Pulsul societatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Barfa, barfa. Nu romanii au inventat barfa. In schimb ar trebui sa brevetam amploarea ei.

Mie spre exemplu nu imi place Cristoiu. nu il citesc nici pe el nici jurnalul. Da' am intrat odata pe site la discutiile ce rezulta in urma articolelor lui. Nu va puteti inchipui cate invective pot nascoci mintea omeneasca! Sau cat venin poate avea cineva in trup.

Similar i se intampla lui CTP.

Te gandesti ca ala' de citeste un editorial pe internet e mai evoluat.

inca nu am intrat pe siturile cu fotbal. Ce o mai fi si acolo!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Io-te! Ca am vrut si eu sa scriu la subiectul "Imi doresc oameni normali". Imi place sa cred ca aveam de spus ceva interesant. Norocul meu ca am frunzarit putin.
Am lasat-o balta!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Adevarul este ca selectarea moderatorilor, care probabil este atributul administratorilor(si de aceea cinste lor!),a dus la consolidarea unui forum cu demnitate si greutate,de unde decurge popularitatea si autoritatea lui incontestabila.
Au acces aici persoane care se conformeaza unui anumit standard.
Acei useri care deviaza in comportament si in limbaj se autoexclud.Din acest motiv cred ca discutiile legate de avertismentele primite trebuie sa fie receptate ca un mod de conduita care face ca acest forum sa-si pastreze nivelul ridicat la care se afla.

Mergi la inceput