Nou stil de viatza (188)
Raspunsuri - Pagina 5
liris spune:
neata!
Vio (Violeta70), multa sanatate!!!
ca sa-ti raspund: dupa ce am terminat masterul in 98 am plecat la Madrid. am inceput acolo un doctorat pe care l-am abandonat dupa 2 ani. m-am mutat in Olanda. unde am reinceput un doctorat. pe asta l-am terminat 5 ani mai tirziu. apoi am mai stat 2 ani in Olanda. si acum ne-am transferat in US. miscare pe care in parte o regretam. consideram noi (cam tirziu e drept) ca cine a trecut prin europa de vest are setate alte standarde. pe care, cel putin aici in valea siliconului, nu le mai pupi ... un drag profesor de la Electronica ne tot repeta si sfatuia iar noi am crezut ca suntem mai grozavi si ca stim mai multe ... si ne-am facut hachita, dar cu ce pret?!
aici, in continuare, stau acasa cu baietelul meu si am inceput sa ma uit de cite un job.
sa aveti un 8 Martie vesel si cu flori multe!
ati vazut ca libertatea are saptamina asta baiat la vreme si baiatu de la pagina 5 ... eu va ofer un mic samurai.
anky spune:
Buna seara fetelor,ma bucur ca filmuletele va sint de folos.Am sa va mai pun filmulete cu ceea ce cred eu ca merita.
Vikinga,yuhuu...areti traznet,vezi sa nu devina prea gelos italianul tau,imi place ca nu te lasi nici o clipa.
Filmulet cu mine nu stiu cind am sa fac,pentru mine cursul acesta a fost kickul de care aveam nevoie pentru a ma tine de sport,ma motiveaza foarte tare.
Zuzulici,asa e cind faci sport maninci mai mult,important e sa maninci sanatos si ca arzi caloriile ingerate.Vei slabi mai incet dar sigur.Spor la abs-uri,go,go..Zuzulici, go.Up and down,up and down..
Tumpi,nu te necaji ca poti face abdomene standing.Baga un ochi aici.
http://www.youtube.com/watch?v=TGRjfYXqyVE
Carmen,ai terminat mucenicii?.Nici la Cluj nu se fac dar stiam cam despre ce e vorba.
Liris,la ce standarde te referi mai exact.Eu am mai spus ca ne tenteaza si pe noi sa ne mutam in State dar mi-e sa nu ne para si noua rau dupa aia.In vacante ne place mult dar acuma sigur ca nu stiu cum e sa traiesti efectiv acolo.Ce mai zice mister "Terminator" ?
Delia,da,la exercitiile astea ma refer si eu care iti solicita lower back-ul.
Fetelor,succes la toate cu sportul,e sansa noastra de a ne mentine in forma si de a ne tonifia corpul.
Ma duc la sala,azi am body toning,so,cu ganterele in actiune.
Anca,mami de doi nazdravani
violeta70 spune:
Buna seara!
Am revenit si eu dupa ce azi m-am cam plimbat. Dupa ce am fost la spital (cu taxiul, care saptamanile astea mi-a cam golit buzunarele)de mi-am luat biletul de iesire si concediul medical, m-am intors acasa pe la ora 13.00 (cu RATB-ul). Am mers incet, dar au fost cam aglomerate mijloacele de transport. Apoi pe la 15.00 am mers la firma, unde am stat pana la 18.30. Nu m-am simtit rau, taietura de la operatie aproape ca s-a inchis. Oricum, mare efort nu fac, cat mai merg pe jos, incet, si cat stau la servici, pe scaun.
Liris merci pentru raspunsul tau si-mi pare rau ca nu sunteti multumiti de schimbare. Sincer, eu credeam ca In USA ar fi mai bine decat in Europa, si mai ales in tarile nordice, unde oamenii (se stie) sunt mai reci. Cel putin englezii asa sunt (in 1990 am avut ocazia sa stau 2 luni la Londra, cat tatal meu era diplomat la amabasada). Oricum, poate lucrurile se vor mai schimba. Apropo, ai un ingeras super scump. sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Bafta multa in continuare.
Zuzi , ca sa-ti raspund, habar nu am daca pot obtine o prelungire de concediu medical. In 12 ani de cand muncesc, este primul concediu medical de care beneficiez. Probabil, cu medicul de familie, pot obtine, dar sincer nu mai pot sta acasa. Oricum, doctora mi-a dat concediu medical pana in 11.03, inclusiv, asa ca miercuri ar trebui sa merg la servici. Binenteles ca eu voi merge de luni, dar tot asa, cate putin. Si hai sa va spun ceva, de rasul lumii: (probabil doar in Romania se poate intampla): concediul medical pe care mi l-a dat de la spital, este cu codul 01 (adica boala obisnuita - decontare 75% din salariu), si nu stiu cui i-ar conveni. Cica eu nu am fost urgenta medico-chirurgicala (cod 06 - cei din Romania stiu despre ce vorbesc- cu decontare 100%). Oare ar fi trebuit sa astept pana faceam cine stie ce infectie (adica sa se fi spart chisturile in mine), ca sa fiu urgenta medico-chirurgicala? Este un sistem de tot c...... In schimb, daca mergi la medicul de familie si esti racit, cu tuse, febra si altele, esti de cod 06. Asta este. Asa ca Zuzi mama, nu prea imi mai permit sa stau in concediu medical.
Hai ca iar m-am intins cu povesti de ale mele.
Maine cred ca o sa stau acasa, nu am sa ies, poate pe seara, sa merg pana la socrul meu., iar duminica voi merge la ai mei, ca tot se lasa sec.
Va doresc un week-end placut, insorit si plin de evenimente.
Pupici
P.S.: Carmen m-ai omorat, faci mucenici moldovenesti...? cand mananci, sa te gandesti si la noi. Sunt mortali. Ai mei fac din cei oltenesti, cu zeama, care binenteles ca imi plac
Pupici
hcclara spune:
Tumpi,Carmen, multumesc ca m-ati lamurit, eu nu am auzit de mucenici pana acum, de fapt sunt mai multe pe care nu le cunosc, odata am auzit-o pe mami dulce zicand ca face parjoale, atunci am intrebat-o pe mami ce-s alea, ca in zona noastra le zice chiftele...atunci la alt topic vorbeau fetele de tochitura, eu habar n-am avut ce e aia...
Tumpi, eu sunt din Timisoara!!!
va las fetele ca a inceput filmul si vreau sa-l vad, nu am citit cu atentie nici din spate ca nu am timp, citesc dimineata!
va pup, noapte buna!
CRISCOSTY spune:
Buna seara fetele!
La multi ani Puskin si Cori, sa fiti sanatoase si fericite!
Zuzi sunt tare ocupata si stresata, dar sper sa-mi treca in curand starea asta. Azi nu am mai avut curs, dar a trebuit sa invat sa-mi fac tema. Si Dany nu stiu ce a avut saptamana asta, s-au plans si educatoarele ca nu le-a ascultat, si pe mine acasa m-a suparat. Dar azi mi-a facut o felicitare frumoasa si mi-a urat "la multi ani mami, sa fii fericita"
Vikinga am vazut si eu pozele, esti foarte frumoasa si arati tare bine.
Liris frumos baietel ai, un scump.
Carmen ai facut mucenicii? Eu fac din aceia cu zeama, maine seara ii fac.
Delia bravo tie ca te tii de sport si Zuzi la fel...felicitarile mele Eu cam calc in strachini si nici sport nu am facut, sper sa nu pun pe mine ca mor de ciuda. De luni ma apuc serios de treaba, ca nu mai tine.
Merg la somn, dorm pe mine si cred ca scriu si aiurea...noapte buna!
Crys si Dany
cornelia_laura spune:
Sper ca nu ati fugit toate la nani. Acum s-au culcat baietii asa ca am zis sa profit un pic.
Noi maine vom merge cu flori la bunica(mama mea) si la mamaia(soacra). Trebuie sa simta amandoua ca e ziua lor. Cat despre mine, singura femeie intre 3 barbati in casa....
Azi am mancat:
- 1 covrig cu sare
- salata orientala, o portie generoasa(cartofi, ceapa, rosie, ardei,masline, ou fiert)
- um pumn de fistic
-ceai, cafea, apa plata multaaaa
Vikinga, OAU, arati super!!!
Delidana spune:
Salutare, Cornelia, nu te-am mai vazut de ceva vreme. Ce mai face Edi? Ii trimit un virtual.
Crys, hai alaturi de mine si de Zuzi, sportive ne facem!
Anky, e super si link-ul cu abdomenele facute in picioare. Le voi incerca si eu.
Liris, ti-am vazut si eu samuraiul. Frumusel foc. Printre acele poze am vazut si o tipa blonda intr-o camasa mov, tu esti?
Va pup, pe miine!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
scurt, ca-s rupta de somn:
Zuzilici, uite sfintisorii, am luat reteta de aici, de pe forum. Au iesit buni, dar m-am chinuit vreo 2 ore sa-i fac. Nu merita, mai bine iti cumperi, .
Vikinga, arati super bine.
Liris, frumos samurai.
Criscosty, noi mergem maine la tara, deci n-aveam cum sa-i fac. Sa-mi spui cum ti-au iesit. Poate-i tragi si-n poza.
Cornelia, distractie faina de 8 martie.
Delia, trimit pachet la tine?
Violeta, Tumpi, Anky, Anda, va salut.
somn usor!
anky spune:
Carmen,ce yammi arata sfintisorii,imi vine sa musc din monitor.
Somn usor fetelor,sa aveti o noapte linistita,sa dormiti bine
Anca,mami de doi nazdravani