Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, merci de sfaturile mamaesti "la rece", ai dreptate in tot ceea ce spui, dar sunt eu cu prea multe figuri si pretentii, si pe deasupra si perfectionista (in sensul rau al cuvantului), si asta ma face de multe ori sa actionez egoist, gandindu-ma intai la binele meu.Rau tot ma simt, dar incerc sa dresez si sentimentele care ma incearca din 5 in 5 min, si sa fac o minune sa gandec pozitiv.

Luny, Oana

Livi +40+4 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna dragi randunici, sper ca nu ati inceput cu paharele deocamdata . Ieri dupa ce v-am scris de dimi m-am pus in pat si am dormit pana la 13, daaaaaaaar m-am trezit bine fara nici o durere...in concluzie trebuia sa fac ceva sa revina ca de simt ca o sa le duc dorul . Si am plecat la cumparat de perdele pentru camera Marei impreuna cu o prietena si una bucata sot. Ne-am intors acasa noi si cumparaturile si sotul s-a apucat de montat perdelele iar eu cu prietena am pictat camera fetei...mai pe seara pun poze sa vedem daca va place ce am facut noi...eu sunt topita, imi vine sa dorm in camera la fata....

Alice...felicitari...ce instinct ai avut...felicitari mamico !!!

Naty, Adriuta, Cory multumim de sfaturi...eu nici nu vrea sa ma gandesc ce-o sa ma fac cu fata acasa...dar cred ca instinctul isi va spune cuvantul. Noi ne-am hotarat sa ne descurcam singuri, fara mama si fara soacra, doar noi doi...Eu as vrea sa vina mama mea, dar deja se ciondanesc soacrele intre ele...cu mine ca mesager...au neste fineturi gen..."spunei mamei tale ca nu trebuie sa faca nimic, ca eu deja mi-am luat concediul sa stau la voi, si ea nu trebuie sa se oboseasca...asta era soacra-mea...si vine si mam a mea..."ehhhhe eu am crescut 3 copii (soacra 1u) mai bine sa isi concediul in vara ca tot trebuie sa mearga pe la rude prin tara...
In concluzie le-am zis ca daca avem nevoie cerem ajutor altfel...ne ajuta Matei (motanul) si Alex (catelul).

Livi capul sus, mergi la spital ca e mai bine pentru tine si mai ales pentru fata...cat crezi ca dureaza treaba asta...si daca e sa fie cezariana ...nu e un capat de lume...tot ce e mai bun sa fie pentru voi.

Luny, Oana, Dana, Ioana, Maria, Mamik_papacios (am pictat si o buburuza pe perete), Ursulet, Gecko si scuze... daca am ratat pe cineva...trimit o floricica

Uitasem...Naty ai incredere, totul va fi bine...multi pupici Iuliei mici (ba pardon...nu mai e mica ca am vazut eu...)

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Salutare tribuletz!

Numai am citit ce si cum s-a mai intamplat de aseara incoace...revin cam pe la ora cinci sau la noapte pentru raspunsuri...da' voi scrieti, nasteti, simtiti-va bine!!!

Va pupicesc suroreste!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

foarte tare!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Saluti,fetelor! cam tarzior ce-i drept..
Wauuu,felicitari alice!!!Mamma mia,ce grabita a fost Thea!!
Sa ne pove cum a decurs,ca m-amde cat de repede s-au miscat lucrurile!
cory,scriu acum cu o mana si cu cealalta infulec mucenici din astia muntenesti,dar citind de mucenicii tai moldovenesti,,asa ca trimite si mie macar virtual,te rog,ca-mi ploua in gura..
cory,nu am putut deschide linkul cu cezariana,si tare mi-ar placea sa vad,cere sa te loghezi..
Mai am de recuperat putin!Revin..

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ana, merci de incurajari !!!

Sper sa treaca si etapa asta!!

Livi +40+4 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor!

Noi ,ieri si azi am iesit cate-o jumatate de ora afara! A fost tare dragut, ne-am plimbat pe la soare. Desi face scandal cand o imbrac gros, plange saracuta pana ajunge la aer. Abia astept sa renuntam la hainutele groase care o incomodeaza pe ea.

Si micuta Rebecca nu accepta nici suzeta, i-am luat din toate felurile si formele, si din silicon si din cauciuc si...nimic, le scuipa numaidecat. Si-ar mai fi facut de lucru cu o suzi, dar nu vrea neam!!!!

Ioana, eu o patesc des asa cu Rebecca. Cum ii dau pampersul jos, cum incepe sa faca pipi...Mi-a facut peste tot pe unde o schimb!

Lyvy, tot nu a venit barzala tine???? Hai ca sigur e pe drum...Nu fi trista, caci acus' apare micuta Iris!!!

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Of,Dana Singh,ce nasol si de tine...Multa cumintenie,ca mai avem..
Vio,am vazut palat de Sean...mamma miaa
Naty,multumim pt sfaturi-f binevenite..si pt Iulia sa treaca si peste incercarea cu ochisorii..
Ioana,bb David vrea sa va arate ce poate...
Adriuta,tot de shotii te tiiha..ha..Pupa mama pe bb Adrian papacios chiar si de maneci si tare scump..Ce ghinion cu ranile de la sani..off..politicile astea ale lor..bine ca totusi e laptic si crema ta face minuni..Ma bucur ca totul a fost bine cu dr,epiziotomia,interesant sfatul pentru dupa.Cu batista bb eu zic la fel,nu m-a incantat deloc ideea niciodata..prea horror..
Mamma mia,lyvy,nici macar la asa performante,nu cedeaza colul?Ce ciudat..mama ei de barza..Intaresc si eu spusele lui Naty si-i dau dreptate pe deplin,mai bine sa lasi tristetea si sa te mobilizezi,ca asa cum a zis si ea,n-a murit nimeni stand in spital mult timp,asa ca ce ar conta cateva zile?Gandeste-te la altele,care am stat prin spitale atata timp si la patut acasa, si noi fiind la fel de active inainte,dar asta e,facem ce e mai bine...in sital banuiesc ca ti-ar administra niste calciu sau altceva pt stimularea nasterii..zic si eu,asa ca mai bine lasa disperarea si du-te cu incredere la dr,ca nu cred ca e bine sa treaca prea mult timp asa...
Si mai gandeste-te ca noi nu am mai vazut de mult ce vezi tu acum de cateva ori pe zi...Nu te supara,vrem doar sa te incurajam putintel.
Si,da,Naty,o data ce tu ai stricat randul la nascare,eu nu prea am incredere in barza asta,asa ca nu fac decat sa ma rog,ca nu se stie nimik...ha.ha..

Si,fetelor,nu cred ca e cazul ca va tot cereti scuze cand scrieti sfaturi,fiindca suntem multe incepatoare pe aici,fara studii[:D,iar mamicile cu experienta de ce s-ar supara,poate vreun sfat le-a scapat si lor pana acum,nu-i asa mamici,sau ma ?

Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

quote:

Ioana, eu o patesc des asa cu Rebecca. Cum ii dau pampersul jos, cum incepe sa faca pipi...Mi-a facut peste tot pe unde o schimb!

Deci traiasca paturicile absorbante!
Si ma bucur,clau,ca ati iesit la aer!!Abia astept si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

I'm back pe linia de plutire!

Inainte de toate, multzumesc din suflet pt. gandurile bune "aruncate" spre mine si MULTE FELICITARI SI BB MANCACIOSI SI CUMINTI, noilor mamici!

Pt. listutza, bb Davit a avut 3360g ( vezi Clau, ti-am zis eu ca va fii mai mare de cat Rebeca ta si apropos de faza cu pipi...si la mine e la fel...cand am terminat de curatzat tot si e pregatit noul pampers, nu apuc sa-l inchid...ca se intampla...si o iau de la capat ), 49 cm si scor apagar 10.

Adriutza si celelalte fete de peste" balta", va pupez si curaj!

Fetelor nu pot sa mai scriu ca inainte...stau prost cu inspiratia si mai ales cu timpul.

Am sa revin cand lucrurile se vor aseza cat de cat si ne facem si noi un "program".

si sunt ceva poze
http://good-times.webshots.com/album/562725945atjkMH

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Oooo,bine ai revenit mamica Delphinas...Felicitari pt bebe grasun,iesit din burtik mica.Si faza ca bb David e mai grasun decat Rebeccuta lui Clau,m-a terminat...Auzi,faza...Frumoase poze..Te mai asteptam cu noutati..

Sunt emotionata,fiindca astept randunoiul si socrela de la cumparaturi:vin cu salteluta,pampersi,bustiera,etc...abia astept sa vad..
Nush cum fac,ca atunci cand intru si eu,vorbesc singura..Asta e..

Mergi la inceput