Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Eu tre' sa ma retrag...predau stafeta la calculator Randunoiului...va doresc o seara si o noapte minunate...si mult spor!

Violet, bafta cu gogosile!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri! si mi-a luat 1 ora sa va citesc!!!
ce am vazut eu aici??? ca vine iulia acasa!!!! bravo piticutz voinicutz!!! naty, nu te speria, ca te va invatza iulia ce are nevoie:)) si mai suntem si noi pe aici:))

luny, dar ce te-a apucat? un pui de depresie? nu e voie!!! acum te panichezi tu,ce inseamna asta, ca vei dezamagi, ca nu vei fi mama buna, bla, bla, bla....hai ca ma enervezi si iti dau na-na!!!
cat despre ceai, fugi la angst sau la plafar si ia fructoza si-l indulcesti cu ea...si nu mai ustura burta:)))

olgutza, semana puiul cu tati:)))

gecko, o fi fost mononucleoza...nu stiu...in fisa i-au trecut rubeola...pe mine m-a mirat ca nu am facut atunci cu ea si am facut abia peste 3 ani!!!....eu credeam ca am alergie, cand colo, aveam boala de copil:))) acum ma intreb cu cine s-o fi pupat fii-mea la 5 luni???? ca eu nu lasam pe nimeni sa o ia in brate....cine stie ce facea ea dupa ce adormeam noi??? tineretul din ziua de azi!!

sovi, mie mi-a cerut la gradi carnetul de vaccinuri si lista cu bolile suferite pana atunci...parca aviz epidemiologic ii zice...si chiar nu stiu daca te vor lasa sa iesi din spital fara sa-l vaccinezi...spuneai ca stii pe cineva care nu si-a vaccinat copilul. cum a procedat?

cory, nu are rost sa mai povestesc ce am simtit eu aseara la serbarea de ZIUA MAMEI, ai spus-o tu atat de bine!

kya, hai ca esti tare!!! acum vreo luna plangeai ac te vei plictisi acasa, in prenatal!!! hahahahaha, ai dat de gust, nu-i asa ca e tare bine? ursule, asculta la astia mai batrani:))
si pe mine ma doare rau in zona osului pubian, ca sta teo cu caputul chiar acolo....uneori am doare, de am senzatia ca mi se rupe osul ala!!! si am un mers....cel mai rau e cand ma ridic, asa ca de multe ori prefer sa nu ma mai asez:)))

lyvy, mai aduni floricele, sa faci primavara??? tu intrebai de ceaiul de zmeur? 3 cani pe zi...arunca un ochi la subiectul deschis de papacioasa, ca explica ramonella ce si cum...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel ca bine zici. Ma plangeam ca nu o sa am ce sa fac acasa, si acum... trai nineaca!

Vio cum sunt gogosile? Mie tot mi-e pofta de clatite cu ciocolata sau cu miere, nuci si frisca...

Mai dragelor, spuneti-mi si mie ce face lotiunea aia de ingrijire pentru bebei? Cica curata fara sa fie nevoie de apa... Poate atunci cand esti plecat la plimbare cu bebele, si trebuie sa-l schimbi? In loc de servetele umede?
Pe cea de la Klorane, scrie ca poate fi folosit si de mama pe post de demachiant...?!
Eu nu mai inteleg nimic. In mintea mea copilul se curata cu apa si sapun (ma rog, sau gel spumant), il mai dai cu crema si pudra.

Off, greu cu cumparaturile astea!

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Si eu am avut dureri ca si de ciclu cu 3 saptamani in urma, luni in 3martie am inceput sa pierd din dopul gelatinos putin cate putin pana ca si ieri am mai gasit un pic din dop, dar tot nu nastem, seara mai avem ceva contractii dar azi nici pe acelea nu le am, sunt foarte stresata, si cred ca am intrat intr-o depresie urata caci nu mai pot suporta, sunt epuizata, in picioare nu pot sta, pe sacun nici atat, culacta doar un pic, bebele loveste cu putere in burta mea, pe mine ma apuca plansul de catevai ori pe zi de aia am si insistat sa vin acasa.
Cred ca voi lua si eu remediul pe care aseara l-ati scris cu , mai incercam si asa , dade , dede de 8 Martie va fi flacaul nostru.
mergem sa ne punem in pat si sa facem planuri cu Randunoiul cum sa-l aducem pe Iulian mai repede pe lume.
Va pupacim pe toate si va uram o noapte minunata, si poate barza se va indura sa vina si pe la cine o asteapta.

40 saptamni +2 zile il asteptam din clipa in clipa pe al nostru IULIAN

Mergi la inceput

mussara iti dau si tie na-na daca te mai aud cu depresia!!! hai culege si tu floricele ca lyvy si faceti primavara!!!

kya, nu stiu despre ce lotiune vb tu!!! eu am lotiune de bebe de la sanosan si ma dau cu ea pe post de lotiune de corp!!! la alex tot asa am folosit-o!!! nu e ca o crema dar mai moale??? cum adica speli pe bb cu ea???

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Mussara biata de tine! te cred ca nu mai poti si ca ti-e greu! Inca un pic si gata.

Spor la activitatile planificate

Ariel ba da, ca o crema mai moale, lotiune de corp.

Uite: http://www. b e belusultau.ro/detalii.php?cod=SN02
sau asta: http://www. b e belusultau.ro/detalii.php?cod=AD01

Il dai pe bebe ca si cum l-ai da cu crema? Asa cum folosesti lotiunea hidratanta pentru tine?

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

Mergi la inceput

si nu e buna pudra la bebei:))) mai ales la fetite!!! in primul rand poate fi aspirata in plamani, in al 2 lea rand se strange intre cutele poponetei sau la pasa si acolo se amesteca cu pishu, kk si iese ditai tarmoaca:)))...eu am folosit vreo 2 zile la alex, apoi am renuntat...imi dadeam eu cu ea la subrat, sa nu mai transpir....vezi ca mai multe explicatii sunt in cartea lui spock!

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

De pudra stiu ca nu se da la fundulet. La curs ne-au spus ca e utila pentru pliurile de la manute si de la genunchi, la subrat, etc, sa absoarba umezeala.

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Intru numai sa va spun ca nu am nascut, nu am nici un semn, sunt in aceeasi faza, numai acuma s-a reinstalat calculatorul, azi am facut modificari prin casa pentru bebelina, si nu am avut acces la calc.
Nu mai pot de oboseala, cum n-am dormit nici noaptea trecuta, nu am citit nimic din urma, trebuie sa o las pe maine.
VA PUP, SI NE AUZIM MAINE!!!!

Livi +40+2 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Deci eu am citit ce s-a mai scris inainte sa plec la Selgros, pe la 9pm, si acum cand sa dau replicile, GOL, vid in capul meu!

Ariel, prietenii mei cu copil nevaccinat mi se pare ca au dat o declaratie ca isi asuma raspunderea. Sper sa se poata asta si in alte spitale, ca ma astept la orice. Si la gradi, nu stiu cum vor face, ca are 1 an bebe lor.
Apropos ca preferi sa nu te mai asezi, daca m-ai vedea cum ma chinui eu sa imi pun pantalonii :)) ca eu nu pot sa ma aplec stand intr-un picior si piciorul de sprijin tre sa stea drept-drept! (sciatica) asa ca fac precum cocostarcu, bag laba in pantalon aducand-o suuuus in dreptul pubisului .. Sezand mi-e si mai greu, mai ramane speranta sa fie randunoiul acasa sa imi tina pantalonii mai jos.

Deci am inteles, la gradi/scoala tre fisa de vaccinuri ;)

Naty, evolutia Iuliei a fost si este spectaculoasa! Felicitari! si adaptare usoara acasa!

Cris multam pt explicatiile cu interfonul

Hai Mussara ca nu mai ai mult! Fortza multa!

Vio imi pare rau daca te-am bagat in ceata cu retetele :) Sper ca ti-a iesit macar o gogoasa maaaare sa te ostoiesti

Luni si Clau, multzam pt info de Medlife.

Deea, micul printz m-a fermecat cum doarme el de angelic...

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput