Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alice - durerile sunt la intervale regulate de timp? Nu au cedat la No-spa si Scobutil? Daca devin regulate la 5 minute distanta fuguta la spital.

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cory, numarate de mine, saptamana cu saptamana de la data U.M, as fi in 38s+. Dupa ecograf insa, DPN-ul ar fi fost cam 24-26 martie, deci ar mai fi ceva de asteptat...Merci de trimitere, am citit!

Cristina, mi-e frica rau sa cronometrez. Am luat numai scobutil, no-spa n-am mai luat, stiu ca la mine nu a avut niciun efect no-spa-ul asta, mi-l recomandase medicul inca de la inceput si apoi iar, in luna 5-a, cand am inceput sa am contractii nedureroase. Am luat atunci un timp, dar si cu no-spa, si fara, m-am simtit la fel. O sa incerc sa cronometrez, dar durerile astea sunt contractii, pana la urma? Ca abdomenul nu mi se intareste decat rar...poate o data la cateva reprize de dureri de spate/ abdomen...Offfff, eu il vreau pe dr meu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Va doresc o noapte usoara (nastere usoara) daca e cazul!

Bubu, spor cu mucenicii! Eu ma bazez pe tatal meu...ca-si sufleca manecile si face maine o tava de mucenici meseriashi...eu nu am chef...decat sa-i mananc!

In clipa asta ma retrag spre apartamentele mele regale (camera mea)...si la calculator preia Randunoiul comanda...PA!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Alice mamico, eu zic ca maine primim vesti bune de la tine. Si parca 24-25 martie s-ar transforma in 9 martie (?)
Doamne Ajuta sa-ti mearga bine si multa bafta!

Maine face si mama mucenicii. Eu ma ocup cu dozarea de zahar, coaja de portocala, scortisoara si nuca - cred ca o sa ma fac ca o mica purcica maine de la atata mancat.
Cory deja salivez dupa mucenicii tai moldovenesti
Prevad ca dupa nastere drumul de la la va fi luuung!

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Fetelor, eu plec la spital! Ce-o fi, o fi, macar sa ma vada cineva, sa nu ma apuce mai rau, mai tarziu!

Kya, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mmm, Cory, si mie imi plac mucenicii moldovenesti! iamiii...
Eu i-am fiert, acum pana maine stau la rece si apoi punem aromele si papam!

Ma duc cu copilul la culcare, am uitat sa va zic ca a cazut saracutul aseara din pat! si plagea in somn "patutul meu mic!"

Pupici!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai Alice!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Alice, iti tin pumnii sa fie bine cu tine, cu bebe!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Daca suntetzi interesate sa stitzi cum decurge o operatie de cezariana, avetzi material documentar mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=YoCN18ftKzI

Datzi "click" pe "Confirm Birth Date" si avetzi acces la material!
Prin asta am trecut sau vom trece! Curaj!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

In sfarsit reusesc sa intru...
Alice, eu ma pregatesc de galerie pt tine !
Bubu, saracuta de tine, cred ca esti franta de oboseala si mai ales psihic!
Cory, azi ai intretinut crenguta in stil exceptional . Iti multumesc mult pt incurajari, la fel si celorlalte fete, a contat enorm pt mine ca sa-mi mentin optimismul.
M-a incurajat si asistenta batrana din "tura de aur" care mi-a zis ca oftalmologul, dr Burloiu, face minuni la cazuri grave de retinopatie. M-a sfatuit si ea sa vorbesc maine cu doctorita de salon sa o tina pe Iulia pana miercuri; doar daca Doamne fereste oftalmogul decide ca trebuie sa intervina cu laser, atunci mai trebuie retinuta, eventual sa ma internez si eu o zi-doua cu ea. Dar poate nu va fi cazul...
Asistenta respectiva mi-a tinut un "curs" de jumatate de ora, cu "instructiuni de folosire a copilului", foarte util. M-a invatat si sa pun pampersul, dupa ce a spalat-o la fundulet si a dat-o cu crema.
Ce ar fi interesant sa va zic:
-baita inainte de masa de seara, niciodata la mai putin de o ora si jumatate de la masa anterioara
-in casa sa am betadina (nu alcool) si musai supozitoare cu paracetamol si novocalm, in caz de febra si cu glicerina (care se folosesc asa: daca nu a avut scaun o zi intreaga, se pune a doua zi dimineata; se repeta dupa-amiaza daca tot nu a avut scaun. Normal trebuie sa aiba 2 scaune/zi dar nu e de intrat in panica decat la peste 48 de ore, cu burtica dureroasa)
-produsele Sanosan sunt f bine tolerate de copii, Johnson dau frecvent alergii
-pt iritatia la fund sau de alt gen de la scutec, o alternativa la cremele speciale din comert este glicerina boraxata in care se dizolva 1-2 pastile de stamicin
-dupa iesirea din spital, e bine ca la primele 4-5 baite sa pui in apa 2 tablete de cloramina, pt a inlatura de pe pielea copilului microbii specifici de spital
-pe la manute si picioruse pierde copilul cel mai des caldura, deci trebuie sa aiba botosei sau costumas cu picior iar mainile fie manusi, fie maneci mai lungi care sa le acopere. Caciulita NU, decat dupa baie.
-rarirea numarului de mese trebuie dictata de copil insusi, nu de vreo schema rigida
-cantarul e neaparat necesar (bun, aici era vorba de cazul unui prematur, e drept), urmarind sa ia la inceput cate 250-300 g/sapt
-biberoanele-fierte; dupa ea, desi acolo ei folosesc numai solutie de sterilizat, e totusi ceva chimic, plus trebuie clatit totul apoi
-in cazul meu, daca baia i-o voi face in bucatarie, e de dorit si mesele sa i le dau tot in bucatarie, timp in care sa aerisesc camera; cand temperatura revine la normal dupa inchiderea geamului, o aduc inapoi (dar asta e valabil si pt baie, de fapt)
-ochisorii se spala cu comprese sterile inmuiate in ser fiziologic, stergand dinspre exterior spre interior.
Pe moment nu-mi amintesc altceva dar daca mai vine in cap...zic (scuze mamicilor actuale care stiu probabil bine toate astea, ca le-am plictisit, am incercat o sinteza pt cele noi, ca mine)

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput