Cand bunicii nu sunt de acord!!!
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
Am impresia ca am cam deviat nitel de la "dezacordul bunicilor" care este subiectul de aici. Sper sa nu ne traga de urechi moderatorii.
denialex spune:
Si noi am cam intimpinat ceva probleme cu bunici la inceput mai de voie mai de nevoie au fost de acord mai ales ca locuiesc cu ei , dar de anul trecut de cand s a nascut nepotica mea parca a ajuns subiect interzis s au jenant parca Dumnezeu tine cu ei si uite ca intram in al treilea an de cand ne chinuim cu adoptia sunt curioasa ce vor spune cand vor afla de reinnoirea atestatului , cit despre familie s au prieteni nu am spus nimanui nici fratele meu nu stie credeti ca este bine
misha71 spune:
denialex, parerea mea, insa nu o lua ca atare, ca tu iti stii mai bine familia: ar trebui sa stie TOTI. Si nu sa spui ca si cum ti-ai cere voie, ci ca un anunt: ne-am hotarit sa adoptam. Nu va cer sfatul ci va anunt, asta ca sa evit eventualele pareri contra. Punct. Iar daca inca stati cu bunicii, nu prea cred ca veti scapa de a-si da si ei acordul in scris, bashca celelalte hirtoage, pe care sigur le stii mai bine ca mine.
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
cons spune:
Danialex, nu gresesti cu nimic. Nici eu n-am dat sfoara in tara cand am adoptat copilul. Le-am spus la socrii respectiv la parintii mei cand mi-am cunoscut copilul. La tine este mai complicat pentru ca stati impreuna cu bunici. Dar nu renunta. Stiu un caz asemanator cu al tau. Bunici nu sunt de acord sa adopte fata lor pentru ca au zis ca: ,,De ce sa-i ramana casa unui strain in loc sa-i revina nepotului?". In felul acesta trec peste dorintele noastre de a devenii cu adevarat mame.
asi spune:
Denialex daca locuiti cu bunicii trebuie sa faca si ei analize si fac si ei parte din evaluarea familiei.Nu ati facut asta la primele atestate?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.