Gravidute prin FIV (13)
Raspunsuri - Pagina 16
kittyke spune:
Carmendu multumesc pentru cuvintele frumoase esti asa de realista ai scris foarte frumos despre problema asta.
Se vede ca esti cu picioarele pe pamant si te gandesti si cu capul nu numai cu inima.
Cu un ochi plang cu altul zambesc dar ma macina din ce in ce mai mult.
Mi-a zis doctorita ca cam la 12 saptamani se face pana la 15 saptamani.Daca o sa decid asupra reductiei ma duc in Ungaria la un profesionalist sa-mi faca nu vreau sa hazardez, vreau sa stiu ca sunt in maini bune indiferent ce s-ar intimpla.
Oricum trebuie sa fac si amniocenteza si tot acolo vreau sa fac.
Speram sa nu ajungi sa ai 4 bebei si sa trebuie sa decizi dar mai bine 2 mai sigur decat 3 sau 4 bolnavi sau sa nu supravietuiasca etc.
Incerc sa adun si eu ganduri pro si contra.
Nu mai scriu despre framantarea asta a mea oricum eu trebuie sa decid ce sa fac cu trupul si bebeii mei.
Andrada sincer acum nu o sa ma duc la intilneala pentru ca nu sunt buna de nimic si nu vreau sa ma vedeti un pic cam trista.
Poate data viitoare cand imi revin si eu un pic.
Distractie placuta va doresc si va pup.
Kitty
nusy spune:
Dragele mele,va multumesc din nou pentru incurajari si sfaturi.
Eu inca sangerez(nu mult,mai putin ca la ciclu),dar cred ca e de la aspirina pe care mi-a dat-o s-o iau 5 zile.Azi m-a durut si burta,insa in partile laterale,in zona ovarelor.Am sunat-o pe dr.si mi-a spus sa opresc aspirina,ca ajunge si numai 2 zile,cat am luat pana acum.Nu s-a alarmat,dar mi-a spus ca duminica e de garda la spital si sa ma duc la ea sa ma vada.
Sper ca nu e nevoie sa ma rechiureteze ca nu mai suport a doua oara.Oricum,pana duminica vad cum stau..poate se opreste sangerarea daca nu mai iau aspirina si poate imi trece si durerea si ,atunci,scap.
Alina,multumesc pentru sfat,o sa incerc sa stau si pe burta,ca nu am stat pana acum(doar imediat dupa chiuretaj,cam o ora).
Kitty,Carmen: va doresc din suflet sa luati cea mai buna decizie.Imi imaginez cat de greu poate fi.Cu divizarea asa am patit-o eu,Carmen.Singurul meu embrion a vrut sa se divida, si ar fi fost gemeni identici ,de acelasi sex(fiind in acelasi sac embrionar),insa,din pacate,la mine n-a rezistat divizarii.Multa,multa bafta va doresc!
Denisa: si tie iti doresc numai bine,sa dea D-zeu sa se fi inselat acea dr.si sa tii bebelul pana la termen.
Andicu:
Nusy
LucaLuca spune:
Fivettes, va multumesc mult, tuturor, pentru cuvintele de bun-venit. Si va urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Carmen, am citit de doua ori ce ai scris - sa inteleg ca ai patru inimioare desi ai transferat doar doi embrioni (vorbesti de unul dintre embrioni care s-a divizat in trei)? Nu am auzit de asa ceva, am inteles bine?
Ce voiam sa va spun, tie si lui Kitty: am o prietena in Romania a a carei sora transferase cinci embrioni si au prins toti, nu a avut incotro, a facut reductia embrionara (in Ungaria), iar acum are doua fetite frumoase si sanatoase. Nici nu vreau sa imi imaginez ce greu este de luat o astfel de decizie, dar sa va dea Dumnezeu putere sa duceti pana la capat hotararea cea buna. Va pup tare si ma rog pentru voi!
andicu spune:
Kitty, si Carmen, dragele mele, prin ce trebuie sa mai treceti in plus fata de chinul de a fi reusit sa ajungeti pe un drum atat de dorit! eu sunt sigura ca oricum veti alegi , e cel mai bun lucru pt voi si copiii vostri! sa va ajute Dumnezeu sa deveniti mamici de bebei sanatosi ! 
Nusy, draga mea, refacere rapida si sa devii gravidutza cu acte in regula pana la sfarsitul anului! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

diana_d spune:
Nusy, imi plange sufletul pentru pierderea ta.
D-ne, D-ne iti va da putere, incredere si vei redeveni mamica pana la urma. Eu am toata increderea in sansa ta.
Carmendu, parerea mea este ca va trebui sa te hotarasti
pentru embrioreductie - vrand-nevrand.
Sunt mari sansele de a pierde chiar toti cei 4 bebelusi in caz contrar. Noi cele mai vechi de pe acest topic
am suferit enorm alaturi de Medamaya, o mamica de tripleti
care in iarna si-a pierdut la 6 luni toate cele 3 fetite.
Multa putere, draga mea!
Kitty, multa putere si tie de a trece peste incercari!
Eu, am facut o pauza de la forum pt ca nu am fost f bine
si am preferat sa nu va stric dispozitia. Acum sunt Ok.
Fizic - am fost cu contractii aproape de neoprit, iminenta de nastere prematura, am stat in spital, perfuzii cu Gynipral,...
Psihic - smiorcaiala si teama, ma simteam neajutorata, mama singura
fara un tata care sa ma consoleze, sa ne sprijine la greu, care sa fie un model patern pt viitorul baietel,..., am ajuns chiar sa ma gandesc la un moment dat
ca poate pt binele bebelusului ar fi mai bine sa-l dau spre adoptie,
sa creasca si el intr-o familie normala.
Dar m-am linistit, mi-am recapatat in mare parte puterea si bucuria de a fi viitoare mamica.
Pusy, Andicu, Madalina si pe toate celelalte fete
va simt aproape de suflet, va doresc tot binele din lume si va pup,
Diana 32+
kittyke spune:
Diana D , Domane m-ai speriat foarte tare , sunt socata ... nu poti sa fii asa de necajita sa te gandesti la adoptie.
Sper din tot sufletul ca a fost numai o cadere psihica si nimic mai mult.
Eu din pacate nu cunosc povestea ta , poti sa scrii un pic despre ce s-a intimplat ca ai ramas singurica cu bebe sau pot sa citesc undeva despre tine???
Te rog mult sa incerci sa-ti revii si sa fii foarte puternica pentru ca fiul tau are nevoie de tine!!!!!!
TE pup
andicu spune:
Diana, draga mea, gandeste-te ca esti pe cale sa-ti implinesti visul,acela de a deveni mamica! stii cu ce sacrificii ai obtinut aceasta stare de fericire si nu merita ca nimic si nimeni pe lume sa ti-o strice! omul acela care te-a lasat la greu inseamna ca nu are suflet si nici nu te merita , asa ca lasa-l sa-si vada de drum! sunt sigura ca o sa-ti gasesti perechea in cineva care te va aprecia pt ce esti tu si nu va conta ca ai un copil alaturi! sunt atatia barbati care iubesc neconditionat o femeie si copilul ei!!!..
O sa te descurci, sunt multe mamici care isi cresc copilul singure si vei fi cu atat mai apreciata de copilul tau pt asta! te uiti la "Dansez pt tine" pe protv? ai vazut cazul acelui baietel cu un ciotulet de mana si pt care lupta Delia? cum a vb copilasul acela de mama lui care l-a crescut singura, mi=as dori sa vb toata viata baiatul meu la fel! conteaza si cum il cresti, sa stii! si o sa te iubeasca si o sa fiti amandoi , o familie, si va veti pretui cu atat mai mult cu cat veti fi doar voi! Curaj, mai ai putin pana iti vezi minunea in brate si linisteste-te! puiul tau trebuie sa se nasca sanatos, voinic si linistit! are nevoie de tine optimista, vesela, sanatoasa si fericita ca-l are! Sa stii ca exista si depresie prenatala ca si cea postnatala , asa ca sentimentele tale sigur sunt influentate de asta!
Noi iti suntem alaturi, chiar daca numai virtual,. si vom fi mereu, cu un sfat sau o vorba buna!!! scuze ca m=am lungit asa, dar am simtit nevoia sa-ti spun ce simt si sper sa te fac sa intelegi ce am realizat noi aici, la Gravidutze prin FIV, mai mult decat orice alta mamica viitoare! 

Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !
Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
miki01 spune:
Salutare, dragele mele!
Scuze ca nu am reusit sa mai intru, am avur o perioada mai agitata la birou (si acum este) iar acasa cand ajungeam - greturi la greu si somn cat cuprinde :-) In rest, sunt bine, putin ametita si fara prea multa vlaga dupa orele 16-17, dar per total sunt ok.
Am citit tot si m-am intristat tare pentru Kittyke si Carmendu, de fapt pentru grelele decezii pe care sunt puse sa le ia. Putere multa si decizii imtelepte, dragele mele, numai voi puteti lua deciziile cele mai bune.
Alina Alexandra, bravo draga mea scumpa, visul este aproapae implinit. Ai vazut daca ai sperat din suflet ca va fi o fetita? Doamne Doamne nu a trecut cu vederea o asa dorinta a viitoarei mamici.
Diana, subsriu la vorbele frumoase ale lui Andicu, fruntea sus, mai ai putin si cand scumpetea mica va fi in bratele tale, dupa atata efort, nu vei mai dori sa-l imparti cu nimeni!
Nusy, multa forta sa treci peste tot si neaparat sa vii inapoi printre noi.
Pupici,
Miki
9+
diana_d spune:
Buna fetelor,
mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre de incurajare,
multumesc mult, mult.
Andicu, nici n-am cuvinte pt frumusetea sufletului tau.
Aveti dreptate, poate acum sunt doar mai sensibilizata/vulnerabila ca de obicei. In general sunt un "Leu" luptator, va trebui sa reusesc si de data asta.
Psihic mi-e greu pt ca nu sunt obisnuita cu ideea singuratatii,
am 16 ani de mariaj la activ.
Despre povestea mea, pe scurt - dupa ani de incercari,
o extrauterina apoi un prim Fiv nereusit, la al 2-lea - reusit,
din luna a 2-a de sarcina tatal bebelusului a ales
o alta viata alaturi de o vaduva de 50 de ani
insa cu casa in Paris, vila la Mediterana pe Coasta de Azur si altele.
Scuze pt explicatiile care n-au legatura cu subiectul acestui topic.
Bebelusul meu are acum aprox 2000 grame, este sanatos si sunt mandra de el. Ma simt acceptabil sub tratament cu Gynipral, No spa si Utrogestan, asa ca ma ocup de curatenia pt Pasti si ultimele pregatiri pt venirea lui bebe.
Numai bine, multi pupici,

Diana 33+
kittyke spune:
Diana d ,
Off
Imi pare rau pentru tine nu-mi vine sa cred ca exista barbati pe lumea asta la care banii sunt mai importanti decat un copil si mai ales ca v-ati si chinuit sa le faceti.
O sa-i pare rau toata viata, sunt sigura de asta!
Te pup