Gravidute prin FIV (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Andrada.P spune:
Diana d sunt convinsa ca o sa faci o echipa minunata cu bebele si ca o sa ii dai toata dragostea ta! Sunt convinsa ca gandul la adoptie nu este decat rezultat al hormonilor si ca in momentul in care il vei tine prima data in brate vei uita ca ai gandit vreodata asa. DD sa fie cu voi!
Andicu sper sa treaca usor si repede pojarelul lui bebe Filip!
Nusy sa te refaci repede si sa o iei de la capat! Locul tau la Odisee, te asteapta cald!
toate fetele!
Andrada
6+
nusy spune:
Offff,fetelor,va multumesc mult pentru urari...mie nu mi-e bine deloc...ma dor ovarele ingrozitor,ma doare burta,inca sangerez...simt ca cedez psihic...acum scriu si plang...macar daca se termina odata cu durerea asta,sa pot sa merg si eu la serviciu,sa ma iau cu munca...asa,stau in pat ca am dureri si nu ma pot gandi la altceva.
Ieri am fost din nou la spital,m-a chemat dr.care m-a chiuretat sa ma vada,caci i-am zis ca nu ma simt bine...m-a durut foarte tare cand m-a atins la ovare si in fundul de sac Douglas.Asta nu i-a placut(chestia cu Douglas-ul)...mi-a schimbat antibioticul caci nu mai suportam ampicilina(ma durea stomacul de turbam),mi-a dat si antiinflamator(caci am ovarele inflamate) si mi-a spus ca daca nu-mi trece sangerarea pana maine-poimaine(cand fac o saptamana de la chiuretaj),joi ma asteapta sa ma rechiureteze.Iar durere ingrozitoare(desi acum a zis ca o sa-mi faca anestezie cu mialgin.Data trecuta nu mi-a facut ca i-am zis ca mi-e foarte rau dupa anestezie,dar acum a zis ca nu se mai ia dupa mine...asadar,probabil,imi va fi si rau,nu numai durere)...iar internare,iar injectii cu antibiotic...nu mai suport...macar daca se termina din prima cu bine si scapam...dar asa,e tare,tare greu.....
Nusy
kittyke spune:
Vai Nusy nu-mi place deloc ce se intimpla cu tine.
Oare prima oare nu a reusit sa scoata tot ce trebuia sau de ce trebuie iar sa faci chiuretaj , chinuri inca o data etc.
Imi pare tare rau din tot sufletul ca trebuie sa treci prin aceste clipe ingrozitoare, pur si simplu n-am cuvinte......
Incearca sa fii tare si ar fi mai bine sa ceri sa-ti dea ceva sa dormi ca sa nu simti nimic , numai te trezesti si gata.
Imi tin pumnii pentru tine si astept vesti mai bune.
TE pup
mromanitza spune:
rares mihai
dpn 8.02.2007,DN 23.01.2007.
ORA 10.25,APGAR 9/10,3900GR,54 CM,,CEZARIANA,ORADEA
diana_d spune:
Nusy draga si scumpa,
Ca stomacelul tau sa suporte in continuare tratamentul
cu antiinflamatoare iti recomand supozitoare, nu tablete
(piroxicam, diclofenac, indometacin,...).
Pt protectia mucoasei stomacului ar trebui sa iei poate nu doar pansamente antiacide (Maalox, Rennie, Dicarbocalm,..), ci si medicamente care actioneaza ca antisecretorii la nivelul stomacului (adica inhiba secretia de acid clorhidric din stomac) de genul Omeprazol, Pantoprazol,...
Sper ca antibioticul recomandat de ginecolog (dupa Ampicilina) sa aiba spectru mai larg si sa scapi de infectie. In general in sfera ginecologica pt acoperirea a cat mai multi germeni merg bine in asociere Ciprofloxacina si Metronidazolul. Si poate ar fi bine sa iei si o tableta in doza unica de Fluconazol (Flucovin), sa nu faci ciuperca/candidoza de la antibiotice.
Pt durerea din timpul chiuretajului, indiferent de anestezia care ti-o vor face la spital, preventiv iti poti tu administra inainte cu o ora macar o tableta de Piafen sau Algocalmin (de preferat primul).
Multa putere iubita draga, va fi bine!!!
Vei scapa si de necazul asta.
Noi iti suntem alaturi! 
Kitty, multumesc mult, te pupup 
Diana, 33+
diana_d spune:
Andrada scumpa,
numai bine la randu-mi iti doresc si multumesc!
pe toate fetele,
Diana 33+
andicu spune:
Nusy, draga de tine! ooof, imi pare tare rau ca te mai chinui in plus! 
sper din toata inima sa-ti fie bine cat mai repede si poate nu e nevoie de o noua interventie!

Andrada,
! cum te mai simti?
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !
Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
nusy spune:
Kitty,Diana,Andicu: va
si va multumesc inca o data.
Mi-a mai revenit putin optimismul pt.ca de la amiaza nu ma mai doare,ma simt mult mai bine.Pur si simplu.Si n-am luat niciun calmant azi,doar antibioticul si antiinflamatorul de dimineata.Cred ca mi-a ascultat Doamne-Doamne rugamintile...de curs tot mai curge,putin,dar sper sa se opreasca pana joi.
Diana,iti multumesc din suflet pentru sfaturi.Antiinflamatorul este Ketonal supozitoare iar antibioticul Zinnat.Nu ma mai doare deloc stomacul cu acest tratament..bine,si mananc inainte de a le lua.
Chiar am sa iau Flucovim,ca de la atata antibiotic....ma paste cu siguranta o candidoza.Iar,daca Doamne fereste va fi cazul de rechiuretaj,am sa iau Piafen,asa cum mi-ai zis.

Kitty,scumpa,sper ca ai primit vesti bune.M-am gandit la tine 
Nusy
Andrada.P spune:
Andicu
eu am trecut vineri prinr-o sperietura: s-a colorat un pic secretia. duminica am facut o eco si ungurasii erau bine merci, crescusera o gramada si aveau activitate cardiaca. Una dintre placente era desprinsa foarte putin si probabil asta a fost motivul pt care am avut sppotingul... De atunci mi s-a mai intamplat sa se mai coloreze secretia, dar foarte putin. Ieri mi s-a umflat iar abdomentul de lichid de la hiperstimulare. S-a intamplat dintr-o data, habar n-am care ar fi putut fi motivul. Dimineata eram din nou ok. Sunt foarte dezorientata. Nu stiu daca sa merg din nou la o eco (mi-e teama sa nu fiu paranoica), nu stiu daca e bine sa vin la servici, daca e prea mare efortul... Dr mi-a spus duminica ca pot merge la servici, ca pot face plimbari, etc Iau si no-spa ca sa previn contractiile, un utrogestan in plus. In rest, cu greturile si starea de somnolenta, aferente.
Cum suporta bebe Filip pojarelul?
Nusy ma bucur mult ca esti mai bine. Sa dea DD sa nu fie nevoie de rechiuretat.
Andrada
7+
andicu spune:
Andrada, si eu am avut sacul usor desprins in primele saptamani. CUm ma ridicam din pat si mergeam un pic prin casa, iar aveam mici sangerari maronii. Atunci mi-a zis dr mea din oras ca mai bine stau n pat o perioada, mi-a dat concediu medical si pana la urma am stat acasa pana la 15 sapt ( ca s-au nimerit si Sarbatorile de Iarna intre), dar daca stateam in pat 2 zile, iar se oprea si eram bine o perioada..am scapat pe la 14 sapt de sangerari , dar am oprit utrogestanul, treptat, pe la 16 sapt.
Bebe Filip e cam marait, se trezeste noaptea de 2-3 ori...sper sa-si revina, ca ma cam nauceste
..ziua vrea mai mult la mine in brate..in rest e aproape gata pojarelul, mai are putine bubite si maine se termina carantina. 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !
Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi