Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Si-acuma sa incerc niste raspunsuri deprimate:

Stela,felicitari pentru implinirea celor 33 sapt!!

Giani, sa stii ca nu a ajuns pasaroiul trimis de tine, are gps???

Adela, de ce vrei inducere asa de repede????

Cory, din nou ma repet, nu e la mine barza, mama ei de barza, ca as jumuli-o de n-ar mai ramane o pana pe ea!!

Oana, Mami,,

Dana, urate imtamplari ne povestesti tu acolo, inca o data sistemul de sanatate isi arata boala in orice parte a lumii. Ai grija de tine mamico, si tine-ne la curent!!!

Violeta, foarte frumoasa camera lui bebe Sean!!!Eu,tot pe-aici@!!

Adriutza, foarte frumos bebe ai tu acolo, si se vede ca fericita te face!!

Naty, multumim de info utile.Am vazut ca-ti vine printesica acasa, felicitari.Acuma mai ai de trecut si hopul cu ochisorii, dar Iulia ne-a demonstrat-o tuturor ce puternica este!!!Dar s-a facut frumusica foc!!!

Livi +40+4 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Si nu in ultimul rand:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR, RANDUNICILOR DE 8 MARTIE!!

ALICEIONESCU, felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa si mancaciosa!!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Hai ma, iara vorbesc singura!!!
Oricum sunt varza!!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Uite cine se plangea ca nu mai vin randunele pe ramurica si acum eu nu mai ajung sa scriu nimic. Sunt f stresata, dorm putin si prost, mi-a crescut si glicemia, mananc aiurea-de stresul venirii copilului acasa. O sa ma linistesc fix cand va veni, stiu eu...e exact cum a zis Cory, acum sunt ca inaintea unui mare examen, am vid in cap si senzatia pierderii controlului; rezulta ca, asa cum mi s-a intamplat totdeauna la examene, cand va "incepe" ma voi calma si ma voi concentra si...trebuie sa ma descurc.
FELICITARI ALICEIONESCU!! Era clar, am zis...BUN VENIT, THEA!
Bine ai revenit, Dana Singh!! M-am gandit de multe ori ce mai faci. Imi pare rau de patanii si de suferinta ta, bine ca nu mai e mult. Incearca sa mai scrii, dar fara sa faci nimic care sa te prejudicieze. Si multumesc pt cuvintele frumoase!
Adriuta, palpitant si la tine, zau...Stiu din spital de la colegele de salon ce chin poate fi cu furia laptelui si cu ragadele...Dar stii cumva ce formula de lapte ii dadeau bebelului de nu se satura?
Lyvy, , te iau un pic mai tare: asta e, se pare ca spontan nu prea iese dar incearca si tu, mama, sa alegi raul cel mai mic: ori faci abstractie de spital si astepti acolo, ca nu vei fi nici prima nici ultima care sta internata (nu stiu conditiile de la tine, dar intreaba-ma pe mine ce inseamna sa stai internata o luna, iar apoi cu cezariana proaspata 2 saptamani la Giulesti...cu buda vai mama ei, fara dus, cu un frigider la 9 persoane, eu avand diabet si regim fara sare, etc, etc; si n-am murit), ori accepti fie nasterea indusa fie cezariana, ca oricum ai naste suferinta tot este; dar daca depasesti termenul, NU UITA-cea care sigur va suferi va fi Iris! Merita???

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..helau?..
si eu putin p-aici, cred ca ma scoate soata la plimabare, cica azi e baba mea!
Naty, super sfaturile de la 'tura de aur' salvam si noi!!
gudinde, am citit si eu si tipa aia m-a cam enervat, si nu vreau sa ma enervez acum, ca nu-i momentul...cred deja ca nu e cine pretinde ca e, asa zice si sotul meu dupa ce a citit...cred ca ar putea fi chiar acea tipa obrazinca, care ne-a vorbit urat...
adriuta, bine ai revenit!! deci 3 cani de ceai, hmmm?..ok....eu astept!Vazut pozici cu Adian cel scump!!!
Alice, felicitari, imi vine sa rad ca tu nici nu vroiai sa-ti sunti dr, daramite sa fugi la spital, si ai nascut asa repede!! Sa-ti traiasca THEA, sa fiti sanatoase amandoua!!
Dana_Singh off, prin cate ai trecut si tu, imi pare rau!...stai cumintica in patutz, noi ne gandim la tine si iti trimitem telepatic toata energia pozitiva, si o sa vezi ca o sa fiti bine, si tu si bebitza cu nume de floare parfumata!
VioletaH, foarte calda si primitoare camere de bebe, imi place mult!
Ursulica dragutzica, felicitari pt noua semnatura!!
lyvy, scumpo, hai, moralul sus, te rog!..pup fata supi!..
pt kya, ariel,naty dr inimoasa,cory, gecko, si restul stolului, 100%, fara sa ratez pe nimeni!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, dupa cum -iarasi- se vede, nu mai exista pic de respect in stolul nostru in ceea ce priveste statul la coada la nascut...cele din urma tot vor sa ajunga cele dintai -si, deh, eu am fost capul rautatilor!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Eu am lasat copilul in parc cu bunica si am dat o fuga in cuibuletul meu prafuit sa vad care-i treaba. Nu-i asa de horor cum imi imaginam, doar mult praf peste tot, dar il dovedim noi. prin urmare, dupa cum arata, baia e gata marti si pana vineri si curatenia sa ne putem muta inapoi.

Alice, felicitari, bine ai venit bb Thea!

Naty, cum sa ne plictisesti cu sfaturi? Eu citesc cu mare interes ce scrii tu si parca vad ca o te si intreb in curand una-alta. Chiar daca am mai crescut un bb, multe se uita si oricand e bine venit un sfat.

Ioana, ce m-am amuzat cu Davidutu' tau! Si mi-a dat o lacrimioara cand ti-am vazut semnatura!

Dana, bine ai revenit pe crenguta, saracuta de tine prin cate ai trecut...

Ce bine e in fotoliul meu de la calculator!
Mai am de citit putin din urma, daca mai am timp, revin!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, vad si eu ca se cam sare randul!...eu ma gandeam la data de 13!!...cateodata ma gandesc sa n-o iau pe urmele lu' Lyvy...

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bubu, iti trimit un pupic, care sa-ti stearga lacrimioara!

Trucul cu paturica: in timp ce alaptezi tii o paturica pe spatele lui bebe si cand il pui in patut, dupa ce a adormit, ii lasi paturica acolo, ca sa nu simta patutul rece si sa se trezeasca. La mine merge aproape de fiecare data. Ziua bebele meu nu prea vrea sa adoarma... sta si se uita peste tot, dar nu plange deloc.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salutare tribuletz!

Numai am citit ce si cum s-a mai intamplat de aseara incoace...revin cam pe la ora cinci sau la noapte pentru raspunsuri...da' voi scrieti, nasteti, simtiti-va bine!!!

Va pupicesc suroreste!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput