Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 20
Raspunsuri - Pagina 19
ainia spune:
WoW, Nally, soacra cu trei nurori!!!!! Sanatosi sa fie si voi asemenea!
Laura sanatate lui Rares! Sunt curioasa daca va lua si Bianca, totusi.....La sotul meu la serviciu 3 colegi au facut varicela, au luat-o de la copilul unuia dintre ei....au picat pe capete....noroc ca noi am facut-o amandoi acum vreo 11-12 ani...
gab nu strica si niste analize, totusi. Trebuie sa ai rabdare cu adaptarea, pt ele totul e nou, tu esti singura persoana cunoscuta pt ele, nici macar casa, nici parcul, nici nimic nu e la fel pt ele...cat despre jucarii, stai linistita, aste absolut normal sa prefere lingura si castronul din bucatarie unei jucarii sofisticate.... Sanatate si rabdare!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ainia spune:
Eliana ma bucur foarte tare ca esti bine!!! Ei, a trecut si asta.... Sanatate multa piciului si sa dea Domnul sa ramana singurul care sa fie racit, sa nu dea si fratiorului si surioarei .....
aliburtica dupa trei ecografe abdominale facute intre 6 si 7 saptamani facute de un medic din orasul meu ( nu a vazut nici negru sub unghie ca-s doi!!!!), la 9 saptamani de sarcina mi-a facut un medic din Bucuresti o ecografie intravaginala si el a vazut ca-s doi! Sigur ca ecografia intravaginala este de departe cea mai relevanta, insa conteaza si medicul daca are sau nu experienta cu facutul ecografiilor si mai conteaza si aparatul in sine, cred eu....
Lavinia
franturi din viata
cristinacsa spune:
Pupam gemenutii si pe mamicile lor.
N-am intrat de mult pe aici...
Fetele mele se inteleg bine si colaboreaza foarte bine...
Nally , felicitari!
Cristina si gemenele
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani: Matteo & Luca!
Nally nu stiu de ce, dar aseara statea si ma gandeam ca ai in burtik 2 bieti Asa mi-a trecut prin cap... si cand imi trece... Vezi ca poate-ti zic cand nasti Ca la mine am inimerit-o...
Am o pretena graviduta... tot la dr. Ciulcu merge... si am amenintat-o ca-i baiat in burtik... sa vedem daca am dreptate
Ea face eco morfologica pe la sf. lui mai... asa ca am de asteptat...
Iar ce zice dr. nu cred... ca mie imi tot zicea ca's fete... si de fiecare data il contraziceam ca a zis dr. Hergheleciu ca's baieti... intr-un final le-a vazut si el putele... cu vreo 2 sapt. inainte sa nasc
Deci felicitari mamicoooooooooo... chiar ca o sa fii o rasfatata
aliburtica la mine s-au vazut pe la... 8-9 sapt. parca, la eco normala...
Ma descompun... imi crapa cusatura Ma rad io, dar a sangerat ieri din senin, fara sa ma lovesc, sau sa fac efort, sau sa ma ating pe acolo... Dar a curs f.f. putin... si a continuat si noaptea... Cred ca e din cauza cusaturi... e sus, la un nod. Am vb. cu dr. si daca mi se pare ca se agraveaza sau ca nu s-ar opri sa merg sa vada ce si cum... Oricum nu e infectie pt. ca nu iesie altceva decat sange si nici n-am facut febra sau alte minuni...
Dar m-am cam speriat ieri cand am vazut sange... acu' mi-a mai trecut.
Andreiu a facut iarasi febra, peste noapte... la 3 noaptea i-am bagat un supozitor. Sa vedem cum maie cand se trezeste, pt. ca inca dorm puturosii mei.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ainia spune:
aib_alina parerea mea ramane ca ceea ce conteaza este comportamentul mamei si, implicit al celor din jur! Am avut si eu o perioada in care am cerut ajutorul fetelor, nu mai stiu exact, cred ca in jurul varstei de 1 an , 1 an si 2-3 luni.... Fata sarea pur si simplu pe baiat sa-l pupe...il punea jos cu forta si il calarea....asta era o manifestare de afectiune din partea ei, insa Rares nu era prea incantat sa-i raspunda. Treptat, treptat, prin muuuulta vorbarie (explicam DE CE nu e voie sa ii faca rau, pana la urma) si atragerea atentiei in alta directie (asta cred eu ca este cheia succesului!) am reusit sa tin situatia in frau. Si inca o chestie . Am reusit sa le dezvolt spiritul fratesc, grija unuia fata de celalalt. Adica , daca le dadeam biscuiti, ii dadeam numai unuia 2 biscuiti, rugandu-l sa-i dea el si celuilalt unul. Sa-i vezi acum, daca-i dau Teei ceva, orice, nici nu apuc bine sa-i dau si ea zice: "Aieee" ( in traducere inseamna Rares) . Ca o paranteza, adineauri m-am intrerupt putin din scris sa le du biberonul de lapte ca s-au trezit si Tea sarise deja la Rares in patut si iam gasit pe amandoi in acelasi patut, unul langa celalalti, culcati si "vorbeau" intre ei.
Revin. Copiii imita. Imita tot ce vor. Isi aleg modele uitandu-se in jur si imita. Poti avea surpriza ca voi in casa sa nu vorbiti urat si sa va treziti cu copilul zicand o prostie ( "imprumutata" din vecini). Trebuie sa-i spui ca nu e voie sa vorbeasca asa ceva si sa-i explici DE CE. Revin cu acest DE CE NU E VOIE pentru ca e foarte important ( si ai tai copii sunt destul de mari sa inteleaga ) sa inteleaga de de nu e voie( pt ca face rau, pentru ca nu stiu ce se intampla daca a facut sau pentru ca a facut acest lucru), sa nu fie doar o interdictie si atat (nu e voie si gata) pt ca ei nu vor asculta si mai abitir vor face ceea ce si-au propus.
Una din fete a scris un lucru foarte adevarat pe forum (cred ca Anna) si anume ca suntem parinti si asta e o slujba permanenta, nu poti sa-i dai demisia si sa pleci (cam asta era ideea). Deci, prin rabdarea noastra, prin atentia pe care trebuie sa o acordam fiecarui lucru, cat de mic, prin educatia pe care le-o dam copiilor nostri ,de fapt, noua ne este bine sau, din contra, facem ca lucrurile sa devina grele, uneori chiar de nesuportat si sa fim tensionati, nervosi si irascibili. Si stii care e paradoxul? Ca totul circula, ca actioneaza ca un bumerang, adica starea noastra da starea copiilor. Sunt nervos, copilul devine nervos, iar eu sunt nervos pentru ca el e nervos. Si tot asa, in relatie directa si circulara.
Deci, trateaza lucrurile cu calm, nu arata nervozitate, suparare, irascibilitate. Fii calma si in situatiile cele mai dificile. Explica-le totul. Atrage-le atentia in alte directii. Fii ferma cand iei decizii si arata-le fermitate. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti submineze autoritatea si impune-le sa-ti respecte regulile! Si gandeste-te ca vor veni si zile mai bune! Precis!
Lavinia
franturi din viata
elyanne spune:
Am "vinit" (vb. lu' fii'mea) cu cersitu
S-a dat startul la votare din nou... asa ca daca vreti sa ne votati uitati aici: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Azi am fost o tura pe afara cu picii... o sa incerc sa pun cateva poze mai incolo... ca n-am mai pus de mult...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Gata, am reusit sa pun neste poze de azi, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/AndreiMihaiDeLa1La2Ani/photo#5187977149233840610
Spor la vizionat!
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
aib_alina spune:
Dragele mele,
merci mult de tot pentru sfaturi si incurajari; vor trece toate, poate chiar prea repede la un moment dat, insa e clar ca noua ne trebuie o "nemarginita" rabdare. Suntem si noi in faza "olitei", avem pampers doar la somn si afara ( acum cat mai e frig )si si la noi, Ilinca se descurca mai bine - ca fetitele, se pare ca ele se dezvolta mai repejor decat baietii; ea e si mai inaltuta decat Andrei.
Eliana - ai grija de tine, nu m-am lamurit f. bine ce ai ( probabil ca am mai chiulit si am pierdut din informatii ) dar imi dau seama cum trebuie sa fie daca nu suntem sanatoase, macar fizic - ca psihic!!! multa, multa sanatate si tie si puiului, si nici nu-mi dau seama daca nu-i mai bine sa ia si fetita??? nu stiu tu daca mai rezisti, asa in serie ... ca la un moment dat simiti ca nu se mai termina.
Ainia - ai mare, mare dreptate dar cateodata te ia valul si te enervezi si uiti de cam, de rabdare si ...
ce mai stiti de Oana x3; ce-o fi cu ea ?
Va pup pe toate, si aveti grija de voi - scuze daca nu "v-am bagat in seama" pe toate
Alina, mami de Ilinca si Andrei
poate imi spune-ti si mie cum se baga pozele... sa ne vedeti si pe noi
Laura25 spune:
La multi ani Luca si Matteo!!! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si iubiti Raluca, poate ne dai un semn, cand ai timp
Eliana sar'mana ca ne-ai onorat cu cateva poze. Gata, am decretat: baieteii tai seamana perfect cu tati! Clar! Foarte frumos in parcul vostru primavara! Am vazut la meteo ca maine o sa fie vara in sud! Plimbari placute va dorim!
Noi azi am iesit la joaca o ora, dupa vreo 10 zile de stat in casa. Am vorbit cu pediatra la telefon, i-am prezentat situatia si a zis luni putem merge la cresa, daca Bianca nu se umple de bube in we . Eu sper ca nu. Maine o sa fie si la noi furmos, asa ca iesim iar. Promitem poze
Lavinia
P.S. La noi in sediul firmei a 'rasarit' prin toate birourile o foaie A4 Landscape () care ne anunta ca vom fi sanctionati cu 20 % din salar daca utilizam internetul in alt scop decat in interes de servici in timpul programului. Pana se lipezesc apele si se afla mai clar ce si cum, nu am mai deschis DC-ul. Marturisesc ca mi-a fost f. f.f.f greu, dar ... Mi-e dor de voi. Incerc sa fiu mai activa in we.
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
elyanne spune:
aib_alina cred ca m-ai incurcat cu Laura... Andreiu meu e virusat... adica are o viroza... Strumfu Luarei are varsat de vand si mandra n-are...
Laura greu-greu... da' me mess ai voie?
Revin cu notati despre cusatura Am si eu un stres, si n-am cui sa ma vait... ca sunt singura cu trupa...
Se pare ca nu e de la fir, nod... e de la taietura, care chiar a crapat pe o portiune mica de tot... si n-am nici un chef sa ma coasa iarasi... asa ca stau cuminte, pansata pana luni si poate-poate se mai lipeste
Altfel nu scap... ca soata n-are de gand sa ma lase nevazuta de dr. L-am convins sa asteptam pana luni, cand e dr. la spital... decat sa merg la camera de garda... Asa ca n-am scapare... Ma imbat bine inainte si prind curaj... daca trebe sa ma coasa, sub nasu meu