FIV 167

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cristinici, de cateva ori am inceput sa scriu si am sters tot... tare, tare rau mi-a parut sa aud vestea...
Antosit, Kora, si eu am fost azi la Giuly... imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit! Eu am ajuns abia pe la 10.40, si m-am postat la usa la eco. Am mai facut si ture spre cabinetul de fertilitate, dar cam pe la 11 si ceva.
LucaLuca, hai ca e bine pana acum! Iar daca ti-a revenit si optimismul, e si mai bine!
Elenada,ma bucur ca esti mai bine!
Ali, tin pumnii sa fie cu noroc de data asta!
Mihaelae, bafta in continuare!
Eu voi avea punctia luni, maine seara fac pregnylul, sper sa nu fac si eu suprastimulare (ca am 17-18 foliculi, unii mai mici, dar destui mari, estradiolul azi era >4300.)
Weekend placut tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

felicia, hmmmm cam mare estradiolul, vei avea multe ovocite. Iti tin pumnii sa fie toate de cea mai buna calitate sa primeasca cu drag "partenerii". Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

fetelor la ce dimensiune ar trebui sa se sparga normal folicului??
al meu are 23/17

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

KORA,TE ,sincer am glumit referitor la prima pagina,dar oricum iti multumesc ,si iti doresc bafta si tie,chestia cu majoretele tine mai mult de psihic,asa ca pt toate fetele. CRISTAL ma bucur pt tine,sper ca acest drum in tara sfanta ,sa-ti aduca noroc,si noua bineinteles. MARIA,eu am inceput Dipherelinul in ziua 21 pe 2 Martie,nu stiu cat voi face,cert este ca am o ultima intrebare (ca am mai intrebat de 100 ori),pt fetele care au facut protocol lung:in a cata zi de ciclu trebuie sa inceapa stimularea? MI-A SPUS d-na Geta,ca daca nu imi vine pana pe 12 Martie sa sun pe(12),dar intrebarea mea pe care nu i-am pus-o ca nu am vb eu cu ea(mama),daca imi vine samb,duminica sau luni,cand ma duc?Banuiesc ca treb sa o sun iar Luni,sa o intreb,dar cand ma gandesc la ce "repede" prind legatura cu ea imi vine sa urluu ,cred ca v-am stresat dar promit ca numai pun nici o intrebare legata de problema asta ,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pentru ca florile infloresc
In fiecare primavara,
Pentru ca suntem tinere
Si iubim prietenia
In numele ei
Si a tot ce-i frumos,
Eu va doresc fericirea!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dimineata fetelor,

Felicia sa ai rezultate bune la punctie, bafta multa

Goggy sa de DD sa supravietuiasca cat mai multi embrionasi la decongelere
Goggy, Mihaele va face ET la ora 8.30 pentru ca face la clinica particulara a dr. Dracea..

Mihaele eu as spune sa nu pui utrogestan inainte de ET, mai bine dupa ce ajungi acasa.Oricum dimineata cum ajungi primesti un supozitor si un diazepam,cand ajungi pe masa dr. te curata asa ca nu are nici un sens.Stai linistita ca nu doare deloc si dureaza cateva clipe Bafta
Dupa ET eu am luat Aspenter 1/zi, MagneB6 3*1, Royal Jelly (pentru endometru)Acid Folic 1/zi si Elevit... cam atat (si am stat acasa 4 zile)

Fetelor haideti cu vestile bune !!!!s-a cam oprit
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Un 8 Martie calduros, o sarbatoare a mamei, dar in special a femeii care va deveni mama: deci a noastra fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna dimineata iubitle mele Al Multi Ani! sanatate si indeplinirea viselor de fi mamici.
kittyke iubita multumsc din suflet pentru rspuns Goggy asa e cum a zis kittyke fac la o clinica particulra cu Dr Dracea.
Va pup pe fiecare in parte si va aruiosc o floare de zua mamei si a femei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

La Multi Ani! tuturor femeilor, mame sau viitoare mame! O primavara frumoasa, insorita si linistita!
Moni stiu si eu ca e cam mare estradiolul, dr mi-a zis ca poate fi secretat si de chisturi.. vom vedea luni!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Un 8 martie plin de bucurii si o primavara plina de cat mai multe teste pozitive.

Eu sunt a 2-a zi de gonal, pe 11 martie prima eco si sange.

Tin pumnii la toate inhibatele, stimulatele si cu oute la purtator.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput