Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (14)
Raspunsuri - Pagina 20
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Gina-ce frumoasa e poza de 8 martie
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
Mersi frumos pentru complimente!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Meiiii cat am avut sa citesc , a trebuit sa ma opresc si pe la poze ca doar noah....
Sorina bine ai venit printre noi sa iti traiasca printesa ca e o dulce si trimitem multi
Gina nu am iesit cu "ala micu" ca a adormit dar am iesit numai noi douaam fugit de "ala micu"
Fete ficamea are un iepuras si la care ficamea ii spune "ala micu" daca nu e pe langa ea zice "unde e ala micu?"
Ieri a vazut o caruta cu un cal si imi zice ca sunt doi si eu am intrebato cati sunt si imi zice "aaa e numai unul ce naloada sunt...." si eu ii explic ca nu e naroada ci doar mica si nu stie si fata imi zice "aaaa atunci tu esti naloada"
Na vedeti ce de minune ne intelegem?
Vape toate
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Ce tare e Teo!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
Sorina, am reusit acum sa-ti vad pozele cu printesa. Chiar ca sta bine in picioruse, bravo! Al meu a luat-o tarziu in picioare, pe la 1 ani si 3 luni. Iar de mers bine-bine abia la 1 an jumate'. Cam asa avea si al meu parul la 1 an si i s-a schimbat un pic, cand l-am tuns, dar daca o tunzi, tunde-o scurt, nu 0. E o scumpa, ce mai! Mai ales cu rochita aia de ocazie, e o dulce! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

de relaxare si cate o