probleme cu pielea

probleme cu pielea | Autor: vladia1

Link direct la acest mesaj

de 2-3 saptamani am observat ca pielea mea a capatat un aspect aspru, descoamat in unele zone si pielea nu mai e elastica ci mai mult flasca.

de cand ma stiu si pana acum cateva luni beam cel putin 2 litri de apa, acum nu mai simt nevoia, sunt zile in care nu consum nici 500ml de lichide.....

am inceput sa beau lichide, sa iau vitamine (am tinut si vesnicele cure de slabire), sa fac peeling pe coapse sa ma dau cu n creme, dar...mai nimic...

aveti vre/un sfat, o recomandare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Hidrateaza-te foarte mult atat la exterior cat si la interior, ia vitamine si asteapta rezultatele. Nu apar imediat. Mai mult de atat nu prea ai ce sa faci. Slava Domnului ca am trecut de iarna, si eu sunt deshidratata rau, dar incerc sa fac ceea ce trebuie sa isi revina pielea.
Ai grija la cremele de corp, incearca cu unt de corp sa iti asiguri o hidratare maxima si nu doar asa de moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

De pe forum am luat un remediu f. bun ptr. pielea aspra care se descuameaza mai ales iarna.
Ulei de masline cu zat de cafea si zahar brun faci o pasta groasa cu care te freci pe corp,ai un remediu 3in1 iti faci gomaj hidratare si actiune anticelulitica.Eu folosesc acest tratament de 2 luni si nu mai am nici o problema.
Am folosit si unt de corp si creme pe unele am dat si 1 milion degeaba.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

multumesc fetelor, vineri mi/am cumparat o cutie de unt de corp si vad ca e mai bine fata de cremele anterioare. am sa incerc si reteta cu zap...problema e ca nu beau cafea si trebuie sa merg in cautarea zatului ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu este suficient sa o hidratezi. trebuie sa repari cauza care produce asta. chiar daca nu iei vitamine (pastile) incearca sa mananci fructe si legume. e remediul ideal. succes!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput