Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cleo - stiu ca baietii isi dau drumul mai tirziu, cel putin asta e tendinta in ultimii ani, dar din pacate la noi chestia asta e dublata si de aceasta intirziere. Oricum eu cred ca tarie ca el va recupera foarte bine si asigurarile medicilor sunt tot in directia asta, doar ca nimeni nu ne poate spune cind anume se va intimpla minunea...
Alysh - ma bucura recomandarea ta - si eu am invitatie pentru miine la "Restul e tacere" si am sa ma duc! Abia astept sa mai vad si eu un film la cinema, nu am mai fost de o vesnicie si era unul din lucrurile care imi placeau cel mai mult inainte sa-l am pe Stefan...
Gabitzam - multi pentru Andrei!

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

gabitza, insanatosire grabnica!!!!

Si eu am racit iar, azi ma duc doar pe la ora 13 la servici, sa-mi rezolv cateva fleacuri ce mai erau de rezolvat, iar de maine imi iau medical, ca nu se mai poate, sunt varza...

La noi e un vant si o furtuna ingrozitoare, ieri a plouat in draci... Bine macar ca nu e frig, dar umezeala asta e tare benefica pt. raceli, fir-ar sa fie...

Aveti grija de voi, fetelor!

Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Buna dimineata mamici si burtici,

Cer in genunchi iertare pentru absenta de vre-o saptamana. N-a fost vina mea, jur! Nenorocitul de calculator a hotarat sa se strice tocmai acum cand ajunsesem sa nu pot dormi noaptea fara sa vad cine ce a mai scris pe aici! I-am venit insa de hac si l-am reparat. Am reusit sa citesc doar ultimele cateva pagini si ce-am vazut?
Simonacip imi pare tare rau sa aud vesti nu tocmai stralucite. Oricum, sunt convinsa ca totul va fi bine. Stai cuminte si odihneste-te. Asa va fi si bebe din burtik cuminte si va avea rabdare pana in ziua cea mare. Curaj ca nu mai este mult!
Trebuie sa subscriu in doua noi cluburi: al burticilor cu probleme de respiratie si al celor ce se apropie de centenarul kilogramelor. Da’ scapam noi de toate astea si nu ne lasam, nu?
Am fost zilele astea si la eco si am primit vesti bune. Totul e ok, flacaul care isi sugea degetelele de zor sta transversal deocamdata si e cu o saptamana mai marisor decat standardele. Dar dl dr m-a dezamagit putin pentru ca nu vrea sa-mi faca cezariana. Eu vreau sa-mi leg trompele si ma gandeam ca ar fi cel mai simplu sa fac 2 in 1 si nasterea si legarea trompelor. Ma pregatisem deja psihic, cand lupul cel rau mi-a dat planurile peste cap.Dr. a spus ca e mai bine sa nasc natural si sa-mi lege trompele dupa un timp, laparoscopic, si taietura va fi de doar 1-2 cm. Ok, poate ca are dreptate, dar ce te faci cu nebuna care deja isi montase creierasul? O sa-mi treaca pentru ca am mare incredere in dl. Dr.

27+6 Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

ancaurn, asha fac calculatoarele!! ne submineaza! atat ca io am acasa 2 care merg, dar, desi noaptea am perioade de nesomn... mi-e asha o lene sa ma ridic! si stau in pat si ma rog : DORMI DORMI DORMI. ca altfel..ma apuca la 7, cand s-a luminat afara si incepe tati sa se pregateasca de scarbici.
Stii ce dor o sa ne fie de perioadele astea? oho... A, pai tu stii, ca mai ai o printsesa acasa!

Despre legat trompele...zic ca are dreptate dr tau. Operatia e pe supr mult mai mica. Adica..una e cand taie muschiul pe o dist. x, si alta doar cand te intseapa.

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor !!!

Scuze dar am fost cam ocupata in ultimul timp. Ieri seara am citit tot tot din urma... un capitol si ceva.... .......Mult ati mai scris.
Simonacip imi pare tare rau sa aud ce ai patit. Sa stai linistita si o sa vezi ca DD te ajuta si pe tine si pe bebe si va fi totul bine.
Fetelor si eu am vazut aseara emisiunea de pe Prima. M-a impresionat mamica aceea. Ce tanara era!!! Doar 23 de ani... Sa stiti ca eu cand vad emisiuni de genul asta ma apuca smiorcaiala.... O fi de la hormoni...Mai este sau ..aera ceva emisiune in genul asta pe zone reality si pe nemti nu stiu exact pro7 sau rtl.

Ah sa va spun ce va. De ieri sunt oficial in prenatal. Gata nu mai merg la job decat in vizita si cand va sosi persoana care ma va inlocui sa o pregatesc putin. M-am plimbat ieri prin jumatate de oras ca era asa frumos afara.. si cald.... O adevarata placere! Si azi o sa fac o plimbare in jurul pranzului.. ma duc la mama sa mananc

Va pup pe toate!!!!

Cristina 31+ viitoare de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

acum am venit de la eco si mi-a zis ca totul este OK, ca bebelina s-a asezat bine cu capul jos, are 2kg, si fara probleme. Mi-a facut o poza de la nasuc si la gurita si barbita si mi se pare ca seamana foarte mult cu Vlad, draga de ea.
MissParker, si mie mi-a iesit 198 valoarea dupa o ora si mi-a zis ca am diabet de sarcina si ca trebuie sa fac un regim de 2.000 cal. Nu este greu, doar ca din dulciuri mananc doar cele fara zahar, cu aspartam.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

33+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna, fetele,

acum am venit de la eco si mi-a zis ca totul este OK, ca bebelina s-a asezat bine cu capul jos, are 2kg, si fara probleme. Mi-a facut o poza de la nasuc si la gurita si barbita si mi se pare ca seamana foarte mult cu Vlad, draga de ea.
MissParker, si mie mi-a iesit 198 valoarea dupa o ora si mi-a zis ca am diabet de sarcina si ca trebuie sa fac un regim de 2.000 cal. Nu este greu, doar ca din dulciuri mananc doar cele fara zahar, cu aspartam.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

33+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

eee, ce bb grasutsa ai! 2 kile la eco? sa iti traiasca!

si o burticutsa

Mergi la inceput

fetele care sunteti in prenatal, ce acte ati dus si unde?
Acum imi face economista dosarul pt ITM; incerc insa de luni sa sun la dr de familie si nu dau de ea! sa o intreb ce hartii sa ii duc....
Plus, ca la ITM tre sa semneze un dr o hartie cum ca sunt gravida. Ce dr sa semneze? ce, parca nu se vede ca is in luna a8a???

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fete harnicute!

Imi priesc zilele libere, azi m-am plimbat ca nebuna, bine, dimineata la "vampir" la institut, sa mai vedem cu anticorpii de RH, apoi am fost si eu in Obor, ca am auzit-o pe Cleo (si nu numai) ca si-a gasit lucruri pe acolo. Mi-am luat si eu chilotii "moartea pasiunii" si cateva perechi pt sarcina, super draguti cu talia joasa si ne-... apasatoare. Am gasit si camasa pt alaptat, 42 lei, dar cand am ajuns acasa, mi s-a parut ca-mi vine aproape la fix si ma gandesc oare atunci o sa-mi mai vina??? Dar imi place, are un bumbac foarte bun. Cat despre blugi... Doamne!!! Sub 110 lei nu gasesti frate, asa ca am zis pas, i-am mai luat lui bibi niste ciorapei si caciulita aia cat portocala de care zicea Gabi... ooff ce mica mai e.

Acum, imi ramane sa ma odihnesc si sa va citesc.
Ina Bafta mare la doctor! (Avem doctor azi, nu?)
Onyx chiar voiam sa te intre ce-ai mai facut cu glicemiile.

Aaaa..fetelor am vazut si eu emisiunea de aseara, ma relaxasem eu ca incepe, cu o placintica langa mine... ce mi-a mai trebuit ceva??? M-a busit un plans la fazele "tari"... Nu stiu de ce, nu cred ca de frica, emotii mari, Doamne cred ca e cel mai mare miracol al naturii nasterea asta!

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna fetelor! am fost si noi la ecograf si la-m vazut pe BB......e un dulce.....e mare baiatul si i-am vazut putza.....in rest dr zice ca e bine si e angajat cu capul in jos.

mai am 2 zile de mers la servici si intru in medical o saptamana si din sapt 32 in prenatal.....yupiiiiiii

va pup pe toate si pe toti

emycor30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by cleo78

ancaurn, asha fac calculatoarele!! ne submineaza! atat ca io am acasa 2 care merg, dar, desi noaptea am perioade de nesomn... mi-e asha o lene sa ma ridic! si stau in pat si ma rog : DORMI DORMI DORMI. ca altfel..ma apuca la 7, cand s-a luminat afara si incepe tati sa se pregateasca de scarbici.
Stii ce dor o sa ne fie de perioadele astea? oho... A, pai tu stii, ca mai ai o printsesa acasa!

Despre legat trompele...zic ca are dreptate dr tau. Operatia e pe supr mult mai mica. Adica..una e cand taie muschiul pe o dist. x, si alta doar cand te intseapa.

si o burticutsa

CleoSi eu dorm foarte putin noaptea de pe la 11 pana pe la 1 cand duc maimuta mica la baie ca ea saraca nu se trezeste altfel si avem surprize, apoi stau cu ochii-n tavan, mana pe burtica si povestesc cu bebe Dragos pana pe la 5 ( ca trebuie sa vem si noi momentele noastre de intimitate, nu?), mai trag un pui de somn pana la 7 cand tot familionu' e in picioare. Dar... cine crezi tu ca se arunca in pat dupa ce trimite uraganul la gradi si sosul la scarbici? EU...si nici ca-mi pasa ca am vase in chiuveta, covoare neaspirate si gresia patata. Neeee. Il asteptam pe bietul tati si facem impreuna ca mami e obosita din cauza de bebe in burtica. Stii, cred ca e adevarat ca baietii sunt mai puturosi (paca tu spuneai asta) - eu sunt dovada. Cand eram insarcinata cu Cezara eram foarte activa, nu puteam sta deloc intr-un loc. Acum in schimb...mi-e o lene de ma doare.
In ceea ce priveste nasterea si legatul trompelor, stiu ca dr are dreptate si e mai bine asa. Oricum, parca imi era putin frica de cezariana. Totul e ca ma pregatisem psihic pentru asta. Greseala a fost a mea ca am hotarat practic singura, fara sa vorbesc mai intai cu dr. Dar bine ca suntem sanatosi, nu? faptul ca ma trimite la nasterea naturala si nu la cezariana inseamna ca totul e foarte bine atat cu mine cat si cu bebe!

27+6 Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput