viza pt Emiratele Arabe
Raspunsuri - Pagina 3
aniela23 spune:
am revenit din Dubai, sunt deprimata sa revin in Londra cea ploioasa, a fost minunat in vacanta.Sincer nu am fost prea impresionata de oras pt ca jumatate e inca in constructii si cealalta jumatate e plina de zgarie nori, cel putin partea de oras pe care am vazut-o eu asa era.In schimb am vazut multi arabi si araboaice frumoase, si mult mult soare (noi in UK nu am avut vara de vreo 2 ani deci eram tare ''insetata'').La hotel bauturile erau foarte foarte scumpe, cam 4 lire pt bauturi nealcoolice si 7-8 pt cele alcoolice (8 lire un pahar de vin....!!!!!!!!)Am fost la carefour si am luat de acolo bauturi pe care le-am bagat in minibar la hotel dar pe plaja tot a trebuit sa cumparam ceva rece.In fine,e dreptul lor sa puna ce preturi vor dar mi se pare exagerat de scump comparativ cu preturile de la super market.In rest nu am facut mare lucru in afara de stat cu burta la soare...Ah, ba da, am fost in desert pt o seara cu un 4x4,a fost frumos.Ahh, si partea mai putin frumoasa :in drum spre aeroport al meu barbat si-a uitat telefonul in taxi, si cand am sunat la texi cateva minute mai tarziu soferul a zis ca nu e nici un telefon in masina, desi eu stiu 100% ca l-am vazt pe scaun.In fine, se putea intampla in orice tzara , e vina lu' desteptul meu ca e cu sfecla'n nori
tatiana87 spune:
aniela, zborul cu Etihad cum a fost? cand ai ajuns in Londra? te intreb ca poate te-ai intors cu acelasi zbor cu fiica-mea...fiica-mea lucreaza stewardesa la Etihad si chiar a avut zbor de la Abu Dhabi la Londra, a ajuns in 28 seara in Londra...poate ati venit cu acelasi avion.
sper totusi ca te-ai simtit bine in Emirate...fiica-mea e foarte multumita de conditiile de acolo si vrea sa merg si eu in vizita...sper sa reusesc:)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ache
Oare e recomandat la gravi plaja, sau ma bronzez cu pete?
asteapta putin cu bronzatul...desi daca a itimp cateva minute nu strica -ma refer chiar si la o plimbare in bataia soarelui - altfel risti sa ai pete brune pe fata,speider veins ...
apa e super si acum - am fost vineri dar cand eram insarcinata nu mergeam ...
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Laura T spune:
Si noi ne-am intors de cateva zile, dar pot spune ca ne-a placut mult chiar, am facut turul cu Big-Bus-ul, croaziera pe Creek cu dhow-ul, am trecut chiar si cu ambra de pe o parte pe alta sa vedem cum e, am fost o seara in desert (unde am murit de frica la raliu cu 4x4 pe dunele alea mari, dar a fost fain pana la urma si la masa si spectacolul de bellydance, mi-am facut chiar si un mic "tatuaj" cu henna - hehe, femeie serioasa sunt eu?), hotelul a fost neasteptat de bun pt cele 3* ale lui, mall-urile mi s-au parut un fel de muzee moderne (am vizitat Mall of the Emirates cu partia de ski, Burjuman Center, Deira City Center, Wafi - asta chiar muzeu, mai ales la subsol noile galerii) de unde am si cumparat cate ceva, plaja super (cam murdar lasau insa in urma lor, cred ca nu atat turistii cat localnicii) cu marea calda, turcuaz, lina...supeeerrr (am fost la Jumeirah Beach Park - plaja privata, dar si la Open Beach langa Burj al Arab sau langa Moscheea Jumeirah......intr-un cuvant vom mai reveni, data viitoare vom lua si copiii (ca sa mergem si la Wild Wadi si la Dubailand cand s-o deschide) !! Mi s-a parut f. ieftin taxi-ul, la fel si mancarea rezonabila la pret (mai ieftina ca in Europa...ei bine, nu am fost la restaurante de mare lux) si f. buna (mai putin alcoolul care era scump, acolo unde era, dar nu ne-a interesat; eu am un fix cu fresh juice-ul si acolo era peste tot). Si a fost o vreme superba, am venit bronzati bine!
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Luna75 spune:
Laura asa Da
ce impresie ti-au lasat localii? din ce in ce mai putini in Dubai...aceia invesmantati in alb,femeile invaluite in negru - primul impact aeroport
chiar asa cu mati fost primiti acolo? caci erau n.si n.de discutii...si la o adica orice parere conteaza
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
tatiana87 spune:
Luna, poti sa-mi spui te rog, am citit undeva si vreau sa stiu daca e adevarat...in Emirate,bancile dau credite cu 0% dobanda? pentru cei care lucreaza acolo bineinteles.
Laura T spune:
Luna, nu prea am avut treaba cu localnicii, pitoreasca privelistea gagicilor "invesmantate" in negru pe caldura aia, nu am putut zice decat "vai de ele", intrau si in mare asa cu cearsafurile pe ele, dar nu ne-au deranjat cu nimic. Toata lumea a fost foarte amabila, la hotel, la restaurante, peste tot...mai suparatoare erau gruparile de indieni care se plimbau cate 10 pe plaja in zilele libere (vineri si sambata)...dar nu erau necivilizati, nu "acostau" pe nimeni sau cel putin nu am vazut eu.
M-am indragostit de lumea aia diferita...si acum mi s-a pus pata sa merg in Iordania in excursie!!!
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
aniela23 spune:
Tatiana, zborul a fost minunat,m-am uitat la vreo 4 filme :).Papica buna, ne-au dat si inghetata,hihi, nu a intarziat avionul deloc deci sunt tare multumita de Etihad.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aniela23
Tatiana, zborul a fost minunat,m-am uitat la vreo 4 filme :).Papica buna, ne-au dat si inghetata,hihi, nu a intarziat avionul deloc deci sunt tare multumita de Etihad.
Ettihad e dar incearca si Emirates
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by tatiana87
Luna, poti sa-mi spui te rog, am citit undeva si vreau sa stiu daca e adevarat...in Emirate,bancile dau credite cu 0% dobanda?
ai citit bine dar nu pentru cei care lucreaza aici ci pentru locali
ma gandesc ca tu intrebi din perspectiva fetitei tale - iata la ce se poate astepta
3% dobanda pentru achizitionarea unei masini
pana la 10% pentru o casa
si 5% pentru nevoi personale
conditia principala e sa aiba un venit sigur,un cont la o banca unde sa intre salariul (salariu nu mai mic de 3000 DH),adeverinta cu salariul de la locul de munca si copie dupa pasaport si cateodata chiar si 2 poze,tip pasaport
mult succes
de asemena sa aiba in vedere si instrumente de economisire gen national bonds,certificate Mashreq bank,Emirates bank,Union National Bank
oricum in top national bonds - poate sa investeasca minim 100 de Dh primeste 10 certificate 10 sanse de castig iar extragerile sunt lunare - premiul cel mare (lunar) un milion de dirhami aprox.300.000 de $ iar la Masreq sunt cateodata si 5 milioane in joc dar nu lunar ci semestrial
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei