Mamici norocoase de sept-oct 2008(20)
Raspunsuri - Pagina 20
AlexaM spune:
Anca, eu mi-am luat Mustela antivergeturi facuta special pt sarcina. E misto...dar nu stiu daca o sa aiba efect...vedem la sfarsit.
CA sa nu faci vergeturi trebuie sa nu ai carente de vitamine si sa bei muuulta apa ca sa fie pielea bine hidratata...eu asa am inteles. Acum reteta sigura nu stiu daca exista.
Am mai auzit de la fete pe forumuri ca daca te ungi cu ulei de masline pe toata perioada sarcinii...sigur nu faci vergeturi.
Mie mai frica imi e de varice decat de vergeturi...pt astea aveti vreo reteta?
Alexa
14+
bobo junior
anis spune:
fetele eu dupa 2 sarcini nu am deloc vergeturi si dupa toate cremele incercate...ma scos uleiul de masline...si o sa pun poze cu burta mea..sa vedeti ce burtoaie am avut si caum e acum
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
EvaF spune:
Imi pare rau pt starea ta Nushulica. Gandeste-te ca e o zi superba, gandeste-te la bebe, stai linistita si o sa treaca starea de rau!! Iti urez numai sanatate!
13+ 
NOI
gargaritza noastra
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by anis
fetele eu dupa 2 sarcini nu am deloc vergeturi si dupa toate cremele incercate...ma scos uleiul de masline...si o sa pun poze cu burta mea..sa vedeti ce burtoaie am avut si caum e acum
*** AniS **8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
deci depinde de piele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
andreutac spune:
Salutare burtici!
Primiti un nou membru printre voi? Sunt sigura ca raspunsul va fi da, asa ca ma grabesc sa va dau datele mele pentru inregistrarea in listuta.
DN -30.05.1980
UM -31.12.2007
DPN -06.10.2008
Cu alte cuvinte sunt o burtica de
9+ care abia asteapta sa vi se alature.
Pupici multi![]()
MommyMagda spune:
LA MULTI ANI burticilor! 
Sarcina usoara! Nastere usoara! Bebei sanatosi, frumosi, destepti si norocosi!

11+
MommyMagda