Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Aoleu, Cory, cam dur arata cezariana aia...fetelor, la mine a fost muuult mai simplu! . Nu-i asa Clau, Olgutz,Maia, chiar si Zoze?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cory3maz spune:
Naty,
tocmai te-am citit...cu optimism INAINTE! Iulia e pe maini bune...poate nu e cazul de interventie! Doamne-Ajuta!
Cat despre sfaturi...afla ca le-am salvat si eu...nimeni nu poa' sa spuna ca e egzpert pe problema...si e bine cand ai mai multe variante pentru cate o problema...asa ca nu ai plictisit pe nimeni!
Eu, chiar ma retrag...ca ma resimt!
Noapte buna sau nastere usoara (dupa circumstante)!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
gudinde spune:
Deci, se pare ca eu sunt cam singura pe Internet la ora asta. Ce sa fac? Nu pot sa dorm. Sunt o racitura si daca ma intind ma apuca o tuse de toata "frumusetea".
Cu ocazia asta v-am mai citit si eu caci zilele astea nu am prea intrat pe net. Busy days.
Cory la multi ani cu intarziere pt Larisa. Sa-ti traiasca!
Naty ai PM
Luny desi nu intentionam sa scriu la subiectul deschis de tine despre Prima am scris din nou. Chiar nu inteleg unii oameni. Inca un pic si ajunge la concluzia ca ar fi trebuit sa fi onorata de propunerea Prima.
adriuta spune:
Buna dragele mele ,
In sfarsit e liniste in casa.... am avut 2 zile si 2 nopti de COSMAR... cu lacrimi si nervi, cu rugaminti si ....lacrimi. Ne-au stors ca pe lamai...e o intreaga poveste si am sa va spun tot ce am invatat eu in astea 2 zile pe pielea mea.
Pe scurt acum avem laptic garlaaaaaaaaaaa yupiiiiiiiiiiiii...
Papam, dormim si multumim la D-D si toti ingerii ceresti ca am scapat de toti nebunii lumii.
Fug sa citesc cate ceva din urma si raspund iar mai tarzi scriu shearsheafu cu patzanii si povestirea nasterii vi-o promit saptamana viitoare.
Pardon ...da parca m-ai batut cu maiul..
Da-s fericita ...
Muahhhhhh
va pup si nu uitati:
Grija la burtici si la bebici......!!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...
aliceionescu spune:
S-a nascut THEA la ora 3 si 10 are 2.900 g si a primit nota 9 la nastere.
Totul a decurs normal si acum sunt bine si mama si fica.
Dana_Singh spune:
felicitari Alice si rindunoi de Alice.
Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii !!!!!
Dana 31 cu
Jasmine
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
Dana_Singh spune:
pup stolul din cap pina-n picioare !!!!
sper ca nu m-ati uitat si cu toate ca n-am scris de mult, am urmarit ,cind am putut, ce se intimpla pe aici.
Am vazut bebei superbi si mamici implinite, am citit povesti frumoase si am vizionat burtici pufoase
Felicitari tuturos mamicilor !!! Sa va dea DD numai bucurii si bebeii sa fie sanatosi , voiosi si papaciosi !!!
special pt Doama Movalie.......
Esti o inspiratie si ai facut minuni fara sa sti;cel putin pt mine ai fost o raza de soare.
Esti o luptatoare si ai un suflet de milioane, are cu cine semana Printesa Iulia.
Am scris un cearsaf intreg si am pierdut 3 sferturi si am niste draci de numa numa asa ca ma bag la pat si revin miine daca ma mai primiti si pe mine
Dana 33 cu
Jasmine
mihutza11 spune:
in sfarsit ajung si eu sa scriu pe ziua de azi..
in primul rand:
Bine ai venit pe lume THEA!! sa fii sanatoasa! Mamica Alice recuperare rapida si laptic din plin!
v-am citit de dimineatza, dar nu am stat locului o secunda dupa aceea si efectiv nu am avut cand sa scriu 2-3 randuri... si acum sunt efectiv franta.. abia astept sa ma bag in pat...
Naty, Iulia ta e din ce in mai dragalasa... si cu retinopatia trebuie sa fie bine, ca altfel nu e cum, la asa luptatoare!!
Adriutza ce ma bucur ca acum e mai bine si laptic e destul! Abia astept sa ne spui povestea!
Dana bine ai revenit!! nu ne mai parasesti, da?
am avut si eu niste musafiri azi si bineinteles ca gagalicea mea s-a ales cu lucrusoare... le-am pus pe webshots... deci am la lucrusoare ce nici nu am visat... nici nu stiu daca o sa apuc sa i le dau pe toate.. nici de pozat nu le-am pozat pe toate ca era deja prea mult.. deci daca pana acum nu stiam ce hainutze sa ii pun in bagajelul de spital acum chiar sunt in ceatza cu totul... ca mi-s asa de dragi toate!!
cam asta ar fi, ca nu mai rezist... ma duc si eu in pat..
V-am pupat!
Mihaela 37+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Dana_Singh spune:
Mihu, sarut mina de primire pupacioasa
Am vizionat pozici....tare frumoase lucusioarele. Sa le poarte bubulina voioasa. Avem bassinette la fel .
Eu am incercat chestia cu patul si nu merge de nci un fel, ma dor toate cele
Dana 33 cu
Jasmine
VioletaH spune:
WOW!!! Felicitari, ALICE!!! Deci pana la urma nu era de joaca, tu chiar trebuia sa nasti! Bine ca te-ai dus la spital!
Sa va traiasca bebelina THEA, sa fie sanatoasa, sa va umple casa de fericire!
Dana Singh, bine ai revenit! Acum sa stai si tu mai mult p-aici ca a mai ramas asa putin din odisee...
Mihutza, ce de hainute frumoase! Nu-i asa ca-ti vine sa le mananci? Sa stii ca si eu am dificultati in a alege hainutele pentru adus acasa de la spital. Cred ca o sa iau 2 variante
Naty, si eu am salvat instructiunile de la tine. Multumim.
Adriutza, noi vorbiram pe messenger. Bine ca acum lucrurile intra in normal. Pup un mincacios mic
Vio
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
HAI, BARZA!!!
POZE