Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ancaurn Deci de asta sunt eu intr-o mare lene non-stop?? Tot astept sa vina si la mine energia aia de care se vorbeste, dar intarzie. Noroc ca a intervenit panica legata de venirea lui bebe si am inceput curatenia.

Gabita mami sanatate multa, sa dispara mucutii si raceala!

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor pe la amiaza.
Wow, deja intrati in prenatal? Inseamna ca o sa scrieti o groaza pr forum, si astea care mai mergem la lucru nu o sa mai putem tine pasul.
Eu aveam planul initial sa intru in prenatal la inceputul lui mai, dar inainte imi iau concediu de odihna.Deci, de prin 15-20 aprilie gata si eu. Dar tare mult mai este pana atunci.Nu mai am chef de lucru.
Fetele care v-ati apucat de bagaj de maternitate, ce halat/capot ar trebui? Eu am unul acasa dinala de baie, dar nu cred ca e potrivit, nu?

Ma duc sa mananc, ca mi-e o fooooame.
O zi faina

Lilly 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

quote:
Originally posted by cleo78

fetele care sunteti in prenatal, ce acte ati dus si unde?
Acum imi face economista dosarul pt ITM; incerc insa de luni sa sun la dr de familie si nu dau de ea! sa o intreb ce hartii sa ii duc....
Plus, ca la ITM tre sa semneze un dr o hartie cum ca sunt gravida. Ce dr sa semneze? ce, parca nu se vede ca is in luna a8a???

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Cleo eu doar am fost la dr de familia si mi-a dat concediu prenatal pe formular dintr-acela de concediu medical. Altceva nu trebuie.

Cristina 31+ viitoare de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lilly, iti trebuie un capotel ceva subtire, o sa fie vara si cald. Ala o sa-l pui pe tine cand iesi din salon pentru toaleta, sau cand te duci la asistente sau mai stiu ce misculezi pe acolo. Mai bine iti iei ceva de bumbac, deschis in fata.

Cleo, asa e, pentru prenatal trebuie certificatul de concediu de la medicul de familie. Asta prenatal are o codificare anume pe formularul acela. Cu hartii o sa trebuiasca sa umblii cand o sa faci dosarul de CIC, dar asta o sa fie dupa ce nasti.
Inregistrarea la ITM ca esti gravida ar fi trebuit sa se faca atunci cand ai facut instiintarea oficiala la servici ca esti gravida, daca ai facut-o.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Lilly, iti trebuie un capotel ceva subtire, o sa fie vara si cald. Ala o sa-l pui pe tine cand iesi din salon pentru toaleta, sau cand te duci la asistente sau mai stiu ce misculezi pe acolo. Mai bine iti iei ceva de bumbac, deschis in fata.

Cleo, asa e, pentru prenatal trebuie certificatul de concediu de la medicul de familie. Asta prenatal are o codificare anume pe formularul acela. Cu hartii o sa trebuiasca sa umblii cand o sa faci dosarul de CIC, dar asta o sa fie dupa ce nasti.
Inregistrarea la ITM ca esti gravida ar fi trebuit sa se faca atunci cand ai facut instiintarea oficiala la servici ca esti gravida, daca ai facut-o.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

aaaa, pai acu imi face firma dosarul pt ITM. Si cica pe una din hartiile de la dosar- tre sa semneze ceva si un dr., nu stim care! Inca s-au burzuluit alea de la ITM la economista, CUM IN LUNA A 8A ATI AFLAT CA E GRAVIDA???

A, si la mine balamucul e cu atat mai mult, ca mi-am schimbat acu si numele de familie. Si nici buletin nu am...e la politie pana pe 20 martie. Deci f. funny o sa fie....
Numai sa nu nasc pana nu clarific tot

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Ina Bafta mare la doctor! (Avem doctor azi, nu?)

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Multumesc, Lori!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabitzam si Missparker sanatate multa! Tare pacatoasa/periculoasa vremea asta schimbatoare! Ceaiuri multe, Vit. C si fructe!

Cleo am trecut ieri prin BIG si am constatat ca acele pijamale consta 45 RON, deci mai scump decat in Carrefour.Ma intreb de unde ai luat tu cu 30?
La tarabe nu am mai ajuns, dar mai sondez piata...

Felicitari celor care v-ati vazut bebeii la eco si sunt cu totii ok si grasunei!

Eu sunt azi pe fuga (cand nu sunt eu pe fuga?!?) insa va citesc cand ajung acasa.
Noutati nu avem si nici invataminte de impartasit! Asa ca vorba lui Simonix, citesc si bag la cap ce scrieti voi.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele
Va pup pe toate, n-am reusit sa mai citesc ce scrieti, dar nu vreau sa stau prea mult in fund la calculator.
Suntem bine, stam cuminti, sedam la greu burtica cu supozitoare si nospa. TOtusi de fiecare data cind ma scol la baie, am burta pietroi...Incerc sa fiu optimista si sa ma gindesc ca bb va rezista inca 2 saptamini. Noaptea ma scol pt toaleta si ma uit direct la ceas sa vad cit mai e din noapte...Ma bucur cind e spre dimineata si-mi spun: bine ca nu s-a intimplat in seara asta. Pana adorm la loc spun rugaciuni si asta ma ajuta sa nu imi fac alte ginduri neplacute.
Simbata intru in saptamina 35, deci citeva zile...apoi si o saptamina in plus, sa intru in 36 si tot e bine...
Asa ca: Doamne Ajuta! Va pup inca o data si va rog sa nu va obositi prea tare, daca cumva vi se pare prea greu, e un semn ca trebuie sa va opriti. Luati-va concediu si stai linistite...E asa important...EU regret ca am lucrat ca bleaga pana acum, cind simteam ca mi-e greu ...
Gata, fug in patut.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inais

Gabitzam si Missparker sanatate multa! Tare pacatoasa/periculoasa vremea asta schimbatoare! Ceaiuri multe, Vit. C si fructe!

Cleo am trecut ieri prin BIG si am constatat ca acele pijamale consta 45 RON, deci mai scump decat in Carrefour.Ma intreb de unde ai luat tu cu 30?
La tarabe nu am mai ajuns, dar mai sondez piata...

Felicitari celor care v-ati vazut bebeii la eco si sunt cu totii ok si grasunei!

Eu sunt azi pe fuga (cand nu sunt eu pe fuga?!?) insa va citesc cand ajung acasa.
Noutati nu avem si nici invataminte de impartasit! Asa ca vorba lui Simonix, citesc si bag la cap ce scrieti voi.

Ina

camesha de npoapte, pe la tarabe, dupa alea de incaltsaminte,la o taraba pe partea stanga. Prima data se remarca halatele de mamaie!!! groaznice, apoi se vad mari falfaind camashile de noapte cu nasturi sus, mai urate decat ale mamaiei, si o intreb: dar de gravide nu aveti? Si le etaleaza repede.... 25 roni, erau si rosii, si verzi brotac, si crem, cu un desen cu o barza cu bb in cioc, si cu despicaturi de scos tsatsele. Nu mai tin minte cat is pijamalelele.. din alea am vazut la o taraba vecina. Io camasha de noapte am zis sa iau.

si o burticutsa

Mergi la inceput

simonacip si noi te pupam!! stai cuminte un pic in pat. Nu mai e mult, 3 sapt.

si o burticutsa

Mergi la inceput