Bucurii de sept-oct 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, super! Ma bucur ca ai muncit sa scrii povestea nasterii lui Eric. Ti-am lasat mesaj la subiect. Apropo, pe la noi cand mai veniti, voi 2 si cu Molecula?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Bine v-am regasit dragele mele!!!
Eu am vazut de saptamana trecuta postarea Ignatincai legata de pierderea suferita, insa am lasat-o pe ea sa faca anuntul, mai ales ca nici nu stiam ce as putea sa ii mai spun in acele momente. M-am simtit total neputincioasa. Ii transmit inca o data sa ii dea Dumnezeu putere sa duca aceasta suferinta!
Eu sunt terminata dupa o saptamana de raceala pe care din fericire Rares nu a luat-o de la mine, dar i-am bagat oscilo la greu si lui de frica.
Nici nu mai stiu ce vroiam sa mai spun ptr ca acum cateva min a plans puiutul meu in somn (nu stiu ce are de cateva zile bune de plange atat de mult in somn si ziua si mai ales noaptea, se frichine tare mult, este agitat, doarme rau, se trezeste des...) Am vrut sa ma duc la el sa vad ce face si am calcat stramb cu piciorul si acum ma doare f f tare, a inceput sa mi se umfle si mi-a amortit de la glezna in sus. Sper ca nu m-am ales cu vreo luxatie. Degetul mic este rosu si umflat ca un gogosar. Trebuie sa fug sa ma doftoricesc cumva, sper ca isi va reveni ca imi vine sa plang de durere.
Desi as fi vrut sa stau mai mult ma simt nevoita sa ma intind in pat, asa ca va pup si va doresc o zi buna!!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Roxana pentru asa o poveste frumoasa normal ca ti se motiveaza absenta

Gety, nasoala zi. Imi pare rau de Maria ca si-a facut cucui. A, si eu mi-am inundat vecinul de doua ori, aceeasi cauza...ca la tine.

Cristina ma bucur ca ai aparut! a fost buna placinta cu mere sambata?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pierderea unei sarcini dorite sau a unui copil este lucrul cel mai trist ce i se poate intampla unei mame. Si eu am vazut ce a scris Ignatica chiar din prima zi, insa azi nu am putut sa nu spun pt ca am vazut ca fetele scriu aici despre sarcina ei fara sa stie ce i s-a intamplat.

Cristina si Lexi, multumesc de propuneri. Initial am vrut LENKA, apoi IRENA, dar sotul nu mai vrea si pace.

Si multumesc si de felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

Sibylle saptamana 25

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!
Va multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute!

Ignatica imi pare foarte rau de pierderea suferita. Sper sa treci peste cat mai usor.

Mirabela am vazut pozele cu David, e un frumusel si ce ochisori are

tanima imi pare rau ca te-ai lovit la picior,sper sa-ti treaca cat mai repede, iar Rares poate e nelinistit noapte de la dinti

Roxana emotionanta povestea...si mie mi-au dat lacrimile

Sibylle felicitari pt fetita, sarcina usoara in continuare

Am fost azi iar la dr cu Luca sa-i faca in gatut inca o data cu raze ca nu-i trece si gata, iar de ieri i-am scos si laptele din meniu ca cica din cauza asta nu-i trece, iar azi deja se obserba ca da semne sa se retraga afta. Maine mergem din nou la contro si sper sa fie bine, ca tare m-am mai chinuit cu el cand vine ora medicamentelor, numai vede sticlutele si incepe sa planga si tre sa-i dau fortat ...asta e.
Ziua de ieri s-a terminat cu o seara neplacuta pentru mine ca a venit toata fam in vizita la mine, iar cumnatu a luat un pahar in plus si s-a imbatat rapid si a inceput sa se simta ca in crasma ...si mi-a stricat toata seara.Astept sa ma intalnesc cu el si sa-i multumesc pt asta

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mira, mi-au placut mult pozele lui David de pe site!

CristinaG, ai nr de tel al vreunei mamici de Bucurii? Nu vrem sa ratam venirea pe lume a Dariei!

Beatrix, mi-a placut mult povestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sibylle, felicitari pentru fetita! Sarcina usoara in continuare!
Tanima, sper sa-ti treaca repede piciorul.
Anca, multa sanatate lui Luca!
Maria de Gety, sa-i treaca cucuiul.
Cristina, ma bucur ca esti bine.
Lexi, Maria, sa-i iasa caninul acela mai repede.
Si Narcisei ii mai iese un dintisor.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

CristinaG, ai nr de tel al vreunei mamici de Bucurii? Nu vrem sa ratam venirea pe lume a Dariei!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006) - campion la pozne

"Binele omis, raul comis si timpul pierdut sunt trei lucruri regretabile" - M. Cotrau

Subscriu!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele voastre. Ne este destul de greu, fiind o a doua sarcina pierduta. Am avut sperante ca va fi bine, incepuse sa ii bata inimioara lui bb, nu mai sangeram, aveam simptome puternice ( greturi, varsaturi). Miercurea trecuta am fost la un control de rutina, sa mai ascultam inimioara si primesc lista cu analizele din primul trimestru. Socul a fost destul de mare, sarcina se oprise in evolutie de 1-2 zile, toate simptomele erau la locul lor si nu incepusem sa sangerez, deci nu banuiam nimic. Am avut noroc, daca se poate spune asa in astfel de momente, ca medicul meu are tact si stie ce sa spuna in cazurile astea. M-a incurajat enorm si a facut tot ce i-a stat in putiinta sa nu raman cu traume psihice dupa chiuretaj ( mi-a propus sa il facem cu anestezie generala). Cam asta e povestea mea pe scurt.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Ignatica, imi pare foarte rau! cuvintele nu prea mai au nici o relevantza in astfel de situatii! ai grija de tine si daca vrei sa-ti descarci sufletul, noi suntem aici alaturi de tine!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput