FIV 167

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Mihaele, Doamne ajuta! Te rog sa faci efort cat mai putin cel putin 10 zile. Si delecteaza-te cu citit carti usoare, filmulete siropoase, desene animate, orice care sa iti distraga atentia de la ce se intampla cu corpul tau. Te rog sa nu te gandesti la simptome pt ca nu exista nici un indiciu sigur, asa ca ai ajuns pana aici cu bine, sa fie bine si mai departe.

Moni multumesc. Sotul meu dansa pe strada cand am iesit de la eco. El si-a dorit mult baiat dar eu speram la baiat si fata. Cel mai important e sa fie sanatosi orice ar fi. Incepe sa se vada burtica...

Va pup pe toate

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Cami30 iti doresc multa bafta. Si pe mine ma trimisesera initial la Niculescu dar eu l-am cunoscut si nu mi-a placut deloc de el ca fire. In ce priveste clinicile private din cate am inteles de la fete dr. Dracea ar fi draguta. Sincer eu l-am ales pe Marinescu (asta dupa ce am cheltuit 6000 euro la o clinica privata - fara rezultate...)pt ca mi se pare ca are cea mai mare experienta iar pt anxietatile mele legate de FIV si in general de ideea de a avea copii am ales un psiholog care m-a facut sa privesc lucrurile altfel si care m-a ajutat foarte mult.
Vreau sa iti mai spun ca am tot amanat sa fac FIV din cauza ideilor mele dar acum ma gandesc ca puteam sa am copilasi de vreo 5 anisori...

Iti doresc mult succes.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

CAMI30 eu ti-o recomand cu mare incredere pe d.na dr. LAURA DRACEA, dar la clinica ei privata,GYNERA. am fost de curand la o consultatie ,30minute. a fost super. eu mai am 2 fiv nereusite,intr-un spital de stat.....la Gynera nu te doare capul de nimic,gen plicuri pt dr,pt biolog,pt anestezist.in plus, lucrul cel mai important:mediile de cultura si d.na biologa sumt cele mai BUNE. iti doresc multa bafta si sa te lumineze Cel De Sus sa iei hotararea cea mai buna pt tine. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat sa urez fetelor, care sunt acum in focuri, cat mai multe reusite . De fiecare data cand vad ca a reusit vreuna dintre voi ma bucur tare mult.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Fetele care au probleme cu costipatia , incercati 1 lingurita de miere de albine pe stomacul gol , iar 1/2 ora nu beti, nu mancati nimic. Nu are ce face rau , daca mierea e naturala.
intrebare pt fetele care au facut inseminari:
- Cum se ia clomifenul , cate si din ce zi a CM?
Mihaele sa-ti tii puiutii bine 9 luni de acum in colo.
Alina-alexandra sa-ti traiasca baietii si sa va bucurati de ei.
Cami30 de regula la Giulesti sunt medici buni, dar care au probleme de comunicare, la modul ca daca nu intrebi nu te lumineazanimeni cu nimic. Eu zic sa te progarmezi la consultatii la cativa medici care te inspira si te vei hotara.
Felicia bafta maine la punctie.
RUbia la cate zile ti-a indicat sa-ti faci progesteronul injectabil?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pentru constipatie mai puteti lua Herbolax pastile....sunt naturale si sunt recomandate femeilor insarcinate... deci sigur nu fac rau

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Pentru mine e important ca cineva sa-mi inspire incredere si care sa si discute civilizat cu mine avand in vedere ca m-am hotarat atat de greu ( de fapt inca mai studiez problema) sa merg la fiv. Am dat de multe ori inapoi pana acum tocmai pentru ca am dat peste niste medici care au lipsit probabil la modulul psihologic din facultate si care n-au habar sa interactioneze cu pacientul
Forumurile de discutii sunt minunate insa de multe ori te incurca si mai mult in alegerea medicului potrivit.

mii de multumiri inca o data

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Mai fetelor, eu tot in ceata sunt.Din cate citesc aici vad ca pe voi, cele care ati facut diphereline v-a chemat la eco cam dupa max. 10 zile.Pe mine m-au programat dupa 16, vi se pare corecta programarea? (intreb pt ca madam Geta s-a incurcat de vreo 3 ori in calcule, prima data mi-a zis in ziua 9, apoi s-a razgandit si a ramas 16. Va rog din suflet sa-mi raspundeti, ca tare mi-e frica ca fac vreo traznaie.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna fetelor. Desi nu scriu foarte mult citesc zilnic tot ceea ce postati voi. Eu sunt putin ingrijorata. Sunt in a patra zi de Gonal .Dupa doua zile de 225u Gonal estradiolul meu a fost 30. Mi s-a marit doza la 300u. Sper sa se intample ceva si sa incep sa reactionez. Am facut Suprefact 0.5ml/zi iar acum fac suprefact 30u/zi si Gonal 300u/zi.Voua vi s-a intamplat la fel? La inceputul stimularii sa nu creasca estradiolul?
Colac peste pupaza azi am pierdut si un dinte si nici macar nu sunt in Romania sa dau fuga la stomatolog. Nu am avut niciodata probleme cu dantura. Asta e...
De zouzounaki mai stiti ceva?
Va pup si va tin la curent. Daca nu va plictisesc...Pup si bebei frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello dragele mele
Mihaele iti tin pumnii sa fie bine si peste 9 luni sa fii o fericita mamica
Nu te mai stresa si o sa fie bine ai sa vezi
Felicia iti tin pumnii pt maine sa ai multe ovocite sanatoase si sa fie totul bine.
Cami: Dna doctor Dracea e o scumpica e foarte draguta si merita sa mergi la ea
daca poti sa mergi la cabinetul ei particular atunci e si mai bine
eu am fost la giulesti pt ca nu stiam de cabinetul ei particular dar am fost multumita
calmitatea ei mi-a dat intotdeauna o stare de bine
si cand am avut probleme a stat si mi-a explicat si ma ajutat sa iau decizia corecta
eu zic ca e o super doamna
va pup si Doamne ajuta sa fim toate mamici

elena

Mergi la inceput