Cedasem nervos ... AM PRIMIT RASPUNS

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by ralcat

Iar intrebarea "nu aveti o cheie?" mi-a pus-o retoric politistul de proximitate cand am sunat sa-i intreb ce e de facut.

nu pot sa cred. dar daca te-ar prinde proprietarul masinii in timp ce i-ai zgaria masina si ar chema politia, ce i=ai spune? ca asa m-a invatat politistul? ar recunoaste ca el ti-a zis asa?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ralcat, felicitari. Ai toata admiratia mea.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Felicitari, ralcat.Sa stii ca este de retinut faza cu super glue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Poate te afla aia si-ti taie cauciucurile!Altfel imi pari o persoana cu mult simt civic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ramonika, nu cred ca politistul de proximitate ar fi recunoscut ca mi-a sugerat asa suav sa ma verific de chei. Dar ce m-a urcat si mai tare pe pereti in discutia cu el a fost nonsalanta cu care mi-a raspuns, "da aveti dreptate, traficul e ingrozitor, daca sunteti loviti pe carosabil in locuri interzise e vina dumneavoastra, dar nu va putem ajuta, nu aveti si dumneavoastra o cheie ?". Pe mine asta m-a facut sa recurg la biletul pus pe masina, la poze si la mailurile trimise pe adresele politiei.
Pentru ca mi se pare o bataie de joc, ca de dragul unei masini viata atator oameni sa fie pusa in pericol. Si un adult sanatos altfel se misca si se strecoara, dar un batran sau un adult cu un copil in brate .... nu mai poate fi asa agil. Nu mai vorbesc de carucioare.
Dulcetica, nu am vrut sa nasc neaparat resentimentele soferilor, ci sa-i fac sa realizeze ca mai exista si alti oameni care au dreptul sa foloseasca acel trotuar. Si desi traim in bucuresti, putem da din cand in cand dovada de bun simt, responsabilitate si empatie. Daca nu de buna-voie, macar siliti de ceilalti.
Si asta e motivul primordial pentru care am scris ambele subiecte, sa vedem ca se poate, se poate face si educatie si iata ni se si mai raspunde din cand in cand. Putem face ceva si daca suntem doar mame cu copii in brate (si zic "doar" gandindu-ma cata importanta avem in ochii celor ce ne conduc)

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Felicitarile mele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Extraordinar! Acum vad subiectul. Felicitari Raluca!

Cunosc si eu o strada in Rahova unde masinile parcheaza pana in gard. 2 picioare unul langa altul, indiferent cat de slabe sunt, nu au loc pe acolo.
Ma gandeam cu groaza cum am sa trec eu pe strada aia cu un copil de mana si altul in carut, in drumul catre parcul Sebastian.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ralcat felicitari! ne-ai aratat ca nu e chiar o lupta cu morile de vant. E timpul sa pun la munca imprimanta :)

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

Asta da !chiar iti da o satisfactie!

FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

FELICITARI!

iti voi urma pashii!!! Sincer, trebuie facut ceva. Si daca tot sunt in concediu de maternitate, si timp am cacalau, voi incepe un scandal din asta.
Nu pierd nimik. Cel mult, poate sensibilizez vecinii si politia,si pe voi.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput