Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52
Raspunsuri - Pagina 6
felix76 spune:
Lalitica, ce bine ca te avem, asa suntem si noi informate despre activitatile lui Tutu. Dupa ce faci toate acele analize sa ne spui si noua de cati bani te-au "tapat" la laborator.
Fetele, am sunat la IDS pt spermograma dar mi-au zis ca Dr. Matei este in concediu de saptamana asta. Am fost dezamagita dar sper sa fie in Bucuresti atunci cand va fi nevoie de inseminare.
Va pupacesc,
Felix
lalitica2000 spune:
din asta inteleg ca sambata nu va fi la spital? noi trebuie sa mergem sambata la ea pt a repeta spermograma. asta inseamna ca ar trebui sa ii dau telefon mai bine sa vad cat e in concediu. felix, tie ti-au spus cumva fetele de la IDS cat e Dr. Matei in concediu?
felix76 spune:
Lalitica, eu am sunat ieri la IDS ca sa ii fac programare sotului pentru miercuri, adica maine. Asa mi-a zis fata care mi-a raspuns la telefon, ca Dr. Matei e in concediu si sa mai incerc sa sun saptamana viitoare. Eu zic sa incerci si tu sa suni, la cat de aiurite sunt fetele de la IDS nu m-ar mira nimic.
Daca iti spun altceva zi-mi si mie.
Felix
Andreuk spune:
Fetelor, pe mine cand ma sunat Tutu?????
Eu am scris in sms numele, prenumele si laparoscopie diagnostica.E corect, am facut ceva gresit?Vad ca pe fete le suna intr-o zi doua...Mie mi-a zis prima oara cand am vb cu el ca probabil ma va programa in aceeasi saptamana cu sms-ul...Se acumuleaza emotiile si abia mai rezist!
lalitica2000 spune:
am sunat-o direct pe Dr. Matei si nu-mi raspunde. nu vreau sa sun la IDS pentru ca eu am patit-o cu fetele de acolo cand am sunat sa fac o programare pentru spermograma si mi-au zis ca ele stiu ca Dr. Matei nu vine in sambata respectiva si pe urma am reusit sa fac rost de nr de tel al dr. si aflu de la ea ca va veni in acea sambata. asa ca nu prea ma mai bazez eu pe fetele alea. O sa mai insist la Dr. Matei pana imi raspunde, ca sa aflam pana cand o fi in concediu.
mmc_nd spune:
Fetelor, cine imi explica si mie cum este posibil sa-mi vina uratii 2 zile mai devreme dupa IA si utrogestan?!?!? Cand stiu sigur cand a fost ovulatia (miercuri acum 2 saptamani), deci trebuia sa-mi vina joi - poimaine? Sau sunt eu pusa pe doborat recoduri? Nu mai inteleg nimic...
rocsy2007 spune:
buna seara fetele!
maine incep monitorizarile si sper sa reusesc dn prima.
nu am reactii adverse de la clomifen. ma simt doar putin agitata nu stiu daca din cauza asta medicamentelor.ma bucur sa aud ca tutu va avea aliati care sa ne ajute sa luptam impotriva infertilitatii. putem spune ca vom declansa un razboi mondial
pupicei fetele. maine seara va anunt cum stau cu foliculii.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
aaaaaaaaa....cum dr matei nu e pana pe 17. si eu cum fac inseminarea? sper sa nu am ghinion.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png