Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Bravo fetele, asa va vreau!

nea, nea, nea...mie imi place ala gri cu bleo, nu stiu ce, nu stiu ce...pai tine , mai Ioana, ca deh, ai baietzel...dar uiti ca unii dintre noi au pierdut putza pe drum...si daca a mea e albinutza, nu trebuie sa compleam si noi acolo paleta cromatica...si caruciorul e putintel greu, dar 13 kg cantareste coletul, cu toate componentele (ori nu se monteaza toate odata pe carutz, ca sunt 3 piese plus cadrul de aluminiu)...

stela, felicitari pentru 33 de saptamani...de acus poti sta linistita vba aia...dar tot la pat! sorry borry!pupe fata cu dureri de spate si trimit si un masagel virtual!

asadar, Rebeccai i-au crescut cornitze de la atata laudat...ce vrei mamico, daca ii e drag de tine..vrea si ea sa te priveasca!pupe fete frumoase!

rox, si mie tot asa, mi se pare ca trec repede saptamanile astea...si eu sper ca pe dumunica sa fie montata toata camarutza si partial aranjata...

varuna, spor la gospodareala!

livy, tu? nu zici nimicutza?

crisule, pupici multici!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

ariel, spor la plimbaceala...mai incolo merg si eu prin delfin sa vad daca gasesc perdelutza fetii...si sa iau ceva de 8 martie pt mamai si sorutza...

luny, poate nasti si tu pe luni asa, sa-ti fac si eu o vizita...ca luni vin la medlife la predoi mai pasarica!

fug acus sa mai ordonez prin casutza, ca e vraieste!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Aseara am terminat si eu de facut bagajul, adica d epus tot ce trebuie in geanta. Din cate stiti voi, ar trebui sa iau si pompa de san cu mine? Ca daca e asa, ar trebui s-o sterilizez inainte si s-o bag in bagaj?

Lyvy, nu mai zici nimic???

Mami, spor la paturica! Doar nu vrei sa vina Honey si s-o vada neterminata ... pai?!

Si mie mi se pare acum ca trece greu timpul, bine ca vine week-end-ul si o sa fie casa mai animata si treec vremea mai usor.

Laly 37+ Maria Clarinda

AMR 2 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel, ceai fara zahar sau miere???nu cred ca ma tine...
mami.p..nu prea cred, ca Popa a zis ca marti ma asteapta la control si pana atunci nu prea intrevede ea nimic in zona mea!!...las', bre, sa iau zinnatul ala cateva zile, totusi!..as vrea eu sa vina barza de duminica incolo, ca vreau pe Matty in bratzuca la mine, dar mi-a asa teama de streptococ...nici eu nu stiu ce mai vreau si ce nu...
Aprpo, care stiti de ceaiul ala de frunze zmeura??? cat se bea, bre pe zi???

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny, stii cum e ... tot Popa o astepta pe Clau la 12 la cezariana... ... si cu streptococul ala, omor sa-i dai! de ceai eu stiam de 3 cani pe zi...

clabucel, eu zic s-o iei, ca nu strica...sa desfunzi acolo pe tzatzi sa vina lapticul...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot

luny, stii cum e ... tot Popa o astepta pe Clau la 12 la cezariana... ... si cu streptococul ala, omor sa-i dai! de ceai eu stiam de 3 cani pe zi...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

chiar, uite ca la asta nu m-am gandit, cum a fost cu Clau!!..dar exact cum a zis si ea, inca nu e totul in ordine, nu sunt linistita, mai am patutul si scaunul balansoar de montat, pe langa streptococ, curat de facut, d-astea, asa ca sa mai stea, barza aia sa se duca la Toplita, la LYVY!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am papat o mancarica cu orez buna,dar a scapat socrela tot piperul in ea de mi-a amortit sufletul!!Oare cum o reactiona bebelina acum?O intra in sau o adormi?
Hihi,multumesc mult,clau!Ce m-ai inviorat cu explicatiile!Incepe sa-mi treaca spaima auzind asa...
Oho,Ana,da tu chiar te plimbi..ce bine ca totusi poti..si mai e bine ca ai in bloc pe cineva care mai vine cu liticul de la care trec durerile...eu a trebuit sa ma tot internez pentru asta..
Si am incercat si eu de cateva ori macar sa ies 5 min afara,dar nu merge..imediat incep durerile si imi pare asa rau..asa ca,nici n-as avea cum sa fac ca tine.De aia mai imi scade mie moralul,ca ce naiba,om sunt,si eram destul de activa inainte...Si e destul de greu sa ma trambalez si la dr.,dar sa ies la plimbare? Daca imi spunea mie cineva inainte de sarcina cum o sa ajung,il luam la bataie,dar iaca,soarta...Dar las ca mai e un pic...Si asa mai rasare optimismul iar!!!!Yuhuuu..
mamicu,luny.Eu cu lapte caldut am tot ameliorat arsurile!!Tare bun ar fi,mamicule,un masagel,ca randunoiul nu prea imi face..fiindca el nu stie sa faca asa usurel ca la gravide dureroase,ci apasa de mor de durere..Asa ca..ma multumesc cu asta virtual.
Maryb,mie dr mi-a zis ca morfologia fetala o vrea intre sapt 21-24.La varsta asta a sarcinii ca la tine nu stiu ce s-ar vedea.

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Sovi ce-a zis randunoiul de carutz?

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

valelei, citesc de 2 ore 14 pagini , sa vad cit imi ia sa-l scriu.

dar totusi buna dimineatza , si buna ziua deacum.

noi mai dormim , mai mincam , mai ne alintam.........ca de azi am facut 3 saptamini.

Subscriu si eu ca puteam sa nu dau un ban la nimeni, si-au facut treaba foarte bine, si a fost placerea mea de a le da o mica atentie la sfarsit.

Varuna si eu pe tine , chiar daca am amai facut-o.
Violeta , am scris si in pag 19 din capitolul trecut , sunt deacord cu graficul cu vaccinuri, dupa cum a zis si NAty
Clau , frumoasa si optimista povestea ta, sa stii ca recunosc si eu ca al meu face "misto de mine", cind sta la sin rade in hohot.
Olga , bine ai revenit pe crengutza, am vvazut pzele frumoasa foc Sofia ta, la amindoua, iti multumesc pt increderea avuta ca sunt curajoasa.
Livi tzi, tzi, tzi , am prins dimineatza o pasare alba si cu picioare lungi si am tremis-o catre toplitza , sper sa ajunga.
Luny ca sa nu mai zici ca nu te bagam in seama, da
Naty , olelei da ce-i acolo la tine urgii pt LIVI??????
Mihutza , multumim de pozele lui cristopher, bravo pt asigurare, si multi i pt tine
Nicol conte , iti tinem pumnii sa fie bine
Ariel , Oana ,Ioana ,ici apasati
Irina , ehe, ca sa-mi poata aplica forcepsul a trebuyit sa ma taie mai mult si cum nu aveau cum sa ma dezvirgineze si la partea dorsala adica in c*r, au fost nevoiti sa ma taie putin in diagonala si am fire pina sub buca cumva. si nu te mai stresa ca va fi bine.
Randunica Miri , bine ai revenit pe crenguta, si sa ai nastere usoara , noi facem galerie , daca ne anunti din timp.
Papacioasa , Andreiul meu este alintat asa si mereu te poort in minte sa stii.Nicoleta are dreptate cu nasterea, si chiar daca e ceza nu -ti fa griji ca nu e chiar asa de rau
LAly , dragutzo, tu stii ca o gindire pozitiva este 90 % reusita???? si daca stii de ce esti panicata, Hai ca nu e momentul sa ne pierdem optimismul.

Rox bravo pt 37 s , acus aflam si de la tine veste aia mare!!!!
Stela si tie felicitationes pt 33 s , mai ai un pic si ajungi la termen, hai vezi ca nu e chiar greu.

mai pupam O Cory( nu vorbii de mult cu m'neata, bre. mai pup o Ela( mama de blondutz Mihai), o Cristina, Niste Ralucutze, Kytzy, Simonetta,o soviana , o delphinutza, adriutza, Diana G,care e o curajoasa si ea. Si restul care mai lipsiti

acu sa va intreb io care a mai stat in prenatal mai putin de 4 zile ca mine, ei...... Ia sa vad, ......sa aud!!!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici ...
raportez ca am dormit ca un porcusor pana la 12...cu mici intreruperi ca m-a tot sunat sotiorul de cateva ori dar tot am lenevit...si acum am o lene abia va scriu acest mesaj...
v-am citit dar mi-e tare greu sa va raspund...vreau doar sa o felicit din nou pe adriuta americanca...frumos foc puiutzul tau...cum facea el cu ochiul smecherasul..
cat despre 'timpul care trece repede' si eu simt la fel...trece f repede...nici mie nu-mi vine sa cred ca peste 3 zile o sa intru in 35 sapt...si uite asa se scurg sapt si raman fara burtica de care o sa-mi fie dor cu siguranta...chiar daca am fost consemnata la patut..o sa-mi fie dor de bebicul care ma bombardeaza ,care se scalabaie in toate pozitiile posibile si imi deformeaza burta cujm vrea el...dar o sa-mi alin dorul dupa burtica cu puiutzul meu scump si drag...
sunt pe crengutza chiar daca nu intru f des sunt cu ochii pe voi
va pup si va doresc o zi frumoasa ...

rami26 + 34 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput