Rugati-va pentru Diana! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am citit pe site-ul Dianei ca dr a afirmat ca maduva spinarii nu este de fapt complet sectionata...Asta ma gandesc ca e un lucru bun...Dumnezeu face minuni si va face si cu Dienutza.Va fii bine pana la urma...Suntem alaturi de voi...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22


Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_familia spune:

Draga Laura,

Compania aceasta http://www.nuvasive.com face oase artificiale pentru maduva spinarii si lucreaza cu chirurgi neurologi pe care-i invata sa faca implanturi cu aceste oase artificiale folosind technologii foarte avansate.

Eu am o cunostinta care lucreaza pentru ei si stiu ca deocamdata nu au doctori in Canada, dar pe site-ul lor vad ca vor fi prezenti la un tradeshow in Toronto intre 14 si 18 octombrie. Poate ca unii chirurgi neurology din Vancouver vor fi interesati sa participe la aceasta expo sau vor lua legatura cu aceasta companie.

Un neurolog chirurg renumit specializat in sira spinarii care face implanturi cu aceste oase artificiale este Dr. William R. Taylor in San Diego (619) 543-5544.

Sanatate multa Dianei, sa se faca bine mititica.
Anca

Foarte multi crestini din Canada si US vin la aceasta manastire http://www.stanthonysmonastery.org/index.php unde este staretul Ephraim care a venit de la muntele Athos si renumita icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

A trecut cam multisor fara vesti despre Dienuta.
Desi nu avem vesti extraordinare, vrem sa stiti ca Diana in ansamblu este bine. Sta mult mai mult in scaunel (lucru pe care inainte nu-l prea agreea), de la o jumatate de ora cu chin din partea Laurei s-o convinga, acum a stat si 5 ore jucindu-se la computer diverse jocuri si la care a devenit specialista. Are o dexteritate la minuit mouse-ul cu gurita de nu-ti vine sa crezi. E adevarat ca uneori are mai multe secretii, ca alteori nu doarme prea bine sau nu vrea sa manince, dar una peste alta este bine. Este tare bucuroasa ca va merge la gradinita in toamna. In septembrie familia se va muta intr-o lucuinta mai mare, wheel chair accessible, unde Diana va avea camera ei si de unde va putea iesi in curte. La inceput n-a fost pre incintata, dar cind a auzit ca, dormitorul ei va putea fi vopsit in culoarea pe care o va vrea ea (albastru si nu va lipsi nici Cinderella), totul s-a schimbat. Acum abia asteapta.

Nu de mult, medicul pediatru a venit s-o vada pe Diana si a fost multumit de felul cum arata.

Se pare ca lucrurile vor avansa si in privinta van-ului de care este atit de multa nevoie. Nu te poti baza pe taxi pentru ca risti sa ramii acasa, iar Diana isi doreste atit de mult sa mearga, ghiciti unde? La Walmart! Dar Laura nu poate risca s-o duca cu autobuzul (desi au mai mers la unele appointment-uri din cauza ca taxi-ul nu a venit) mai ales pe caldura asta. Speram din tot sufletul ca se va rezolva si cu asta cit mai curind.

Va multumim ca o tineti pe Dienuta in gindul si rugaciunea voastra!

Cu drag,
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumim de vesti, Lia ! Nu e zi in care sa nu deschid subiectul asta sa citesc ceva despre Diana noastra. Multa , multa sanatate ii dorim si sa-i fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Lia, si pupici multi Dianei noi suntem aici si de abia asteptam vestile bune care mai devreme sau mai tarziu vor veni.
Multa putere Laura!
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai zi-ne de voi de Diana, Laura, Andrei...
Sanatate!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Acum am vorbit cu Laura la telefon si imi spunea ca Dienuta este bine. Ii freaca pe parinti si pe buni cum nu se poate mai bine... , ii oboseste pina la epuizare, dar nimeni nu se plinge. Diana este bine si asta conteaza cel mai mult.

Cum va spuneam cu ceva timp in urma, Laura & Comp. se vor muta intr-o casa mai mare unde Dienuta va avea camera ei. Au obtinut deja cheia de la casa, drept pentru care s-au apucat de curatenie. Cite putin in fiecare zi sub privirea "supervizorala" a Dienutei.

Zilele trecute a fost la locul "faptei" si reprezentatul spitalului pentru aprobarile de rigoare si luarea la cunostinta de toate cele necesare Dianei in noul apartament. Se pare ca toate merg bine, chiar daca nu atit de repede cit am fi vrut. Dar vorba aia, incetul cu incetul s-a facut si raiul.

O veste foarte buna, s-a aprobat cumpararea van-ului, mai ramin de facut doar actele si asigurarile. Toata lumea e super fericita, acum Dienuta va putea fi scoasa la plimbare in parc, fara a mai fi conditionata de venirea taxi-ului.

In curind Buni va merge in Romania iar Laura se gindeste cu groaza cum or sa se descurce pe perioada respectiva, dar cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine.

Cam atit pentru acum, pupici de la Laura & Familia.

LiaMaria

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amandina_c spune:

Ma bucur de vestile bune! Pacat ca Bunuti se intorce asa de repede in Romania... cat a stat? ca parca mai ieri a venit

Ce mai zice Dienuta, stiu ca e vorbareata ... dar noi de departe nu o putem auzi, Lia, poate mai reusiti sa trimiteti un filmulet ...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu ma bucur sa auzim de bine despre Diana. Nu vreau sa ma gindesc cum va fi pentru Laura si pentru Andrei fara mai, bunuti, mai, dar vor gasi ei solutii si resurse cum au gasit si pina acum. Ce bine ca reusesc sa cumpere vanul si sa se mute intr-o casa mai mare! Dar cu gradinita cum ramine, incepe in toamna, cum era vorba citeva pagini in urma? Sa auzim numai de bine in continuare despre tine si parintii tati, Dienuta noastra draga!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Bunuti a stat patru luni de data asta, merge acasa pentru o luna si va reveni in septembrie.

Dienuta va incpe gradinita in august la sfirsit sau inceput de septembrie. In prima saptamina statul va fi gradat: o ora in prima zi, doua ore a doua zi, samd. Dar nu numai in cazul Dienutei. Asa se procedeaza cu toti copii care merg pentru prima data la gradinita.

pupici,
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput