Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by andreea1002

Roxana, cand povestesti tu cat de frumos se joaca Alex cu Andrei parca as mai face si eu unul. Insa cred ca-mi mai trebuie cativa ani sa imi adun curajul.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Pai si mie mi-au trebuit. Insa pe masura ce trece timpul iti e si mai greu, nu imi dau seama de ce.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor va urez o saptamana minunata !!!!!!!!!!!!!!
noapte buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cecilia, felicitari lui Cristian pentru „mama”.
Teo , sa aiba pofta Mihnea, sa pape tot ce-i da mami.
Andruzza , sa va traiasca mica crestina.,
Sabina, bine ca te-ai linistit cat de cat ...sanatate multa copiilor.
Annisia, sa pape Yannis tot.
Magda, bafta la examen.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, multa sanatate lui Gheo. E normal sa iti faci procese de constiinta, dar gandeste-te ca in curand Sofia se va duce la scoala si tot acolo vei ajunge. Am citit acum, bine ca e doar viroza. Pup pe toti, fara virusi.

Greyeras, lasa-le incolo de babe, eu m-am saturat de ele. Le ignor cu succes de la o vreme.

Luy, multumim de grija. Ieri am fost la Alexandria dupa curcanul pe care l-am dus nashilor de lasatul secului.

Cecilia, felicitari pentru Mama.

Teoooo, maine fac mucenici de aia moldovenesti cu muuuuulta nuca. Azi nu am avut timp. Aia cu zeama nu imi plac nici sa ma obligi. Legat de mese - Stefan papa fructe pe la 11-12 (azi chiar la 1), iar legumele la 3 sau 4 (azi la 7 ca pana atunci a dormit, a recuperat somnul de ieri).

Annisia, nu stiu de care mucenici vrei, dar o sa postez la retete varianta mea de mucenici moldovenesti. E testata si sigur ies buni. Ai grija mare sa nu se constipe Yannis de la amestecaturile alea. Baga niste Lass Baby, Stefan s-a constipat la inceput din cauza morcovului din piureul de legume.

Andrruzza, pai tu ai facut poze la botezul printesei cu gene lungi si ochi negri? Mamaaaa, ce aglomeratie in biserica! Vad ca Rares avea treaba cu ingerasul de pe tort. Imi pare bine ca a iesit totul frumos.

Magda, bine ai revenit. Nu am noutati medicale, am abandonat rezultatele noastre de la analize din motive de bb bolnav. De luni ma ocup de problema.

Rox, Septilin a facut minuni in cazul sotului. El racea ffff frecvent, l-am pus sa ia si iarna asta nu a mai racit decat o data, ceea ce e super-record. Serios, mi s-a parut excelent.

Papanash, parca Aniast a avut o problema similara.

Andreea1002, ma bucur sa aud de succese in bucatarie Mai mami, dar ce ochisori albastri are Miruna ta

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am scris reteta de mucenici la subiectul dedicat.
Ma apuc de capitol nou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput