Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Fetele am mai improspatat si io pozele de la semnatura cu unele de aseara. Am iesit cu gagicile in oras la un restaurant.
Bai cuscra, si tu cu stomacu? Io n-am avut ulcer da nici departe n-am fost. Gastrita asta cronica ma freaca la cap de-ajuns. Si pe mine ma roade stomacu cand imi mai fac cate-o limonada.
Narcisa daca iti faci griji sunt retete de inghetata si cu compozitia fiarta. Asa stai mai linistita.
Mie imi curge tzitzilii in continuare
Dupa dus, cand masez sanii curge pic pic![]()
Bai asa bine m-am simtit aseara ca ma complimenta toata lumea ca ce bine arat, ca nu m-am ingrasat ci am pus doar burta si sani. Asa, asa, periati-ma ca face bine la moralu unei gravidoase![]()
![]()
bujo
21+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
atb spune:
Jur ca azi dau cu calculatorul de toti peretii!!!
V-am scris un mail luuuung si pe cand sa-i dau "trimite raspuns", mi s-a blocat calculatorul, si n-a mai vrut sa faca nimic...
of ce m-am ofticat, ca mi-au dat si lacrimile de ciuda.
Si chiar nu mai am nici o dispozitie sa reiau tot de la capat... sorry...
va pup...
Adriana
18+ 
ankalaura spune:
Salut.
Eu am avut un 8 martie de pomina. De fapt a fost pe 7 martie seara cand am ajuns de la birou si ma asteptau sotul si copilul cu flori, bomboane si prajituri (amandine si tiramisu!!!), iar sambata am facut treburi prin casa, iar dupa amiaza am facut niste mucenici moldovenesti impresionant de reusiti pentru prima data in viata mea! Eu mananc muntenesti, fierti, dar sotul meu nu vrea sa ii vada, el e moldovean, deci am strecurat si 3 tavi cu moldovenesti la cuptor.
Am dus azi la birou colegilor, un muntean si un moldovean si se bateau turcii la gura lor. Distractiv a fost ca isi ofereau unuo altuia, si se strambau pe rand - munteanul se stramba la cei copti, moldoveanul se stramba la cei fierti! ![]()
Caci da,... azi am fost la birou pana pe la 4, si apoi am plecat dar mi-am luat de lucru acasa, si am terminat o parte acum 15 minute dar pun stop. Mai e si maine o zi.
Si cica vineri ne cadorisisera cu o ora libera, cica sa plecam 4 jumate... Ha ha! Si eu am stat in firma pana la 9 jumate ![]()
Ma duc sa spal fata ca triga dupa mine.
Aaa, si.... PS... bineinteles ca azi dimineata am calcat si un vraf de camasi pana sa plec la serviciu nu?? Deci, 8 martie de pomina ![]()
Pup fetele 
Anca mami de Eliza si
23+ cu
Ligia Stefania
Biribu spune:
buna burticoaselor, bag si eu capul pe aici, ca am copilul si sotul adormiti si eu ma refac pe forum 
nene cine zice ca weekendul e de relaxare, cind atunci au oamenii normali timp de munca silnica prin ograda personala
mona ma bucur ca esti bine, ai grija sa nu-l ridici pe cris in perioada asta, din cite stiu eu mai ales caratul greutatilor e periculos, nu atit mersul...
narcisule tu citi 18 ani ai mamico in pozele alea, arati asa de adolescenta... si pepenasul e f frumos.
sunule cum e la casa "noua"?
mada si fiimea e la fel fata lu' ta-su, eu ii zic "spune mama!" si ea mi-arunca o privire nedumerita si zice "Dadiiii!" ... de cum intra el pe usa eu nu mai contez
ladymina pupam fata sa-i treaca cucuiul! cred ca ti-a scazut tensiunea brusc de la stat in picioare acolo...
annababy am citit mai in urma si am uitat sa-ti raspund, cind am vazut vestile cu miky, sa nu te sterezi in legatura cu lichidul, eu cred ca e normal din ce zice acolo ca e la 50th percentile - asta in general inseamna ca e exact pe medie, deci unde trebuie sa te situezi in mod normal.
eu ma duc sa maninc porumb fiert, mmmm
pupici
Mami de Anna (5.02.2007)
SunSmile spune:
Neata,
Bujolinu ce mocutz dragutz aiiii! Foarte draguta si burtica si tu arati bine-bine! S-o tii tot asa.
Ankule mama, mai da-o incolo de firma, zau! Cand e weekend, e weekend! Eu la asta nu discut, doar sa fie cazuri nemaipomenit de grave!Asa cum mi-a zis Biri iti zic si eu : nu-ti ridica nimeni statuie, sa stii! Frumos cadoul de la Eliza ai primit!
Biri porumb fiert zici? Sa vezi ce fugareala iti iei si tu de la fete:) Da' asta se gaseste, asa ca te-ai scos! La casuta noua...ea chiar noua cam e, ca i-au ramas doar zidurile si vreo 3-4 mobile din "vechea garda". In rest a fost zdruncinata pana la temelie!:) Mai e Anna bolnavioara? Pup sa treaca, oricum! Si ma amuza asta cu iubirea intre fiica si tata, pt ca si la noi deja e o relatie speciala intre Galu si iubi. Dar bine, si eu sunt lesinata dupa tata!
Mai, multe fete au disparut si nu mai zic nimic! Eu sper ca totul e in regula pt toata lumea!
Gata! Va doresc o saptamana frumoasa, plina de vesti bune!
Pup
SUN
24+
SunSmile spune:
Am gasit mesajul acesta cu doua pagini in spate si m-am gandit sa-l aduc aici, ca sa nu trecem peste. Oana bun venit si sarcina usoara! Scrie repede-repede 10 mesaje, ca sa-ti vedem mesajele in timp real. Si da-ne datele tale ca sa te treaca fetele la listuta! Mai avem doua colege care sunt in Italia, asa ca o sa ai si cu cine te sfatui!
quote:
Originally posted by Oana_Sas
Buna fetelor!
Sper sa ma adoptati si pe mine in conversatiile voastre.
Sunt Oana18+. DPN 12 august 2008.
Mona, ca acum am citit din urma, stai linistita acolo si nu-ti mai face atatea griji! O sa se lipeasca placenta, sunt convinsa! Iar adresa de poze, salveaza-ti-o undeva, ca s-o ai : www.picasaweb.google.com cu userul si parola cunoscute!(la username pui punct si nu _ )
AndreeaOr morfologica de trimestrul II e cam cum vor medicii. Cred ca cel mai bine e sa-l intrebi pe al tau! Oricum, daca te programezi s-o faci prin sapt 22, eu zic ca va fi perfect! Este cred cea mai importanta din sarcina! Pup si succes!
Gata, acum chiar fug!
SUN
24+
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Nu-mi vine sa cred, Doamne condoleante Mikycris, am ramas fara cuvinte...sa dea Domnul sa reusesti sa treci pe acest lucru si sa-ti canalizezi toata dragostea ta asupra fetitelor tale!
Nu stiu ce sa mai scriu....in momente din astea iti dai seama cat de fragila este viata in general, totul se poate schimba intr-o secunda...
Lori
24+
David
bufi spune:
Neata fetelor
Care a fost senzatia voastra cand ati simtit bebele ca misca?
Mi s-a intamplat asta in we si de atunci in fiecare zi...dar asa fluturasi...m-am tot gandit, poate imi face stomacul...sa nu fac vreo confuzie
o sa merg la eco maine sa vedem cum este bebele.
eu am 17 saptamani si ma rog la DD sa fie bine pana la sfarsit.
sunt la a 6 sarcina si asta trb sa fie cu noroc.
Sa aveti o saptamana buna!
Bufi
dara_d spune:
Buna dimineata gravidutelor.
Mikycris condoleante sa te ajute Dumneueu sa treci peste aceasta incercare cu bine.
Eu nu am mai intrat de acasa dar am citit acum ce s-a scris.
Frumoase poze Bujo ,esti o draguta.Eu nu prea mi-am facut poze asa multe in aceasta perioada.
De 8 martie am primit cadou o bluza de gravi de la sot si m-a scos la restaurant alaturi de un alt cuplu de prieteni,frumos.
Ieri am papat mucenici din aceia cu zeama facuti de mine ,foarte buni.Ma laud singura dar mie imi plac mult.
Si apoi ne-am plimbat un pic si batea vantul si cred ca iar m-a luat racela ca azi noapte ma durea capul si acum sunt infundata ,mi-am cumparat oscillococcinum ca sa ma pun pe picioare.
Nu stiu de ce am mai venit eu azi de birou,de fraiera dar cred ca plec curand,astept sa vina sefu sa ma invoiesc.
Pupici
22+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dara_d spune:
Pentru fetele cu probleme cu constipatia ,am avut si eu astefel de probleme in trimestrul 1 dar si atunci si acum ma descurc cu urmatoarea reteta dimineata cand ajung la birou pap fructe pe stomacul gol - un kiwi,un gref,un mar - beau apa destula pe parcursul zilei si imi iau elevitul.Si uneori ies si de mai multe ori pe zi,scuze de detalii.
Asa merge la mine incercati si voi poate va e de folos.
22+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png