Gravidute si mamici de Constanta (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Rozalia petrecere frumoasa si multi puici Anei.
Ina78 lasa ca o sa fie bine,mult a fost putin a mai ramas.
Mokika felicitari pt dintisorii si noi cred ca urmam.
Fetelor eu sunt uimita si inca o data mi se dovedeste ca viata asta nu e nimic.Acum o luna si ceva soacra mea ne anunta ca o verisoara a sotului meu se opereaza la colon,operatia reusita,boala luata din pripa totul ok,acum 2 saptamani ne zice ca are cancer si face citostatice,iar ieri cand eram la dentist ne suna si ne zice ca doctorii i-au mai dat o ora de trait,nu mi-a venit sa cred,soacra mea mai exagereaza si ne-am dus la ea acasa ,desi ea era in spital,sotul s-a dus s-o vada ca majoritatea rudelor erau acolo,m-a sunat si plingea (era o femeie plina de viata,saritoare,ajuta pe toata lumea si avea o vorba buna pt toti,era foarte eleganta ca aveau banii,dar la ce folos???)era pamantie,cu parul cazut,innconstienta si de abea respira.La 1.30 ne-au sunat ca a murit.Vai sa te stingi de pe fata Pamantului atat de repede si doar la 48 ani.Sunt foarte socata.Dumnezeu s-o ierte!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna dimineata fetelor!Cat imi doresc sa savurez o cafea.Mi-am luat fara cofeina dar am constatat ca si asta il agita pe Iannis foarte tare si am renuntat.Of nu stiu ce sa ma mai fac cu mucisorii.Dr Dumbrava i-a dat Colargol si Osciloccoccinum.De tusit nu tuseste,doar are mucisori si ii curge un ochisor putin.Dr.ne-a zis sa folosim batista bebelusului ori de cate ori este nevoie.Bebei vostri au patit asa ceva?cum ati scapat?Aaaa am uitat de vreo 2 ori a regurgitat si a scos si mucisori.Mititelul il termina nasucul
Docsi Iannis doarme cateodata si nu mananca ore intregi.Nu l-am trezit niciodata dr. mi-a zis sa-l las sa doarma.De ex. ieri a dormit de la 11 la 15.30.iar cand s-a trezit a mancat.
Vaccinul il facem dupa botez.dr ne-a zis sa venim pe 24,dar asta nu inseamna la o distanta de 10 zile.Sper sa fie bine.
Pup toate fetele si bebei
Mada mami de Iannis Cristian

mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mada - da, are legatura si cu stridorul desi auditiv, acesta a devenit insesizabil. Totusi se pare ca orice mic virus loveste acolo unde gaseste terenul mai slab. Asta e! Ne obisnuim cu ideea si ne rugam la DD sa i se dezvolte laringele ca sa scapam de problemuta asta.

Doc - imi pare rau ca nu te-au ajutat prea mult homeopatele. Am citit pe un site de homeopatie ca in sarcina trebuie pregatit organismul pentru nastere inca din primele saptamani gestationale. Din pacate eu am descoperit prea tarziu remediile homeopate ca as fi vrut se le experimentez in sarcina .... dar.... cine stie? .... si asa cred ca am cam calcat pe bec! De vina este numai Theo care doarme noaptea de bubuie! Si ma-sa ce poate sa faca? Doar

Angi - ce mai faceti? Sunteti bine?

Jojo - imi pare rau pentru verisoara sotului ... Dureros!

Si acum, sa il laud si eu pe tzutzurelul meu mic: este un lipicios si un iubaret ... de ma topeste, ii place sa fie dragalit si pupacit si daca l-ati vedea cum sta.... il pupacesc peste tot dar cel mai mult ii place sub barbie la gusulita ... sta ca un purceel! Si rade asa smechereste in coltul gurii (ca ta-su!) Este cu ochii numai dupa mine ca stie ca-l jumulesc, ma iubeste si ma ia de gat si parca ar vrea si el sa ma pupe dar nu prea stie cum si atunci ma apuca de par si urechi, depinde cum nimereste si ma trage cu totul catre gurita lui, ca pe o jucarie. Cand il pun in premergator, sta sprijinit in fundulet si da din picioare in gol ... dar are o viteeeeeza .... ca radem sa ne prapadim. Aseara i-am facut baitza ca nu ii mai facusem de o saptamana cu raceala asta a lui si a fost asa de veseeeel.... toata lumea era a lui! Chiuia si dadea din picioare si maini ca parca nici nu imi venea sa-i stric placerea si sa-l scot din cadita.
Ieri dupa-amiaza ta-su se uita la meci si l-a luat si pe Tzutzurel langa el pe canapea. Mai fetelor, o jumatate de ora nu si-a dezlipit ochii de pe ecran. Se uita la fotbal ca un om mare! Nu-l mai interesa nimic din ce se petrecea in jurul lui .... nu mai raspundea cand il strigam, cand chitzaiam la el ... nimic!

Hai ca va pup! Am inceput si eu sa imi mai revin acum ca il vad pe Theo ca se face bine.

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Eris, draga mea - important este ca i-ai spus medicului. Eu ti-am spus doar cum ne-a sfatuit pe noi medicul, nu sa faci ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Eris, batista bebelusului este foarte buna. Foloseste-o cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

buna dragelor,
docdecap miai luat si ultima speranta de a acumula niste proteine....si cred ca o las balta ...deja mam plictisit .
Referitor la pretul de la echo iti dau dreptate insa cand alegi medicul nu te gandesti al preturile practicate....de ex la Dctor Ciufu pt ca nu a reusit sami faca 3d/4d mia luat doar 180 de lei si CD.

Eu sunt fascinata de pozele copiilor vostri......mai ales de filmuletele lui docdecap unde cel mic "vorbeste" la propriu...abia astept si eu momentul ....desi mai e ceva pana atunci.

mocutza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Mokikai-am zis medicului.Dar ma gandesc ca daca stau 10 zile dupa botez sa nu fie prea tarziu.Iannis face 2 luni pe 17.Dar oricum o pun pe dr.sa-l consulte calumea inainte de vaccin.Ca nu vreau sa se intample ceva.Mi-e tare frica oricum.Dr.Dumbrava mi-a zis ca daca nu face febra,vaccinul se poate face. Iti multumesc de raspuns.
Mada mami de Iannis Cristian

mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Eris - nu are nimic daca se face mai tarziu vaccinul .... de ex, noi suntem in intarziere cu o luna la vaccin .... din cauza ca nu am avut la timp antidotul luna trecuta adica noi vaccinul de 6 luni o sa-l facem la 7 luni si atunci daca totul va fi ok. Mai rau este pentru medici ca le incurci evidenta si raportarile la Sanepid ... in rest... nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

Fetelor eu imi iau la revedere de la voi pentru urmatoarele doua saptamani. Maine plecam in tara lui tati (Deutschland, Deutschland/ Uber alles). Sper sa mai prind netul pe-acolo cu toate ca noi ne mutam la casa noua si nu stiu cat de repede ne vor conecta.
Oricum sper sa nu ma uitati. Voi reveni in forta, mai ales ca asta este mesajul cu nr 10.
Pupici, pupici
Celor mari si celor mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Imi pare rau ca n-am apucat sa citesc din urma dar revin cu raspunsuri... Voiam numai sa vad (se pare ca nu am ce ) daca ati stabilit ceva ptr miine.

Noi mergem la bisericutza din parc si o sa trecem si pe la itici miine - cred ca dupa 10-10.30.
Speram sa intilnim pe cineva.

Regretam ca nu s-a organizat nimic ... ca n-am organizat nimic ... dar vom fi tot intre 2 drumuri. (miine speram sa fie ultima transa de adus bagaje - cu mutatul).

Revin miine.
Pup pe toata lumea fara exceptie.

eu - Ina

- 8 saptamani pina ne intilnim minunea

Mergi la inceput