Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
Am ajuns si noi acasa de la Iasi, sotul a plecat bineinteles la birou iar eu m-am apucat sa fac curatenie prin casa. Am fost tare harnicuta. Acum imi pregatesc o baie calduta cu multa spuma ca sa ma relaxez ca ma doare tare spatele.
In sfarsit am vizualizat discheta pe care mi-a dat-o dr la Iasi pe care eu speram sa vad un filmulet, ca eu asa am cerut. Cand colo sunt numai poze si alea tot felul de sectiuni prin cap, abdomen etc. de la masuratorile efectuate. Asta e. Eu ma asteptam sa o vad pe Maria dintr-un cadru mai larg, s-o vad toata!
Boticelina am vazut pozele - draguta burtica. Nu te ingrijora ca nu e asa de mare, o sa aiba vreme sa creasca. Mie deja imi este greu cu burtica, simt ca ma misc mai greoi, nu mai am mobilitate etc.
Anna
21+ cu
Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Anca bine ai venit. Sa ai o sarcina usoar si un BB sanatos!. Mai da-ne si data dasterii tale ca sa fii trecuta in listuta. Si scrie repede cele 10 mesaje moderate ca sa putem vedea posturile tale in timp real.
Anna
21+ cu
Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Anca bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Mona asa sa si faci sa stai cumintica sa nu mai ai pb, nasol cu programul sotului, da bine ca o ai pe mama sa te mai ajute.
Andreea bine ca ai gasit o solutie la mine mai nimic nu functioneaza nici cerealele integrale nici fructele cam nimica de fapt dar asa a fost si sarcina trecuta de la 20 si ceva de sapt nimic nu a mai functionat.![]()
Anna na bine ca e bebe bine si ca nu sunt pb. In rest cum v-ati distrat?
Narcisa aragazul e cu doua usi ca cea de sus e de la grill si aia de jos e cuptorul cu doua rafturi. De usiel alea ziceam ca aia de la grill se deschide ca o usa de cuptor normala si aia de jos ca aia de la microunde in laterala spre stg. E fain ca vine si cu tava pt grill a lui nu tre sa iau eu separat.
Daa flori vai trandafiri albi si liliac si frezii si zambile, eu aveam de toate in gradina la casa
asa dor mi-e de gradina aia imensa de numa. Eu ador liliacul ala alb batut asa aveam pe aleea care ducea la usa de o parte si de alta numai liliac erau deja copaceii asa nu numai tufe si asa fain mirosea si arata.
Pacat ca de la casa nu am poze tare multe ca pe atunci nu aveam camera digitala ci numai una normala si era scump de developat deci nu faceam tare multe poze si nici nu ma gandeam ca am sa ma mut undeva vreodata de acolo, dar asta e planurile se schimba.
Sa stii ca e mare dragoste intre ea si tati mai ales daca e weekend numai la el vrea si e mare iubirea tare.![]()
Boti multumim da de acuma chiar suntem fata mare incepe sa invete tot felul de lucruri.![]()
Bujo sa iti fie de bine mucenicii. La noi facea mama lui tata dar acuma cum e batrana si nu mai poate munci asa mult nu mai face ea facea pasca de pasti ea facea cozonacii de craciun, la ea era cofetaria. Acuma daca eu nu mai sunt acasa ea nu pre ami poate varumiu si el e mare si pleaca mereu pe undeva de sarb nu prea mai face.
Si eu am facut ceva curatenie azi ca era absolut necesar toate erau vraiste si weekendul urm am promisiunea solemna de la barbatu' ca ne apucam de facut sufrageria vineri dupa ce punem fata la nani ne apucam el tavanul eu peretii cu basecoat si apoi a doua zi seara iar al doilea rand si uite asa seara de seara facem cate putin pana reusim sa terminam. Ca daca e fata treaza nu reusim sa facem mai nimica.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
suntem bine,sanatoase
aseara am fost la streaptease!!o sa va pun poze,dar cred ca asta am sa fac maine ca azi sunt tare obo
si asha tre sa pozez burtihanu!
Ana-Maria
25+
am o
MARIA!!!AMR 15sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
ladymina77 spune:
Buna seara si de la mine burtici.Vin si eu cu o veste nu prea buna dar cu un final fericit.Azi dimineata ma trezesc voioasa si stare generala buna si ma hotarasc cu Bogdanel sa mergem un pic la biserica.Zis si facut.Am ajuns acolo ,dupa vreo juma de ora simt ca ma ia un val de caldura si niste transpiratii pe frunte si de aici mi-i s-a rupt firul.M-am trezit in fund in acelasi loc incorjurata de oameni si cineva ma tinea de mana.Habar n-avem ce se intampla.Parca m-am trezit dintr-un vis.M-au scos afara ,mi-au zis ca au chemat salvarea,mi-am pus mana pe burta ,intrebam cum am cazut si mi-au spus ca intr-o parte nu pe burta drept urmare aveam un drag de hematom deasupra tamplei cat un mar.Mi-am sunat sotul ,a venit si SMURD intre timp si la spital cu mine.Acolo investigatii multe ,bebe este bine ,se misca nestingherit,explicatia a fost ,ori o cadere de calciu,ce e drept stau prost cu calciu,ori din cauza mirosului din biserica s-a intamplat tot.Bine ca s-a terminat cu bine si sper sa nu se mai repete ,a fost prima data cand patesc asa ceva dar nu doresc la nimeni.
Violeta ,referitor la hemoroizi,si pe mine m=au chinuit mult,imi dispar cu varza cruda ,spalata bine pusa putin pe calorifer sa se inmoaie si lasata de dimineata pana seara la locul cu pricina mai multe nopti la rand.Am auzit si de crema de galbenele dar n-am folosit-o.
19
mina
MissJJ spune:
Anaxena nebunatico!![]()
Ladymina bine ca sunteti ok si nu ati patit nimic.
Uite sa stii ca de ex mama mea nu suporta mirosul din biserica de multe ori a luat-o cu lesin si i s-a taiat firul.
NOi acusi ne pregatim de dus printesa la baitza si cat tati ii face baie eu pun sa fac papa apoi am sa fac si eu un dush si ne putem pune toti la nani in astenuturi curate si pufoase de la lenor.
Asa imi place seara cand schimbam asternuturile miroase asa fain si is fresh.
Am sa mai trec mai tarziu sa vad daca ati mai zis ceva si daca nu mai zice nimeni nimic eu va urez de pe acum o saptamana cat mai usoara si mai frumoasa tuturor si pupici fara discriminare de la noi.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Didi81 spune:
Narcisa, am vazut si eu pozele, foarte frumoasa burtica, felicitar! esti o graviduta foarte sexi
. Eu am facut de cateva ori in ultimul timp inghetata cu oua crude si n-am patit nimic. Dar eu am mancat si o gramada de alte chestii despre care alte fete s-ar ingrozii, cum ar fi maioneza facuta in casa; nu zic sa faci ca mine, dar m-am gandit ca daca am mancat mereu pana acum chestii de-astea si n-am patit nimic, doar n-o sa patesc acum...
Boti, felicitari si tie pentru burtica, e simpatica foc 
Mona, lasa ca o sa iesi afara cu bebe Codrin si sa vezi ce frumos o sa fie. Stiu ca iti e foarte greu acum, dar merita
, important e sa fiti sanatosi.
Anaxena, da ce zi de 8 martie ai avut
. Asteptam poze.
Aoleu, Mina, ce patanie! bine ca s-a terminat cu bine! Ai grija de acum.
Tre sa apara pe la noi niste prieteni acum, ne aduc mucenici si ne vom uita la un dvd. Va doresc o seara placuta tuturor 
Didi
21+ 
marimar spune:
Azi a fost o zi supeba la Viena, am facut citeva poze si cu burticoiul meu de 21 de saptamini ! Tare mindra sint de el si de cine e in el
As vrea sa opresc timpul in loc sa ma bucur cit mai mult ...
Ladymina, ai grija de calciul ala, ia ceva sa-ti reglezi lipsa lui, bine insa ca bebe e bine si tu esti ok. Daca mai mergi la biserica stai aproape de usa sau de un geam deschis .
Boti, unde e draga burtaica aia, eu astept sa creasca sa se vada mai bine...
Mada, frumoase poze si dragut botez, va sta bine cu 2 fete frumoase in brate. Ari e minunata cum intinde ea vesela minutele !!
Narcisa, ai o burtica frumoasa ca un pepenas !!
fericita
, 21 spt cu bebe 3 surpriza
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
SunSmile spune:
Hai buna seara:)
Ce faceti mai fetelor? Bine, sanatoase?
Cris, pai am reusit cand faceam sport, acum niste ani! Imi inlocuiam bautura aceea energizanta cu apa + muuulta sare de lamaie si helas. Si nu prea mancam. Si sport + combinatia aia acida + nemancat +nedormit...a rezultat un frumos ulcer dublu-perforat! Asta e, fuse si se duse!
Anca bun venit si sarcina usoara!
Constipatie: slava cerului nu am probleme. Si cred ca e din cauza de miere de albine pusa in pseudo-cafeaua de dimineata si in lapticul de seara. Si elevitul, clar! Cica fructe cu litera P cat mai multe...eu personal recomanda prunele si piersicile.(de pepene nu mai zic, ca si-asa...
)
Narcis pai se zice ca nu--i voie cu oua nepreparate termic, din cauza de listeria! Acum..depinde cat de panicoasa esti tu. Eu am mancat si tiramisu si n-am patit nimic. Inghetata de casa e chiar foarte buna si mult mai sanatoasa decat cea din comert!
Multumim de grija. Ulcerul a fost acum ceva ani, acum trebuie sa tin regim pt ca nu-mi place sa-mi bolboroseasca stomacul mereu. Dar e asa bine...ma simt mai usoara...Azi am refuzat clatitele si cutia de inghetata...deci e clar, am devenit si eu un om intreg la minte!![]()
Boti vazut burtica. Frumoasa si micuta. Dar categoric se vede ca e burtica de gravi! Sa fie Garga sanatoasa in ea, ca o sa creasca si burtica!
Mada sunteti o familie tare frumoasa! Iar Ari e o minune. Bravo pt incaltatul singurica, manca-o-ar matusica pe ea (am uitat sa te anunt, tu esti sor-mea
...io-mi fac familie aici, daaa?)
Ana asa, asa..indeletniciri de mamica!
Asteptam poze!
Mina ce nasol! Ai grija pe viitor! Bine ca acum sunteti toti in siguranta!
Anna baie cu spuma zici? Frumos! Lasa, important e ca-i Maria sanatoasa...o sa o ai live in cateva luni, nu te amari pt filmuletz!
Cuscra sa-ti fie de bine mucenicii!
Ahh Narcis, mancarea "pt forum" ramane aceeasi, ca nu pica greu:). Serios vorbind, de cateva zile mananc numai gratar de pui, orezuri, salate, piure, cartofi natur, lactate si evident fructe si legume de zici ca-s rumegatoare si e muuult mai bine! Ieri ce-am mancat mucenicii aia la soacra-mea, dar mi-am propus s-o las mai moale cu dulciurile si fainoasele, pt ca nu-i a buna! Doctorul mi-a dat interdictie si la unele fructe, dar nu-l bag in seama:) Acum mi-am facut doua castroane: intr-unul am o piersica, doua prune, un strugure, cateva capsuni si niste bucatele de pepene iar in celalalt o roshie, cateva bucatele de castravete, un morcov, cateva bucatele de telina. Si le rod pana leshin:)
Gata, ca v-am facut capul maaaare! Ma'c la castroanele mele...sa incep lupta!
Pup, ne auzim maine!
SUN
24+
marimar spune:
Narcisa, eu n-as risca !! Tot oua crude sint, chiar daca sint congelate, ca doar nu sint fierte....
Cind nu esti gravida nu te alegi cu mare lucru, o diaree si nici nu-ti dai seama poate de la ce a fost dar riscul la gravide este de pierdere a sarcinii.....asa ca....de ce sa risti???
Parerea mea: La mine chestia asta ca daca n-am patit-o pina acum doar n-o s-o patesc tocmai acum nu tine, acum chiar nu e momentul sa ne jucam sau sa luam lucrurile usor, dimpotriva , e cel mai important sa fim vigilente. Daca exista si cel mai mic risc, de ce sa risc cu buna stiinta????
De ce sa beau 1-2 pahare de vin sau bere in sarcina cind chiar in acest timp se formeaza creierul copilului meu si alte organe??? O bere fara alcool da, dar altceva cu alcool nu! Nu se intimpla nimic f grav, sa zicem, ok, dar daca de-a lungul timpului va avea probleme de concentrare, de invatare.....din cauza paharului acela ocazional de vin, tuica etc ?? Multe mame nici nu viseaza ca de acolo, de la acel pahar se pot trage multe...
sorry, dar am tinut sa-mi spun parerea....
fericita
cu bebe 3 surpriza
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !