea cu preturi deja reduse.

Deci pana la urma nu stie nimeni un cod misterios care sa reduca o pereche de adidasi care sunt doar putin redusi??? Ca parca la 60 de euro nu i-as lua .

O zi minunata la toata lumea, ca la noi e un soare frumos si plecam la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da, eu n-am primit (inca) comenzile de pe 7 februarie...

Stiu ca ati vb. despre asta... dar tot n-am pricipit...
Cum folosesc bon d'achat?
Nu stiu unde naiba sa ma uit dupa alea 9 cifre.... ca n-am...
Am data, suma si nr. comenzii de la care este bonul... Atat. Si apare si de doua ori, pt. aceiasi comanda, cu suma un pic diferita...
Adica stiu unde trebe sa scriu ca sa platesc si cu el... dar n-am alea 9 cifre...

Uite asa:
le 07/03/2008 Remboursement somme due 5,95 € Bon d'achat N° XXXXXXXXXXXXXX du 07/02/2008
le 29/02/2008 5,67 € Note d'avoir N° XXXXXXXXXXXXXX du 07/02/2008

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Da, eu n-am primit (inca) comenzile de pe 7 februarie...

Stiu ca ati vb. despre asta... dar tot n-am pricipit...
Cum folosesc bon d'achat?
Nu stiu unde naiba sa ma uit dupa alea 9 cifre.... ca n-am...
Am data, suma si nr. comenzii de la care este bonul... Atat. Si apare si de doua ori, pt. aceiasi comanda, cu suma un pic diferita...
Adica stiu unde trebe sa scriu ca sa platesc si cu el... dar n-am alea 9 cifre...

Uite asa:
le 07/03/2008 Remboursement somme due 5,95 € Bon d'achat N° XXXXXXXXXXXXXX du 07/02/2008
le 29/02/2008 5,67 € Note d'avoir N° XXXXXXXXXXXXXX du 07/02/2008

Pai da, asta e ce iti apare pe site, dar codul il primesti pe mail sau/si prin posta, cel putin asa am inteles eu...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Elyanne mie mi-a venit de la ei o scrisoare si acolo e trecut codul de 9 cifre.....dar mi-a venit doar pt una mai astept pt inca una ca sa mai pot ad o comanda

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput