Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani gravidute si mamici!

Didi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

La multi ani fetelor, sa fiti infloritoare, fericite si pretuite de ziua noastra a tuturor! Sa fiti inconjurate numai de flori si iubire!

Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am avut o noapte ...,am visat o numai pe mikicris,desi nu o cunosc...sper ca dumnezeu sa i dea putere sa treaca peste aceasta mare tragedie...

va urez si eu LA MULTI ANI,VIITOARELOR MAMICI!sa aveti o primvara frumoasa si plina numai de bucurii!

ANNABABY,nu te ingrijora...si mie mi a spus iosup acum,la eco,ca lichidul amniotic e usor crescut,dar nu mi a spus ca ar fi vreo problema.nu mi a dat insa vreo cantitate.parerea mea e ca mai bine tragi o fuga in bucuresti,la un ecografist bun,sa mai faci o eco.poate dr tau te a speriat degeaba.
IRDA,astept nr pe pm

va pup pe toate

25+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu sunt socata de ceea ce-am citit. Mikycris imi pare extraordinar de rau sa aflu ce tragedie traiesti. Nu ma asteptam ca lucrurile sa fie atat de grave. Sincere condoleante si Domnul sa te ajute sa fii tare pentru fetitele tale desi stiu ca acum ti-e imposibil sa te imaginezi fara durere in suflet. Suntem alaturi de tine

bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani dragele mele gravidute, sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa.
Acum am ajuns acasa de la eco, bebele este bine, este dezvoltat normal, am vazut toate organele si totul este ok, din pacate bebelusul meu este cam pudic, a stat cu picioarele incrucisate si nu ne-a lasat sa vedem ce ascunde intre picioruse, medicul a spus ca este 99% convins ca este fata, iar medicul care imi urmareste sarcina a spus acum o saptamana(desi nu a vazut bine, tot din cauza pozitiei bebelusului) ca , crede ca a vazut o putulica, deci ca-i baiat. Asa ca am ajuns la faza de inceput , sper sa aflu la urmatorul eco, ca nu mai pot de nerabdare.

20+ cu posibil
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

La multi ani dragi femei si mamici!!!

voi fi scurta, n-am citit din urma deoarece nu mai am voie pe scaun la birou si trebuie sa stau numai in pat. Ieri la morfo de trim II s-a vazut ca mi s-a scurtat colul ff mult si trebuie sa stau numai in pat altfel mi se deschide Dar bebe este perfect sanatos!!!

si marea veste: vom avea baietel!!! turtu ai avut dreptate

bubuleana
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bubuleana felicitari pt baietel, tu stai cumintica in pat si ai grija de tine si de bb mic!

Violeta m tm cred ca e foarte frustrant sa nu stii ce e BB, ba sa ti se spuna ca e baietel, ba fetita. Oricum important e sa fie bb sanatos!

Mikicris cuvintele sunt intradevar de prisos, nu pot decat sa spun ca suntem toate alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva, de un sfat, de un gand bun, sa stii ca o sa gasesti aici pe forum. Condoleante! Sa-ti de DD putere sa treci peste acest moment ingrozitor din viata ta!

Anna 21+ cu Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mikicris si pe mine m-a sicat aceasta tragica veste. Sincere condoleante. Sper ca DD sa-ti dea putere sa treci peste aceasta extrem de grea incercare.

Vicky 24+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Si eu intrasem cu atata pofta de a scrie, iar cand am citit de Mickycris, socul a fost atat de mare incat m-am blocat de tot, nu-mi mai gasesc cuvintele... Micky, suntem toate alaturi de tine, si desi cuvintele sunt de prisos acum, sa stii ca suntem alaturi de tine... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca...

Adriana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Pentru dragele mele gravidutze, o dedicatie speciala de Ziua Femeii, si un La Multi Ani! din tot sufletul !!!

"E ziua mea de liniste. Ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie. Stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul; am pierdut, pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem...
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit –
pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete,
pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi,
pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate,
pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea...
si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu..."

Adriana 18+

Mergi la inceput