Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Didi81 spune:
Adriana, multumim pentru dedicatie
Am fost de dimineata in cora la cumparaturi si au o campanie: le dau cadou gravidutelor un pachetel, pe baza cardului de fidelitate, cu o pereche de ciorapei, niste pampersi, niste servetele umede, o suzeta, o revista despre bb... mi s-a parut un gest dragut . Astea se dau la standul de unde se ridica si cadouri pe punctele de fidelitate.
Didi 21+
ella81it spune:
MIKYCRIS...sincere condoleante!Cuvintele sunt de prisos.Ma rog sa ti de a DD putere sa treci peste aceasta grea incercare.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA24+
dma2007 spune:
MIKY condoleante! e socant ce ti s+a intamplat!
sa fii tare pentru !
15s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ella81it spune:
LA MULTI ANI FEMEII !
La anul nu vom fii doar femei vom fi si mame,unele dintre voi deja sunt mamici.
Va doresc la toate multe bucurii si sarcina usoara in continuare!
Multi pupici !
BUBULEANA felicitari ptr baielet!Acum o saptamana si eu am aflat ca am colul scurt si deschis!Chiar trebuie repaous total?Eu mai fac cite ceva prin casa nu pot sta toata ziua in pat!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA24+
narcisa.s spune:
MickyCris, acum am citit si sunt impietrita...Chiar daca nu te cunosc si nu l-am cunoscut pe sotul tau, imi pare rau pentru ce s-a intamplat.Condoleante din partea noastra si, cum spuneau si fetele, cu un gand bun si cu o rugaciune suntem alaturi de familia ta. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa te intareasca pe tine
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (19+)si Vil asteptand o
narcisa.s spune:
Fetelor, La multi ani de ziua noastra...
Bubule, felicitari pentru baietzoi.Ma gandesc ca sunteti fericiti.
Violeta, ce e aia e, oricum n-ai cum sa schimbi nimic.Baietel, fetita, important e ca e sanatos!!
Sun-ule pun si poze, am facut deja cu mobilul dar nu le pot dfescarca pe picasa, nu stiu de ce...Mai incerc, mai incerc. Oricum, burtica e reprezentativa.
Ma duc sa vad colectie de papusi Barbie la un shopping center din apropiere. Cica-s vreo 300 si apartin celui mai mare colectionar din Brazilia...
Am primit de la sotul meu o Biblie in portugheza, o pereche de pantaloni dragutzi si...cica ma scoate si la o prajitura si un cico.V-am pupat, ma duc sa ma dushuiesc
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (19+)si Vil asteptand o
rontzy spune:
LA MULTI ANI,dragisi mamici!
Astazi,de ziua mamei am aflat ca voi avea un baietel.Asa ca o sa mai echilibrez si eu un pic balanta!!!E destul de maricel,are 600 gr.Totul e bine,e dezvoltat normal!
rontzy23+
ladymina77 spune:
Sincere condoleante si din partea mea, Miky.....Sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate.
Un sincer si calduros "La multi ani" tuturor mamicilor si viitoarelor mamici,sa aveti o primvara frumoasa dar mai ales o vara ca-n povesti.
Va pup si va doresc weekend placut.
18+
mina
dia_filipas spune:
Micky imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Nu-mi vine sa cred. Iti doresc din suflet sincere condoleante si fie ca Dumnezeu sa-l primeasca alaturi de el pe sotul tau. Dumnezeu sa-l ierte!! Ma rog sa fii puternica pentru fetitele tale.
La multi ani tuturor fetelor de ziua noastra. Sper ca voi sa aveti o zi frumoasa...ca la noi ploua si bate vantul... Distractie placuta azi!
dia 22+
strumfuletz
poze
slideshow
bujo spune:
Fetelor sa fiti iubite si fericite alaturi de bebeii vostri.
Am fost cu sotu la o plimbare si o inghetata ca e frumos afara. Insa sunt cam bulversata de vestea lui Mikycris. Cred ca e devastata saraca. E cumplit sa treaca prin asta acum cand ar trebui sa fie linistita si fericita. Cine stie numarul ei de tel va rog sa mi-l dati si mie sa-i trimit un mesaj de incurajare. Cred ca are mare nevoie. Cand mi-am pierdut tatal m-a ajutat sa stiu ca lumea se gandeste la mine.
bujo 21+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo