Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
Fetele, referitor la perna pentru gravide, am vazut ca sunt cu mai multe umpluturi, diverse lungimi si la cele mai diverse preturi. Eu nu am avut la prima sarcina (acum 6 ani si jumatate multe nu am avut
). Care umplututa e mai buna:
- microperle de polistirol
- polistiren expandat ( o fi acelasi lucru cu microperlele de polistirol?)
- burete
- fulgi
Ce lungime o fi indicata? Am vazut 1.30, 1.60, 1.90.
Si nu m-am uitat decat pe Quelle deocamdata, ma gandesc ca daca ma mai uit ma zapacesc si mai tare.
Deci, care ati studiat problema, da-ti si la moi consultanta, please
. Multumesc anticipat.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca (22+ sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
narcisa.s spune:
Biri, imi intreb barbatul despre retete...Noi de obicei facem banana caramelada, ma rog, impropriu spus facem, el face, sau banana prajita.Dar au o gramada de retete cu banane, ma uit si trimit.
Sun, pai prin ce ai trecut si tu cu operatiile tale facute pe viu ma gandesc ca macar poti incerca si o nastere fara anestezie...In caz ca nu se poate si nu se poate, ceri atunci pe loc anestezie...Asa mi-a explicat si Mr.Lapte - ca vedem la fata locului, daca durerile sunt prea mari ii spun - Bah, Domnu, baga la fata ceva ca doare tare si problema se rezolva...E ok si cu salata orientala, se aproba meniu. Pai de acum nu mai scriu, sau scriu dupa ce tata lu' Galu isi bea cafeaua, isi mananca mancarea si isi face dusul ca sa prevenim accidentele domestice.
Cristina clinica arata bine si au si dotari, din cate am vazut in poze.Mi-au explicat ca vana din sala de travaliu nu e doar pentru nastere in apa, in cazul in care ai dureri mari ei iti dau drumul la apa cu temperatura constanta 37-38 grade si intri acolo. Spunea ca in 10 minute fizionomia fetei ti se schimba, te relaxezi...Sper ca si preturile sa fie la fel de ok-iutze ca maternitatea
Tecky, multumesc pentru nicknameul lui MikyCris.O sa intru pe mess...Eu ma gandeam la un moment dat la celule stem, n-am intrebat exact cat costa da stiu ca am de unde alege, sunt o gramada de companii pe aici...Nu sunt 100% convinsa insa, vreau sa citesc si sa ma documentez mai bine inainte
Sursula cum ai avut zile foarte pline??La teatru?Si eu la un momet dat, intr-o dimineata, m-am trezit fara greturi, parca nici nu eram gravida...Peste noapte, deci ma gandesc ca e oarecum normal
Turturica, si eu sunt de langa Dej, deci undeva tot ardeleanca...Vroiam sa zic ca ardelenii vorbesc lent, rar, nu-i grabeste nimeni, nici daca ia foc casa ei le stiu pe ale lor, au timp...Asa-s si astia de pe aici...Pai in principiu ramane Mr Lapte, urmeaza sa discutam despre preturi data viitoare...Cu incercatul nasterii naturale fara anestezie, daca stii ca esti rezistenta la durere, eu zic ca poti macar incerca
AnnaBaby, ma astept pe undeva pe la 1500 de dolari, dar aici plateste asigurarea mai bine de 70% din costuri asa ca nu-mi fac prea multe probleme
Locca, si eu ii pun muzica la delfinutza si simt ca se misca mai accentuat...Sau o fii numai in mintea mea??
Mada, nu-i vorba de microunde acum am revenit la normal cu aragazul dar mi-am aruncat ochii in treacat si am vazut ca scriai ceva de ardei CAPIA...Si am refuzat cu desavarsire sa citesc mai departe pentru ca ma trimiteai iar in jungla sa caut.Doar ai facut si cu ciupercile tot asa...Si da, lumea are dreptate, ai un zambet special, cel putin in poze...
Didi, acum tu...Bujo are treaba cu rapiri, filme si altele, tu cu nobili in padure si cu castele...E clar, o luam raznaaaaaaaa
Diana Mirela, bravo pentru rezultatul de la morfologica!!Acum aveti pereche!!!
Anaco, poate doctoritza ta ar fii vrut sa fii angajata in travaliu deja!!Na sa spuna fetele care au deja copilutzi, la 5 luni bb-le lor statea in pozitie de start??Pai si ai grija cu raceala, acum cu primavara asta inselatoare, e mai usor de racit decat iarna
Caprioara, tare doctorita cu medicina muncii!!Cartea nu o poti zip-ui?cred ca asa incape, si eu am descarcat-o tot in sistem zip
Mishuc, eu nu stiu cum e centura...
Fetelor, din legendele babesti, exista vreo legatura dintre forma burtzii si sexul lui bb??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (19+)si Vil asteptand o 
AnnaBaby spune:
Caprioara eu n-am cautat asa de multe detalii. Pur si simplu am gasit la Quelle perna cu codul AO0695970, mi-a placut, am comandat-o si gata. Nu stiu ce are inauntru, oricum nu e puf sau burete, sunt niste granule. Iar ca lungime cred ca are cam 1.40. Depinde si cat esti tu de inalta. Eu am 1.62.
Anna
21+ cu
Maria
AMR 19
vinebarza
bebe
poze
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Daca tot va place sa gatiti, am primit azi pe mail o carte de bucate de Radu Anton Roman, dar mare (7 mega) si nu o pot pune pe mailul comun (am incercat). Nu ma prea pricep cum as putea sa fac, asa ca daca o vreti, da-ti instructiuni cum sa fac cu ea ca sa mearga pe mail (amanuntite, ca nu le am deloc cu asemenea lucruri).
Caprioara, incearca sa trimiti mail la iulie.august@gmail.com . S-ar putea ca gmail sa accepte si fisiere mai mari.
Didi
22+
iul-aug2008 spune:
Dragele mele va invit la capitolul numarul 43.

PS Am facut cum a zis Ruxandra cu doua mesaje sa vedem cum iese, daca nu va place nu va impacientati merg si schimb.
M&M spune:
quote:
Originally posted by narcisa.s
Fetelor, din legendele babesti, exista vreo legatura dintre forma burtzii si sexul lui bb??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (19+)si Vil asteptand o
Narcisa, cica da, din cate am auzit eu. Daca e baiat , burtica ar trebui sa fie mai mare si tzuguiata. Daca e fata , burtica e mai mica si oarecum lasata. NU ma pune sa explic cum vine fiecare ca nu stiu...
Cristina
17+ ,cu
Mihai Daniel" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"