Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sanatate muuulta Gabitzam...si refacere rapida.

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bune fetelor!

simonacip Sunt si eu cu gandul la tine. Totul va fi bine pentru ca tu esti o fire optimista si asta conteaza foarte mult. Sa stai linistita si relaxata, da?

alexuta75 Si pe mine m-au apucat durerile de burta (destul de rar), dar am destul de des contractii, nedureroase.Eu nu iau no-spa, dar am sa vorbesc cu dr despre asta. Trebuie sa ma interesez si de un medic pediatru..

Vineri cand am fost la eco mi-au inregistrat si pe cd, insa..surpriza.. cand am ajuns acasa si am vrut sa-l vedem..era al altei persoane... Asa ca luni am fost la spital, in speranta ca se va rezolva problema, dar, din pacate nu s-a mai putut face nimic, pt ca cd-ul meu s-a pierdut pe undeva, iar inregistrarea nu a fost memorata in calculator..offf.. asa m-am necajit...

Alina 30+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele, o zi frumoasa sa avem!
Gabitzam - sanatate multa!
Dordia - sunt cu tine - si eu ma apropii vertiginos de 100 de kile... of, of, mai, mai....

Din emisiunea de aseara de la prima am prins doar sfirsitul ca am fost cu Stefan la logoped - dar m-a impresionat si pe mine! Am vazut ca mai aveau o fetita mai maricica - m-a distrat cum incerca ea la sfirsit sa linisteasca bebeii care urlau de foame

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Leeloo, stai asa ca si eu tot la categoria grea intru, cred ca pina in iunie ajung la un kintal.
De ce l-ai dus pe Stefan la logoped?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by cleo78

laura, nu te mai uita la prematuri!! Pt ca.. te sperii.
Sa nu uiti ca sunt mai multe grade de imaturi; plus ca daca e ceva in neregula, o interneaza si 1-2-3 zile, cat isi fac efect injectiile de maturare...mai pacalesc sarcina. Iar daca era asha grav, ii facea internare si injectii pe loc, astea sunt valabile pe o perioada x.
Sa nu uitam, e in sapt 32 si alte probleme nu are sora ta, medical vorbind, o prelungire a sarcinii de 3 sapt e posibila;dar pana acolo mai e, si depinde de ea sa stea cuminte in pat. Daca sta..probleme nu sunt!!!

Incurajator: barfind cu o prietena, imi pove de X, care in sapt 33 avea colul moale, si ea umbla prin orash. A nascut in sapt 36. FARA NICIUN STRES!!

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Cleo, tu ai dreptate, molipseste-ne pe toti cu optimismul tau!!

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Leeloo, stai asa ca si eu tot la categoria grea intru, cred ca pina in iunie ajung la un kintal.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Pai datorita problemelor ce le-a avut la nastere are o intirziere in dezvoltare. Motor a recuperat, dar inca e foarte in urma cu limbajul expresiv - la 3.5 ani el e la nivelul de exprimare expresiva al unui copil de 1.5 ani asa ca am inceput lucrul cu un logoped. Merge greu, ca Stefan e tare incapatinat si recalcitrant la incercarile de repetare a silabelor dar sper eu sa avem la un moment dat si vesti bune de dat!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata.... eu ieri am stat numai cu gandul la Simona, n-am avut altceva in minte...

am fost la fimul lui Nae Caranfil "Restul e tacere" pe care vi-l recomand cu caldura.....merita vazut. Poate in alta parte decat la Mall unde aerul conditionat functioneaza la intensitate maxima si sonorul la fel. Bebe fusese linistit toata ziua ieri.......ei bine cand am ajuns seara la film se zbatea saracu'..cred ca nu-i placea deloc sonorul ala dat la maximum.

Fetelor, pe mine dimpotriva, Tardyferonul ma constipa. Pana sa-l iau n-am avut nici o pb.

Dordia, bafta la eco. Stai linistita, am inteles ca bebe se simte cel mai mult si cel mai bine intre saptamanile 20-30. Apoi creste si nu mai are loc sa faca atat de multe tumbe. Nici eu nu-l simt asa des ca inainte, il simt rar, dar bine, adica imi baga uneori un upercut de vad stele verzi.

Gabitzam, ai grija de tine. Sa-mi spui si mie ce-ti da pt anemie.

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si Andrei si-a dat drumul foarte tarziu la vorba, cam acum o luna, pe la 2.8 ani. Acum isi imbogateste vocabularul dar inca nu leaga propozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by gabitzam

Pai datorita problemelor ce le-a avut la nastere are o intirziere in dezvoltare. Motor a recuperat, dar inca e foarte in urma cu limbajul expresiv - la 3.5 ani el e la nivelul de exprimare expresiva al unui copil de 1.5 ani asa ca am inceput lucrul cu un logoped. Merge greu, ca Stefan e tare incapatinat si recalcitrant la incercarile de repetare a silabelor dar sper eu sa avem la un moment dat si vesti bune de dat!

John D. Rockefeller, Jr.

leelloo, tot incurajator, nu te alarma, baietsii is mai potoroshi la vorba. De fapt, la toate! Is mai potoroshi shi gata! Fetele is istetse si vorbaretse... hihihihi.

Deci miine la Filantropia la curs, fetelor,da? la 17 ajung io...ca fug de la scarbici, si tre sa il pescuiesc si pe tati de pe traseu.

P.S> Ecografie am abia marti. NU MAI AM RABDAAAAAAREEEE

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata mamici si burtici,

Cer in genunchi iertare pentru absenta de vre-o saptamana. N-a fost vina mea, jur! Nenorocitul de calculator a hotarat sa se strice tocmai acum cand ajunsesem sa nu pot dormi noaptea fara sa vad cine ce a mai scris pe aici! I-am venit insa de hac si l-am reparat. Am reusit sa citesc doar ultimele cateva pagini si ce-am vazut?
Simonacip imi pare tare rau sa aud vesti nu tocmai stralucite. Oricum, sunt convinsa ca totul va fi bine. Stai cuminte si odihneste-te. Asa va fi si bebe din burtik cuminte si va avea rabdare pana in ziua cea mare. Curaj ca nu mai este mult!
Trebuie sa subscriu in doua noi cluburi: al burticilor cu probleme de respiratie si al celor ce se apropie de centenarul kilogramelor. Da’ scapam noi de toate astea si nu ne lasam, nu?
Am fost zilele astea si la eco si am primit vesti bune. Totul e ok, flacaul care isi sugea degetelele de zor sta transversal deocamdata si e cu o saptamana mai marisor decat standardele. Dar dl dr m-a dezamagit putin pentru ca nu vrea sa-mi faca cezariana. Eu vreau sa-mi leg trompele si ma gandeam ca ar fi cel mai simplu sa fac 2 in 1 si nasterea si legarea trompelor. Ma pregatisem deja psihic, cand lupul cel rau mi-a dat planurile peste cap.Dr. a spus ca e mai bine sa nasc natural si sa-mi lege trompele dupa un timp, laparoscopic, si taietura va fi de doar 1-2 cm. Ok, poate ca are dreptate, dar ce te faci cu nebuna care deja isi montase creierasul? O sa-mi treaca pentru ca am mare incredere in dl. Dr.

27+6 Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput