Gravidutze si mamici de CLUJ-62

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..cum ma asteptam..piti mi/a slabit 70 de grame in ultima saptamana..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

CIAO FETELOR NU AM INTRAT AZI K AM AVUT MULTA MULTA TREBA, MA PREGATESC PE DUMINIKA SA CHEFUIM DE ZIUA SOTULUI MEU , CARE A FOST AZI.
AM PRIMIT DE 8 MARTIE O FLOARE SUPER SUPER, DE MULT TIMP MI-O DOREAM, CU TOATE K PRIMESC MULTE FLORI DE LA SOTUL MEU AM SI UN MARE AVANTAJ K DE CAND AM RAMAS INSARCINATA EL SE OCUPA DE FLORILE DIN CASA SI LE MERGE SUPER BINE.

ACUMA K SA DORMITI BINE SA VA ZIC CE FAC EU DEFAPT CE PREGATESC IN MOMENTUL DE FATA, FAC SPAGHETE SI ACUMA LLE-AM PUS LA CUPTOR PT O ORA IAR PE CAND AJUNGE YPI MEU ACASA, K A MERS LA O BERE CU PRIETENII IS NUMAI BUNE. CINE VREA???

DISTRACTIE PLACUTA PE MAINE LA CHICAGO , SA FACETI O GALAGIE DE SA LE SPARGETI TIMPANELE LA TOTI , K SA FIE INVATATURA DE MINTE SA STIE CUM SA SE POARTE CU OAMENI.

LA MULTI ANI!!!! TUTUROR MAMICILOR SI PRINTESELOR , adica fetitelor

CU DARG, DIN DRAG PENTRU CINEVA DRAG

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
am avut o cu tati ,am primit doua buchete de trandafiri adica unu pt mine si unu pe iubita noastra
MELI scuze dar is prea obo ca sa mai scriu listutza ,oricum vin aproape toate fetele
eu o sa mi iau o fustitza si o bluzica
GEANY asa e aici e tare aiurea ,doar am factura si ieri l am luat nu acu 1 luna ,dar asta e acum nu prea mai am ce face
ELENUTZA spaghete la ora asta ,bravo si sa va fie de bine

SALONUL E F USOR DE GASIT ,E SINGURUL SALON UNDE NU SE FUMEAZA ,INTRATI FACETI STANGA SI DUPA BAR DREAPTA SI ACOLO E SALONUL

OK VA PUP si de abea astept sa ne vedem maine
incercati sa fiti PUNCTUALE sa nu intarziati mult

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ACEASTA II MICA GRADINA A NOASTRA http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas/photo#5171751102874119010

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI MAMICI!!! SA FITI FERICITE ALATURI DE COPILASII VOSTRI SI DE SOTI!!!

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MAMICILOR MULTE BUCURII ALATURI DE INGERASHII VOSTRI SI TOT CE VA DORITI

ELENUTZA superba gradinutza voastra si noi avem floricele in casa ,ma intreb ce o sa fac cu ele cand mai creste Tiadris ,tare frica mi sa nu se dea la pamantu de la flori ,no las eu nesupravegheata dar you never know:))
n ai patit o cu puiu tau ?
OANA scuze in dimin asta am vaz ca m ai sunat ,aveam telef pe silence

CRISTINUTZA mi ai luat o inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, MAMICI!SA FITI IUBITE, IMPLINITE SI FERICITE!!!
Ati vazut ca ploua,nu?Offf..poate se face vreme buna pana la urma, incerc sa nu-mi pierd optimismul...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

meli, eu o sa fiu singura imbracata urat ma imbrac de strada, ca nu ma incap inca hainele normale
la multi ani! noua

mami de irina

Mergi la inceput

ADRIANA si ce i daca ploua in sufletul nostru E CEA MAI FRUMOASA ZI ,SUNTEM MAMCI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, vesnic optimistaMultumesc

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput