Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, ce m-a bucurat mesajul tau!!! Esti prima care-mi zice ca-mi seamana Rebecca. Toata lumea spune ca este copia fidela a lui Paul...
Lasa ca am vazut eu ce repede recupereaza micuta Iulia! Parca vad ca in curand o intrece pe Rebecca ...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, ce-ai zice daca barza ar veni in noaptea asta?
Am intrebat-o pe asistenta mea de aur (ce tocmai a intrat de noapte) cum e cu legatul picioarelor ca sa ramana drepte (ca, deh, asa zice si soacra-mea si daca ea zice asa, pt randunoi e sfant!). Raspuns: "Ca sa-i ramana picioarele drepte, ii dai cum trebuie vitamina D!" . Fara alte comentarii.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am venit din Herastrau, frumusel!..
Vazut poze frumoase cu bebe David de Delphin si Rebecca de Clau!!..are gurita ta clar, Claudia!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,am intrat si eu sa va salut...

Alice felicitari mamicuto,refacere rapida si mult lapte pentru bebeita ta...

Clau fetita ta e superba,am savurat mult pozele...sa va traiasca...

Naty micuta Iulia e delicioasa,iti doresc sa treceti si peste aceasta incercare....va fi bine...

Eu maine ma internez pentru declansarea travaliului,sper sa fim bine amindoi...deci sa-mi tineti pumnii....deja am emotii,dar gindul ca in curind imi voi tine bebele in brate,imi da aripi....

Va pup pe toate

ADELA 39+ cu STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, Doamne da sa ai gura aurita, ar fi cea mai superchestie!!!
Imi doresc foarte mult sa scap de frustrarile astea care ma macina, si de toate gandurile!!

Livi +40+4 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Adela, parca am mai intrebat o data, de ce iti declansezi nasterea mai repede de termen ?????????

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai Adela e destul de avansata, Lyvy!
HAI, ADELA, GO, GO!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Lyvy eu deja sint dilatata,doar ca merge mai incet,am si contractii dureroase,si asa mi-a recomandat medicul...

Hai ca in curind urmezi tu,trimit barza si la tine...Hai nu mai fi stresata,gindeste-te ca in curind iti vei tine bebele in brate...

Mergi la inceput

Avansata in ce sens???? Ca vad scris 39 sapt, deci nu e trecuta de termen!!!!
E inducere la cerere?????

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza soare! (la mine )

ce am uitat sa spun aseara, e ca parca as fi avut parte de baby shower cu toate lucrusoarele cate le-am primit... am de lucru zilele astea la spalat si calcat, dar ce nu face mama pt puiutza ei

Dana saracutza chiar ca ai trecut prin ceva emotii.. si ai grija de tine si bebita!
Vio ma bucur ca nu sunt singura cu problema asta si ce super a iesit camera lui Sean
Adriutza multumesc si eu de sfaturi!
off Lyvy dar e capoasa rau de tot barza asta..
Bubu bv de inaintarea lucrarilor!
Delphinutz ce bucurie sa te revad pe crengutza! sa iti traiasca flacaii frumusei foc! si cum sta Davidutz pe perne m-a topit
Clau superba Rebecca ta!
Adela succes maine cu inducerea! nastere usoara!

mai voiam sa zic ceva...
aaa... mi-am adus aminte de mucenici... uff ca vreau si eu! tre' sa bag ceva dulce sa imi iau gandul de la mucenici

stolul!

Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput