Gravidutze si mamici de CLUJ-62
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
lore, si canapelele mele sunt parca din acelasi material si culoare ca a ta. ai facut cumva la koala?
hmm..de aia am insistat eu sa am masina de spalat vase, sa nu ne mai certam..da azi cine le mai spala..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dpop spune:
victo, pe noi nu ne ajuta cine stie ce masina de spalat vase. farfurii si pahare bagam, si fff rar oale, cand is semi-murdare. ca ea nu stie sa frece, si am patit sa ramana oalele cu jeg. in plus daca pui oale incap vreo 2-3 mari si maruntisuri langa, nu e rentabil. asa ca in fiecare zi spal vase de mana. dar parca nu as renunta la ea, chiar pt farfuriile alea
medicover - pe rebublicii - fac si analize acolo? in cat timp le fac?
anca.b si pe mine ma enerveaza mirosul, si culoarea verde - eu vreau sa vad culoare la pisu/kk bine. va trebui sa trec la alta firma.
elena, bravo ca edi e bine! rezultatele alea au venit? cum se numea sindromul pe care l-au testat?
alex, da' ziceai ca numa un salon e inchiriat, cum ajungem la ala corect? sa nu ma bag peste altii. pana la urma vin fara irina ca nu mai avem masina si e complicat fara. nasol cu caruciorul, si noi mai facem cate o boacana dinasta sa aruncam ambalaje
mami de irina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Alex-si eu vroiam sa te intreb ca si Diana, cum stim unde sa mergem? spunem ca suntem gasca de mamici, hihi?daca te rog, mai scrii odata daca ai timp listuta cine vine maine? sunt curioasa s-o citesc inca odata.
Lore-crede-ma ca nu, dar a mea e super miscatoare, nu are stare intr-un loc, de cand "umbla" in patru labe, tot s-ar trage peste tot, ce sa fac cu ea in carucior? plus ca ar avea program de somn, si nu are rost sa ma stresez. e 8 martie, hihi, vreau sa pove linistita cu voi. oricum vine vremea buna si tot pe afara vopm fi si sigur o vei vedea(na, acum trebuie sa recunosc ca e cam cheluta a mea si mai vreau sa astept sa-i mai creasca parul, sa faca impresie buna fata de David
Abia astept sa vad maine o gramada de bebei,hihi.acum o intrebare de-a mea ciudata,voi va imbracati elegant, adica Chicago's e un loc mai select? eu n-am mai fost cu toate ca e la un pas de noi.
Geany-eu numai la cele 4 poze de-ale voastre pot sa ma uit.ceva nu fac eu bine, sau numai atat ai pus?
Kitzy-inca putin si-ti tii puiutul in brate. cu cine nasti? lasa ca va trece, ai sa vezi.imi aduc aminte cand eram toate insarcinate, tot de momentul nasterii povesteam, era deja nebunie, hihi.inca putin mami si esti cu minunea.poate se mai intoarce!
Ripley,Soanso-ce faceti mamicutelor?
Natalia-ce mai faci?cum e cu doua prichindele? cum te descurci? am vazut pozele pe care le-ai pus.esti o mami tare frumoasa!si ai doua fetite tare frumoase!poti fi tare mandra!
va pupic,poate mai intru mai tarziu
Meli+Timea-Larisa
OanaAlina spune:
ne vedem maine in jur de 13.30! eu nu stiu cum ajung ca nu depinde numai de mine!
noapte buna! somnic usor! abia astept sa ne vedem!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
geanina-nica spune:
MI SE FACE INIMA MARE MARE MARE ce mandra is de piticul meu.MULTUMESC DE LAUDE.
ACUM am venit ca am vazut alta casa nu-mi place si pe deasupra cere mult,astea nu-s normalioricum mai caut,pana gasesc ceva ce-mi place.
dariaandra-multumesc de reteta.maine o si fac.
meli-eu am intrat acum si ma lasa sa vad pozele mai incearca.
alex-draga dar fara cutie nu ti-l primeste daca ai bonul?Daca nu incearca sa-l vinzi.
ioana-nu-ti face griji ca sigur o sa faca ravagii intre fete,si cu zgarietura e si mai sexi
LA MULTI ANII MAMICILOR SI DISTRACCTIE PLACUTA
MAINE e si ziua de nastere a lui tatal meu.
Victo spune:
meli, eu am mai zis o data.ma imbrac cu sg haine care-mi vin..adica niste pantaloni din stofa, un pic elastici, o camasa si un sacou..ia acu ma uit sa vad si cum va fi vremea
Victo spune:
hmmm nu f cald..si sanse de ploaie.. ma gandeam cat stau eu acolo sotu sa mearga cu piti in parc..om vedea..hai la culcare!
diana, stiu ca oalele nu se spala ca lumea in masina da..eu fac un teanc de vase si numa din farfurii, pt ca noi mancam toate mesele acasa. si numa calculeaza..2 farf dim, 6 la pranz, 2 seara...astea fara ale lui piti...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Geany-am reusit!!!!!!!!sunt super pozele, abia stept si eu ca piti sa creasca un pic, sa vina caldura, s-o balacesc in apa! yupiiiiii!ai o familie frumoasa, sa-ti traiasca!La multi ani tatalui tau!