Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

SE DEDICA TUTUROR RANDUNICILOR (DEJA MAMICI SI CELOR IN DEVENIRE):

http://www.youtube.com/watch?v=VltC_YeyrIY&feature=related

Stiti ce limba vorbesc mamicile cu pruncutzii lor? INGEREASCA.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am uitat sa va zic ca ieri am cump covorasul pt camera lui bebe...este pe albastru cu twitty si pisoiasul rau...nu mai stiu cum il cheama... cel din poza....http://www.antena1.ro/forum/principal/download.php?id=6757....dar la noi pe covoras pisoiul vrea sa=l prinda pe twitty intr-o colivie...am fost f bucuroasa cand l=am gasit pt ca aceleasi desene le avem si pe aplica.

rami26 + 34 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Pai vroiam ciorbita cu afumatura dar am gasit doar pastrama afumata...si tot felul de mezeluri afumate...

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si acum vesti de la noi.

iar am tras o tura de cumparaturi. noi inca ne aranjam casa pentru noi...ca sa nu mai zic ca trebe luat si pentru bb una alta. am reusit sa luam si cadita...cea mai ieftina de pe piata..de la Ikea...dar eu zic ca bb trebe sa fie multumit, nu de alta ca pana in urma cu o saptamana planul era sa fie spalat pe bratul meu sub dus.

am comandat si scutece (azi noapte) si azi la 11 dimineata am primt pachetul. super eficienta si plus super pret. cu o comanda am luat si servetele umede...aici sunt foarte folosite si ceva produse de cosmetica. apropo, ca intreba cineva cate scutece trebuie pt bebe. zice in "carte" ca daca bb are 6 sau mai multe scutece ude pe zi atunci inseamna ca primeste suficient lapte. asa ca eu am luat 288 buc, impartit la 6, ne rezulta 48 zile acoperite. oricum, ce imi place la astia e ca imi aduc cutioaiele acasa asa ca nu trebe sa ma trambalez eu cu ele in spinare...pana ne vom motoriza si noi .
maine iar merg la cursuri de impins si arunc si bomba antivietuitoare miscatoare in casa. uneori stau cu impresia ca e autostrada prin casa: odata vin furnicile, dupa ele apare gecko...si in zilele norocoase apare si cate un cockroach. asa ca de dimineata parasim incita, detonam bomba si lasam sa actioneze cateva ore. naty e interesanta australia dar partea cu lighioanele e aiurea. si apropo de Iulia ta si flacaul meu, ca sovi nu aude, vezi ca o sa fiu o soacra a naibii. nici unul din amicii nostri cu fete nu vor sa se incuscreze cu mine...spun ca mai bine dau fetele la manastire decat nora la mine in casa...oare de ce?...sa fie limba prea ascutita?

mstela ce faci tu cu pilaful? vrei constipatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Haidi maii, da' di ci imi punetzi absent nemotivat? Nu v-am zisara ca joc ieri in deplasare? Gradi, serbare de 8 martie, dus la medic de familie, ramas la babaci peste noapte (care nu-s modernizatzi cu net)!!!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna randunici!

Multumsc de incurajari si sa stiti ca si eu va doresc numai bine la toate dupa trebuintel efiecareia. Nu stiu cum reusiti sa dati mesaje asa personalizate la fiecare...iti trebuie multa rabdare cred...
Sovietica merci de rasuns cu vaccinurile. Poti sa-mi trimiti pe pm linkuri relativ la ce ati citit voi si v-a determinat sa nu faceti vaccinul.
Varuna parca intreba de suport de infasat care se monteaza pe patut. Eu am vazut din lemn la babyconfort pe site. Mie mi se par ok produsele lor.

Aveti idee ce inseamna dureri de spate ca la ciclu... ma iau doar cand merg vreo 10 minute sau cand stau in picioare. Cand ma asez in pat (pe o parte) ma lasa. Dar daca ar fi merg mai mult ma termina, ma taie...oare se apropie momentul? Am inceput sa le simt de vreo doua zile, dar azi mi s-au parut mai dureroase si s-au instalat mai repede decat aseara. Aseara si-au facut aparitia dupa o jumatate de ora de plimbat prin parc...dar azi la pranz dupa 10 minute de mers un pic pana la biserica.

Legat de Mirela POpa, vad ca bebeii cam devanseaza programarile ei. La mine e programata ceza abia pe 14 saptaman viitoare dar cu durerile astea nu prea ma vad asteptand in pat pana atunci. Oricum prima data ma programase pe 19...bine si de gura noastra care vroiam ceza dar cat mai aproape de data limita dar cred ca s-a si incurcat ea un pic la calcule. La noi data ultimului cilul e din burta pusa pe 10 iunie...stim de fapt data conceptiei pe 25-26 iunie...dar pe asta ea nu vrea sa o ia in calcul ca se incurca. Dar noi o luam si implinim 40 de saptamani deci fix pe 18-19 martie.

Va pup dulce si aveti grija de voi.

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Miri .

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Varuna - o supa de cartofi cu pastramaua aia afumata n-ar merge? Eu mai fac supa de mazare uscata cu mezeluri afumate (adica faceam, ca de cand ii pruncul la masa comuna nu mai mancam afumatura, ca nu are voie copilul, asa ca mai degraba am trecut noi la masa pruncului decat pruncul la masa adultilor )

gecko - numa vezi sa nu faci vreun barbatel mare ca poate n-o sa-i vina peste 48 de zile scutecele de nou-nascuti eu am patit cu Vladic asa, ca am luat scutece de nou-nascuti de la 2,5 la 5 kile, si haine de 56 cm, si el s-a nascut cu 3,800 kg si 58 cm, asa ca pampersii abia daca-i ajungeau pana pe sub buric, iar hainitele nu i-a venit nici una, a trebuit sa fuga sotul prin magazine sa am cu ce imbraca uriasul la iesire din maternitate.

Mami 34+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vio merci de infos, m-am interesat si eu pe net si am vazut ca asa e mai bine. Si eu care speram sa trec peste travaliu, asta e, facem ce-i mai bine pt bb, de acum is pe planul 2.
Va calduros pe toate randunicile.

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

GeckoCe de cumparaturi..dar scutecele banuiesc ca nu le-ai luat la fel, ci pe varsta, sau kg bebe, nu?
Cristina, pai asta ziceam si eu, raspund dak am ceva de zis...dar se intampla sa vreau si eu ceva si sa nu ma vada nimeni, asta e, nu-i bai...nu-s numai eu aici, suntem multe..
Cory superb clipul!!
se pare ca barza are treaba la alte randunici, mai mari ca mine: Mussara si Violeta, asa ca bafta, fetelor!!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput