FIV 167

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lessy spune:

salutare fetelor, scriu pt prima data pe forum. si eu ma pregatesc pt fiv la sibiu la dr. chicea.noi incercam de 4 ani, si chiar daca toate analizele sunt ok nu se intampla nimic.maine voi face diphereline si apoi astept sa imi vina ciclul.cel mai tare mi-e frica de anestezia care mi-o va face la punctie.sunt cam stresata in privinta asta.
la multi ani mamicilor si viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

oanademunck
am vazut ca esti din Belgia si presupun ca vei facei fiv acolo, ai putea sa-mi dai mai multe detii referitor la procedura, investigatii, cum crezi ca ar trebui sa procedam noi, din Romania, pentru a avea acces acolo?
multumesc si iti urez succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

cristina fac progesteron injectabil la 5 zile
vroiam sa fac un sondaj:cate dintre cele care au reusit recent au avut sangerari ?(adica spoting inainte de test)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mihaelae, de-acum, stai linistita si ai grija de puiuti! Sunt convinsa ca nu peste mult timp ne vei da vestea cea mare!
maria215ro, cand am facut fiv cu drM, m-a programat la eco dupa 14 zile de diphereline, deci in z 15 si din aceeasi zi am inceput tratamentul de stimulare. Cred ca e ok si in z 16, inseamna ca vei face 15 injectii de diphereline.
Elenada, Cristinici, Bety78, Marrina, Moni, merci pt pumnii stransi!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELICIA,este perfect adevarat ceea ce i-ai spus MARIEI,in legatura cu programarea pt ziua 14 de inhibare,dar daca nu ne vine menstruatia pana atunci(pana la programare)ce facem,si eu sunt in aceeasi situatie.,maine fac a 9 inj de Diph.si vineri pe 14 am programare la eco,dar daca nu imi vine CM,pana atunci,sau daca imi vine ,in a cata zi ma duc,sau in a cata zi se incepe stimularea?NU stiu mi-se pare dificil acest protocol(doar din punctul asta de vedere),si mai mi-au explicat fetele dar nu stiu sunt stresata pe tema asta,cel putin pana vine CM,cred ca daca ar venii maine ,ar fii bine,dar nu e dupa cum vrem noi,te si bafta multa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,

Felicitari celor care au reusit si bafta celor care au inceput tratamentul!

Lessy, cand am vazut mesajul tau m-am gandit sa-ti scriu ca si eu am trecut prin stressul asta cu anestezia si le-am innebunit pe fete atunci. Deci...si eu am facut FIV cu Chicea in Ianuarie (nereusit din pacate). Eu initial am cerut anestezie locala dar asistenta mi-a spus ca este o operatiune de finete si daca ma misc s-ar putea sa compromit totul. Deci nu am avut decat sa accept anestezia generala. Sa stii ca a fost totul OK, nu ai de ce sa te temi. O sa vina anestezista sa vorbeasca cu tine, foarte draguta si totul dureaza 10 min, asa mi s-a spus. MIe mi-a fost un pic rau dupa, pentru ca am reusit sa-mi dau fierea peste cap (din cauza stressului cu anesteazia) si pana nu am vomitat tot nu mi-am revenit. Dar dupa, a fost totul OK. A doua zi eram ca noua. Daca mai ai intrebari si stiu sa raspund, o fac cu placere.

O saptamana super va doresc,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna dimineata fetelor o zi buna va doresc si tot binele din lume.
Eu sunt programata sa fac analiza pe 18 oare nu est prea devreme????
A am voie sa manac seminte?
Eu stau in pat cuminitica si ascult toate sfaturile vostre.
Va multumesc pentru incurajari.
Va apup pe fiecare in parte.
Elenada tu cand faci analiza sa vi cu vestea cea buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Am uitat saiu nimic altceva decat acid folic si utrogestan oare o fi deajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lessy, bine ai venit! Sa nu-ti fie frica de anestezie generala. Dormi si cand te trezesti esti deja rezolvata.
Eu am facut si anestezie generala si anestezie locala. Mi-a placut mai mult cea generala ca am dormit si nu am simtit nimic. Cand m-am trezit nu eram deloc ametita si nu mi-a fost rau. Cred ca depinde si de organism. Oricum iti va zice anestezistul ca nu ai voie decat lichide in ziua precedenta punctiei, si in aceea zi nimic- nimic.
Pe cand la cea locala eram treaza, dar ametita, am simtit un pic cand mi-a introdus acul in ovar sau cel putin asa cred ca a facut, dar am stat tot timpul constienta si ametita. O prostie!
Sa ai mult noroc si sa fie FIV-ul norocos!!!
Mihaela, daca asta ti-a dar dr. inseamna ca e de ajuns. Iar seminte eu zic ca poti manca. Poti sa faci hcg-ul si la 10 zile de la ET. Au fost fete care l-au facut asa repede. Mult noroc!
Catalina, cum sa ne plictiseti, chiar te rog sa ne ti la curent. Au mai fost fete care nu au reactionat la stimulare si au intrerupt tratamentul. Dar poate tu reusesti si organismul isi va da drumul. Zouzou, nu ne mai scrie ca isi face de cap prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

Alina Alexandra, felicitari, draga mea! Sanatosi sa fie dragalasii, altceva este mai putin important!

Cristinici, eu am facut cateva inseminari cu stimulare cu clomifen din Z3 - 5 pastile pana in Z7. La mine a dat rezukltate, in sensul in care am reactionat bine la el.

Mihaele, bravo viitoare mamica, sigur va fi bine, ai sa vezi.

Rubia , avem pumnii stransi, cand este testul?

Va pup,
M

Mergi la inceput