viza pt Emiratele Arabe

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfynana spune:

am scris la ambasada si mi-au raspuns:
In cazul in care va invita cineva, aveti nevoie de:
- copia de pasaport + copia permis de sedere a persoanei care va invita .
- Invitatia ( cu datele exacte a personei care va invita cum ar fi adresa, numar de telefon etc.)
- Extras de cont in valoare de 5000 de euro pe numele solicitantului
- Asigurare medicala valabila pe teritoriul E.A.U.
- Doua poze .
- Copia de pasaport
- Formular tip ( se ia la sediul ambasadei )
- Taxa de viza este 200 euro in momentul aprobarii. Viza are o valabilitate de 30 de zile din momentul intrarii in EAU si este valabila 3 luni de la emitere.
Se primeste raspuns in 14 zile lucratoare .

In cazul in care va invita cineva, va poate obtine viza din E.A.U. mergand la serviciul de imigrari al orasului in care este stabilit si urmarind pasii de acolo

Ori prin agentie de turism, sau hotel din Dubai, ori ca se cumpara bilet de avion la compania Fly Emirates si compania asigura viza.

ceea ce nu am priceput eu este treaba cu extrasul de cont, de ce vor extras si mai ales cu o suma asa mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ca sa demonstrezi ca ai destui bani in cont ,ca iti poti perimte sa te intretii fara probleme in Dubai si ca nu o sa fii in situatia de a te apuca de alte chestii pe acolo, pentru a face rost de bani. Bine, asa e la teorie,ca la practica e altfel. Daca vrea cineva sa se apuce de prostii, o face oricum, chit ca are 5000 de euro sau mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

strumfynana taxa de viza este 200 dirhami, cu siguranta, si nu euro

extras de 5000 euro, e cam mult la cati vin aici,e posibil sa fie tot dirhami, si stiam ca se depune o garantie de 5000 dirhami, care ii recuperezi dupa ce persoana pleaca

Mergi la inceput