Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)
Raspunsuri - Pagina 12
lyvy spune:
Adela, ok, am inteles!!!Atunci bafta multa si travaliu usor!!!

HAI ADELA!!!

Livi
+40+4 zile
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Mai am o intrebare pentru fetele cu probleme de dop si pentru cunoscatoare: Trebuie neaparat sa fie firisore rosii in dop, si ce cantitate de mucus ar trebui sa fie la o tura?????
Pentru ca eu azi am observat ceva mai gelatinos si transparent, dar in cantitate mica si nu continuu!![]()
Livi
+40+4 zile
Iris Miruna
Pozele mele
lyvy spune:
Olgutz, inca o data multumesc, si ti-am revazut pozele cu printesica, Doamne ce frumoasa si dragalasa e!!! 
Livi
+40+4 zile
Iris Miruna
Pozele mele
luny spune:
LYVY, CALMEAZA-TE!!!

..asta e galerie pt calmare!!
...eu stiu ca la inceput poate arata doar gelations, fara firisoare de sange,apoi pe parcurs se mai schimba aspectul..
ADELA, ITI TINEM PUMNII MAINE, TRAVALIU SCURT SI NASTERE USOARA

LUNY
,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Luny, merci , astept schimbarea de culoare!!!

Avand in vedere goliciunea de pe crengutza, ma duc in pat la tv, la putina inducere
, si poate vin cu vesti pe maine, DOAMNE AJUTA!!!
Livi
+40+4 zile
Iris Miruna
Pozele mele
luny spune:
quote:
Originally posted by lyvy
Luny, merci , astept schimbarea de culoare!!!
Avand in vedere goliciunea de pe crengutza, ma duc in pat la tv, la putina inducere, si poate vin cu vesti pe maine, DOAMNE AJUTA!!!
Livi+40+4 zile
Iris Miruna
Pozele mele

asta e pt spor la inducere!!

LUNY
,
in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Am vazut, clau, falcute si cutisoare,draga de ea!
Adela:

Lyvy,eu cred ca are Naty gura aurita
.Yuhuuuu:

Stela
33+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
E clar, scot agitatele, de data asta e clar:
GO, LYVY, GO, GO!!!

Adela, situatia e invers, barza deja se invarte printre munti si vai sa gaseasca Toplita si APOI vine maine la tine...
COME, BABY IRIS-MIRUNA, COME, COME!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
In primul rand, HAI LIVY!!!!! 
Spor la inducere ![]()
Off, cata treaba am facut azi - am obosit. Am fost dimineata pe la Ikea si am cumparat lenjerie de pat pentru pitica. Si pentru ca tot eram in zona am intrat si la Careffour, si am cumparat:
- pompa de san - i-am urmat sfatul lui Naty si am luat electrica, si pentru ca m-am enervat de ce preturi au Avent, Nuk, Chicco si alte nume, am luat Primii Pasi. In fond ce face Avent-ul si nu face orice pompa electrica. Plus ca s-ar putea sa nu am nevoie de ea atat de mult. Deci de ce sa arunc cu banii pe fereastra. Am testat-o si merge foarte bine!
- paturici absorbante (din alea pentru masa de infasat)
- o paturica moale, moale
- banda adeziva de decorat cu printese Disney si niste oitze fosforescente de lipit pe tavan - sunt delicioase...
Dupa ce am ajuns acasa, m-am apucat de aranjatul cuibului... Greu frate! Mutat lucruri dintr-un dulap in altul, aranjat si rearanjat, plus un maldar de haine de dat si lucruri de aruncat! Evident n-am terminat, dar mai e si maine o zi.
Acum o sa-mi fac niste floricele ca mi-e pofta, ma urc in varful patului, si imi caut un film frumos.
Laptop-ul el langa mine, asa ca va urmaresc ![]()
Clau superba Rebecca. Si intr-adevar pozele cu Razvanel si Rebecca in brate sunt fantastice. Bravo, ai 2 copii minunati!
Kya
35+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 5
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!